Algı ve görüş tabii. İnsanların hayatlarını yargılamak neden başkalarına hakmış gibi görülüyor bilmiyorum ancak açık davranan kişilere kendini pazarlayan diyen birisi benim için oldukça karaktersiz biridir.
Benim düşüncemede sen saygısızlık ettin. Açık davrananlara değil baya baya göğüslerini açan insanlara dedim ve tiksiniyorum görmek zorunda değilim. Sen kimsin de bana karaktersiz diyorsun?
Yani sen o insanlara kendini pazarlıyor yaftasında bulunabiliyorsan benim için karaktersiz olman daha masumane bir düşünce. Kaldı ki ben de her yerini kapatanların, zamanında çok pazarlandıkları için kimse görüp tanımasın diye kendilerini sakladıklarını savunsam çok mu masum olur? Bunlar hep çirkin şeyler. Kim neresini açarsa açsın, moderasyon zararlı ise kaldırır zaten.
Asiri tiksindirici birsey bu erkek veya kadin fark etmiyor bir insan bu kadar ucuz olamaz. Oylelerinle pek muhattap olmuyor herkes kendi degerine gore hareket eder.
kızım rahatsız oluyorsan bakmıcaksın yani bu kadar basit :D hemcinslerine destek olcağına köstek olma kadınlar olarak zaten erkekler tarfından eziyete uğruyoruz bari birbirimize yapmayalım dimi hemcinsim
ya evet bazı kızlar bunu yapıyor özgüven eksikliklerini böyle gidermeye çalışıyorlar sadece yanlış seçim onları yargılamam ama onlar adına üzülürüm o kadar
Dostoyevski hakkında konuşabilseler onu konuşurlardı. Ellerinde sadece fizik var onlar da onu pazarlıyor. Bu çağda bir şeyini pazarlamayana ekmek yok. O basenler bir prtakal kabuğu gibi olsun görücem ben onları 10 sene sonra he he
En İyi Cevaplar