Hani böyle satanist büyüleri, athameyle ritüel yapma falan, Altar... Sonra Wican'lar. Ben cadı olmaya meraklıydım. Küçüklüğümden beri ailem benim cadı olduğumu söylerdi. Olmayı isterdim gerçekten. İlgilenir misiniz bunlara bakış açınız nedir? Resimler sırasıyla satanizm ayini, athame, altar.
Satanism, büyüler ile ilgilenmez. Satanism bir din değildir. Satanism Ritüellerini soruyorsan; Bir çok ritüel mevcut. Bunlardan bir kaçı düşman olay hayvanların kanlarını içmek. Bazıları ise İslam dininde olduğu gibi kurban vermek. Ancak insan kurban etmekten bahsediyorum. Kurbanın işini bitiren karatekedir. Karateke, Satanism de grubun lideridir. Ayin yöneticisidir. Baphomet ile tek iletişim kuran kişidir. Grupta başka kimse Baphomet ile konuşmaz. Konuşanlar cezalandırılır. Lucifer ile iletişim ise toplu yapılır. Ritüellerden biride budur. Pentagram çevresinde her kola bir insan oturur. Eğer o kadar kişi yoksa, oraya bir kedi cesedi konur. Ve sihirli cümleler tekrarlanır. "Senin için buradayım. Sana hizmet etmek için buradayım. Lucifer! Sana tapıyorum. Bana istediğin emri söyle. Bana yapmak istediklerini söyle!
1
25 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de zaten bu kadar kötü olduğunu anlayınca bıraktim arastırmayı. Ya benim erkek arkadasim bana diyordu bildiğim büyüler var sana yapmamı ister misin falan diye ben de ordan merak etmistim aramıstım
Büyülerin faydası yoktur. Yani kendine yaptıracaksan. Birine kötülük yapmaktan başka bir işe yaramaz. Eğer kendine iyilik yapmak istiyorsan Lucifer dan başka kimse sana yardım edemez.
Olay kedi kesmek değil. Kedi Satanism de düşman hayvandır. Lucifer ı dünyada görebilen tek varlıktır. Bir kurban veriyorsun kediyi keserek. Bazen bu tavşan da olabilir ya da bir kurbağa. Değişir isteğe göre. Genelde kedidir
Alakası yok Satanizm bu değil kötü gösterme çabası bu. Spritüel Satanist'im. Kediler ve keçiler Şeytan Baba'nın en benzetildiği hayvanlardır ve hayvanlara değer veririz biz. Saçmalıktan başka bir şey değil bu.
Sen bir satanist değil ergensin 😏 satanizmde kurban kesinlikle efendi adınaysa yasaktır. İnsan ya da hayvan kurban vermeyiz. Hele dinimizde önemli olan kedilere asla zarar vermeyiz. Ortaçağda kedisi olan insanları cadı olarak kabul edip öldürdükleri için (kedileri şeytan olarak düşünüyorlardı o dönem) özel bir hayvandır. Satanizmde kabul edilebilir açıdan 2 ekol vardır. Teistik satanizm ve laveyandır. Çünkü spiritual satanistler iblistaparlardır ve onlar ırkçılardır o yüzden onları ekolden bile saymayız. Satanizm bir dindir ama teistik satanizm bir din değil dinin ekolüdür 😏 ritüel de dini tören demektir zaten 😬 teistik satanistler seçkindir ırkçılık yapmaz, sadece efendiye taparlar demonlara da tapmazlar yani 😏 bilgili, barışçıl insanlardır satanizmi kötüdür öyledir böyledir diyip kendi ergen inanışlarınızla insanları soğutmayın cevap aramak isteyen bana sorular sorabilir yardımcı olurum ☺️🙏🏼
bir ara netten araştrdm ama bilgi çok kısıtlı trde az sanırım bu olay açıkcası umudumu kaybettm canlı birini görmeynce ama wiccan olur ya da olmaz farklı oldıgumu düşünyrm yineden
