Abim laptopumu goturdugu icin oyunlara giremiyorum. Bu yuzden internet cafeye gitmek istiyorum ama hic gitmedim diyebilirim. Cok eskiden gitmistim kucukken. Bende LOL ve bir kac oyun oynamak istiyorum sanaldan arkadaslarla. Internet cafeye giden kizlar oluyor mu cok?
Bir kiz olarak LOL/Internet cafesine gitsem ne olur 🎮?
Ben sırf ip ve beleş şampiyon için gidiyodum ama rahatsız olmaya başladım çünkü kafenin sahibinin uyarılarına ramen çok fantastik küfürler ediyorlar ama her lol cafe öylemidir bilmem...
Büyük işletmeleri tercih et kadiköy de vs.. gamer's center oluyor Sıra sıra Benq ekranlar posterler gördünmü büyük yerdir oralara kızlarda gider diye düşünüyorum cafeleri bırakalı çok oldu 😄
yok ya ben hic oyle bisi dusunmedim ama binlerce oyun var steam dan da aldim farkli tarz oyunlar dusun evde taplet leptop masaustu telefon ve ps2017 var 😅😊 sabah 8 gece 12 ye kadar oynuyom ak
neyse ben cikiyom sana iyi geceler ha bu arada sevgilindem ayrilirsan hic uzlme bana mesaj at ben olurum 😅😂 valla bak 😅ben takip atiyom ins mesaj atarsin 😅🤣😂😅😂😅🤣😁😅😀
dun bir cafeye gittim bir sarısın kız geldi lol oynuyordu :D ben yakıştıramıyorum ama kızlara oyun oynmayı evde hamurla oynasın yemek yapsın temizlik yapsın :d
En İyi Cevaplar