uc erkek iki kiz takiliyoruz genelde aralarindan bitanesi bikac aydir garip garip bakiyor dekolteme bacaklarima vs. her firsatta biyerlerime dokunuyor arkadasca olarak gordum simdiye kadar bunlari. Ama gecen hafta sinemaya gittik hepberaber tuvalete gitmem gerekti film arasini bekleyemedim basamaklari inerken kalcamda bir el hissettim dondum hemen arkami o var. Sen nereye tuvalet icin kalktim ben dedim bende dedi elini cekmedi hala ben ustum kirlenmis gibi ellerimle kolumu silkeleyince indirdi elini. Neyse girdim tuvalete ciktim kapidan yandan onume gecti birden erkekligi kadinligima carpti. Bakislari bir degisti boyle ben kitlendim orda şoka girdim hareket edemedim normalde pek oyle olmam ama nedense dona kaldim orda. Bes on saniye sonra kalcamdan kendine ittirdi yine erkekligi kadinligima carpti carparkende inledi sonra tuvalete girdi direk. Bende bildiginiz kosarak sinema salonuna gittim geri. Salona geldiginde bakmadim hic. film bitti ciktik disari konusmadik hic yemek yemeye gidelim dediler ben eve gidicem dedim param kisitli cunku neyse o da bende gidicem eve dedi digerleri yemek yemeye gitti. Bende duraga gittim oturdum bekliyorum otobusun gelmesini geldi yanima oturdu 1 dakika falan sonra otobus geldi zaten tıklım tıklımdı iş cikisina denk geldigi icin ortalarda biyere durdum arkama geçti otobus hareket edince sertçe bana carpti yine neyse dedim otobustendir dedim bikac saniye sonra erkekligiyle yavas yavas durtmeye basladi bildiğiniz dayadi. Kafami arkaya cevirdim napiyosun sen diyicektim tam kolumu oyle bir sıktı ki sesimi cikaramadim. Yol boyunca kalcama erkekligini sürttü. Yol boyunca tum vucudunu bana yapistirdi oyle gittik birşey diyemedim zarar verir diye. Arkadaslar niye boyle oldu bikac aydir? yakin arkadasiz ve ben korkuyorum bisey dersem vurur diye napmaliyim? bunlar oldugundan beri cikmadim disari ciktigim zaman onlarla cikiyorum cunku o da gelir yine yapar diye korkuyorum. Napiyim? dogalmi boyle durumlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat