avona bir sene önce üye oldum birkaç sipariş verdim şimdi bana borç çıkarttılar bir sene sonra 350 lira icra takibi başlatılacak diyo şimdi haciz mi gelecek ?
Avon borcu yüzünden çaresizim

müşteri hizmetlerinin ne dediğini önemseme ordaki çalışanlardan biriyim bir firmada datalar var onları giriyolar bilgisayara tek tek arıyolar o kişi günde 100 kişiyi arıyor 1 kişiden yaklaşık 25 lira prim alıyor eğer bağlayamazsa parasını alamıyor nerden biliyorsun dersen ünlü bir digital firmada call centerlık yapmıştım bütün çakallıklarını biliyorum sizi mahkemeye veririm birdaha ararsanız dava açıcam de zaten 3 saniye sonra kendi kapatır korkudan.
izmirdeysen tanıdığım avukatlar var yardımcı olabilirim istersen.
350 yi ödeyemedinmi bundan icralık olunurmu
Aynı dert bende de var bugün icra memurları gelecekmiş ama ben ailemle oturduğum yerin adresini vermiştim burada oturmuyor dese ne değişir bilen var mı 😞 ?
Görüş
7Görüş
350 liraya icra işlemi yapacak, avukat ücreti ödeyecek firmanın ben aklına şaşarım. en fazla senden faiz kopartırlar ödeme planı yaparlar vs korkma
siz kimsiniz olm bana icra tabiki başlatıyonuz demedinmi :=
avon tam bir bela. hemen üyeliğini kapattır. benim eski kız arkadaşımında çok başı ağırdı.
valla 50 100 demeyin bizim olmauan 100 tl 10 yıl geçmiş icra geldi 5000
ödemezsen gelir tabiki haciz
sözleşme varsa sıkıntı
nasıl oldu bu?
bir de seni gerçekten avon'dan arayıp aramadıklarına emin ol. normalde ödeme yapmadan sana mal göndereceklerini zannetmiyorum,bir üçkağıt olabilir o işte. eğer gerçekten avon'dan aramışlarsa da sana daha önce çeşitli ihtarnameler göndermiş olmalılar, onları sor. ve mutlaka tüketici hakları ile ilgili birimlere başvur.
Geçmiş olsun
En İyi Görüşler