çok uzun zaman takıldığım bir cafe vardı adını hatırlayamıyorum. sahibi çok iyiydi 3-4 sene önce kalp krizi geçirip vefat etti. saatlik ücreti biraz fazlaydı ama ekipmanları güzeldi dur bakayım bir bulursam vereyim adresini
Sümer-2 Sk. Kızılay Mahallesi, 06420 Çankaya/Ankara cafe bu sokakta. çok uzun bir sokak değil Chatlak internet cafe adı. küçük bir girişi var ama görürsün muhtemelen
işte aglayan kadın istediği cevap atla corkiye gel gölge adalara orda bir dayı var karthus dayı bazen mezardan tak die ayılır korkma ölü değil cok iciyor düğün yerini sor o seni oraya götürür
işte aglayan kadın istediği cevap atla corkiye gel gölge adalara orda bir dayı var karthus dayı bazen mezardan tak die ayılır korkma ölü değil cok iciyor düğün yerini sor o seni oraya götürür
insana hayal gücü vermeseydi allah bu oyun nasıl ama nasıl dünyada var olabilirdi. Ey mümin kardesim söyle şimdi bendedemi zeka geriliği olsun bendemi aptal wolfteam oyniyim. Ya boşwer bu konuları bizim evliliğe ne oldu?:D
yok ben patates olmam ben genelde ormancıyım tryn alıorum. neden cünkü sakallarımı kesmediğin zaman orman kaçkınına benziorum kendimi oyuna adapte ediorum anladın? Merak etme sevgilisi olacak kıza yazacak babası olmayan yetime vurucak pezevenki olmayan oruspuya dokunacak adam deilim (sonda bozdum dimi)
senide sevgilinide götürücem essegin üzerinde tatil köyü var orda siperler mızraklar yüzülmeyen balçık cukurları aç kalan kurtlar cakallar yerel yamyam halk ne istersen var senin sevgilinin esseğini iter kurtuluruz ondan hihhaha
En İyi Cevaplar