Oyuncu olmak herkese cazip gelir mi? Neden herkes oyuncu olmak ister? Siz oyuncu olmak ister misiniz?
Evet isterim
Hayır istemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu günümüz televizyonlarında gösterilen insanları uyutmayı aptallaştırmayı amaçlayan dizilerde oynamak kesinlikle istemezdim. Filmleri düşünürsek türk filmlerinin bir yabancı filmler kadar zekice ve ufuk açıcı şekilde olmadığını hepimiz biliyoruz genelde komedi, korku (ki bu genelde sadece cinleri konu alıyor) bir de aşk filmlerimiz oluyor. (Yanlış anlaşılma olmasın burada kaliteli filmleri kastetmiyorum. bkz. Nuri Bilge Ceylan filmleri vb. 😊) benim eleştirdiklerimin neler olduğu belli.. Recep İvedik serisi başta geliyor boş olmakta. Neyse efendim bunlarda oynamak istemezdim. Gerek yok yani. Zaman kaybı saçma sapan senaryolar var falan. Ha ama tiyatrocu olmak isterdim.
Bırak oyuncuyu figüran bile olamam herhalde. kabiliyet var mı onu da bilmiyorum, hiç denemedim çünkü
ben sahnede rahat ettiğim için oyuncu olmak istiyorum ama ailem konservatuar a engel oldu
İstemezdim yapmacık olamam moddan moda giremem çekemem mk
Cevap
5Cevap
Turkiyede oyunculuk anlayışı sadece guzellik uzerine azıcık guzel ya da yakışıklı ol hemen oyuncu yapiyorlar bir sanatsal degeri yok artik istemezdim
küçükken olabilirmişim ama babam sağolsun izin vermemiş
Her hafta cagiriyorlar gidemiyorm is sebebiyle figuran falan degil
ben istemem çünkü farkli farkli tiplere giremem ki ben
isterdim de zor iş ya çok yoğun çalışıyorlar falan böyle yatış daha iyi :DD
çok mecbur değilsem istemezdim
bir denemek isterdim :)
apla kızlar evet erkekler hayır demiş.😐
istemm
İstemem
istemem.
Istemem
başka hedeflerim var