ben bilmem aslında hoslandığım cocuk bir de sevgilimdi o zaman. satanistti kendisi bana büyü yapmayı falan anlatıyordu satanist buyülerini arastırırken bunu da buldum zaten cadı olmak isterdim ben hep ya 😊 ordan sardım iste
Aslında internete yazıyorum ama mesela tek wiccan falan değil mesela wiccan hakkında bir sey okudum diyelim orda bir kavram geçiyor mesela. O kavramı da arastırıyorum daha ayrintılı bilgi arıyorum yani tek bir sekilde değil mesela sadece google dan arama bing den ara yahoo dan ara farklı yerlerden
Hayir özenmedim çok seviyordum ya sanirim ilk askım oydu benim. Hatta ben de satanist olmayi bile düsündüm ama uyusmuyorduk ki ben çok merhametliydim onda hiç yoktu
Şeytaniler e karşı şifa melekeleriyle uğraşmak. Çok derin ve gizli ilimler ve oldukça tehlikeli. İçindeki kinden, nefretten, çekememezlikten hasedden bencillikten temizlenip sonra derinleşiyorsun gerisi kişinin çabasına bağlı tabi derinleştikten sonra öğrendiklerini kötülük için kullanmak geçim için kullanmak yasak yoksa cezalandırılma olasılığı çok yüksek
İnneddine innallahil islam. Allah katında tek din İslam'dır. Ona inanıp yasaklarından uzak durup emrettiklerini yapmakla hükümlüsünüz. Böyle kafir adetlerini bırakın onlar yapsın. Yarın oldukten sonra sizi ne baphomet kurtarır ne lucifer.
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben zaten onlarla ilgim yok ama karismiyorum da göruslerine
Yahu ben anlamam ki nerden bulursunuz böyle şeyleri. Sen Türk toplumu içerisinde yaşayan bir birey olarak dış toplumun bakış acisi hakkında bilgiye sahipsindir. İnsanlar doğru karşılamaz ki doğru olan budur. Cadı olmakla ne gerçek eline. Geleceği mi göreceksin. Allahtan başka kimse gaybı bilemez. Birine kötülük mü edeceksin. Allah istemezse sen afedersiniz gotunu de yırtsan boşa. Para pul mu istiyorsun. Bu şekilde eline geçen para yarın cehennemde kömür olur. O yüzden kendine gel. Gözünü aç. Dünyada yapılacak daha önemli işlerin var senin. Yasaman gereken bir hayat. Sevmen gereken bir erkek. Görmen gereken tatman gereken tatlar var. Zamanını boşa harcama. Dünya çok güzel bir yer. Burda geçen her dakikanın dönüşü yok. Boşa harcama.
Hayir iste bahsettiğim şu ki benim yasamam gereken hayat zaten Wiccan hayatı hani bunu bilmeyen hissetmeyen anlayamaz. bir de o saydığın gibi amacim yok sadece ait olduğm hayati yasamak istiyorum
kesinlikle araştır benim pagan arkadaşım var tam olarak bilmiyorum ama cadılık büyücülük falan var o kısmını biliyorum ibadetini tam olarak bilmesemde doğanın gücüne inanılıyor
Bu işler tehlikeli işler benim halam böyle fincanla bişeyler yapıyordu çok eskiden böyle havaya bişey söylüyordu mesela koyde bişey oldu ama herkez tam bilmiyor ne olduğunu halam o fincana bişeyler falan soruyor işte fincanın altında alfabe var fincan alfabelerin üstünde gezerek doğruyu söylüyo falan
Ya bırak dostum Ateizm teoloji bilim din sayfalarının anasını ağlatan bir adamım burada tartışmayalım paralel evrenlerden girer hassas ayarlardan çıkar kozmozda akşam yemeği yeriz senle
seni ciddiye almıycam soyun değerini bilmeyen biri müslümanlıkta bile lanetlenmisken sen kalkmıs teolojinin anasını ağlattım diyorsun. O yüzden ciddiye alınıcak biri değilsin.
En İyi Cevaplar