Ecco marka ayakkabı kullanan varmı? kalitesinden memnunmusunuz?
Ecco marka ayakkabı kullanan var mı? Kalitesinden memnun musunuz?

Ecco marka ayakkabı kullanan varmı? kalitesinden memnunmusunuz?
Merhaba 👠
Danimarkalı bir ayakkabı üreticisi ve perakendecisi olan "Ecco Ayakkabı", gerek erkek gerekse kadın ayakkabılarında; spor, klasik, kışlık bot, casual tarzda rahat ve aynı zamanda da şık bir görünüm sağlıyor.
Ecco Ayakkabı Genel Merkezi ; Danimarka Bredebro'dur.
Ecco Ayakkabı Kurucusu ; Karl Toosbuy'dur.
Ecco Ayakkabı ; 1 Nisan 1963 tarihinde kurulmuştur.
Ecco Ayakkabı daha çok; "hafif, rahat, esnek ve ayaklara uyumlu" ayakkabılar üretir.
50 yıldır üretim yapan, farkı stilleri ve bir çok serisi ile satışlara sunulan Ecco Ayakkabı oldukça güvenilir bir markadır.
Genel olarak yorumlar olumlu. Çoğu kullanıcının yorumu, Ecco Ayakkabıların ne kadar rahat ve kullanışlı olduğu yönünde.
Bir kaç kullanıcı yorumu :
- "Her modeli olmasa da genel olarak oldukça rahat ayakkabılar üreten, kampanya dönemlerinde fiyat performans anlamında makul sayılabilecek ayakkabı markası."
- "Şu ana kadar sahip olduğum 3 ayakkabısından çok memnun olduğum Danimarka menşeili ayakkabıcı. Bütün modelleri şahane diyemem ama arada güzelleri çıkıyor. Fiyatlar yüksek olsa da indirimler kollanırsa uygun fiyata alınabilecek ayakkabıları bulunur."
- "Dünyanın en rahat ayakkabısı burada üretiliyor arkadaşlar. Sonunda ayakkabımı buldum...
Bu yolda üstün mücadelem sonuç verdi. 50 mağazaya girdim 50 çalışandan 1 tanesi, sen abla buraya değil eccoya git dedi. kurban olduğum hayır dualarını ediyorum."
Kullandım ve herkese öneriyorum çok rahat bir an önce almanı tavsiye ederim.
Cevap
1Cevap
spor ayakkabılar dışında neredeyse tüm ayakkabılarım ecco, bottan klasik ayakkabıya kadar hepsinden giydim
+ tasarımlarını çok beğeniyorum, hepsi çok güzel değil tabi ama yine de ortalamanın çok üstünde, camper kadar göze batmıyor
+ genelde marka bağımsız altı biraz daha kalın olan modelleri tercih ediyorum, ki ecco da oldukça fazla bu şekilde model var, yere bastığınızda ayakkabı sizi tartıyor, ne çok yumuşak ne de çok sert, model olarak st1 ve st1 hybrid bu dediğim tarzdalar
+ exostrike botları bence efsane, hele bir de goretex ise Türkiyedeki kış şartları size vız gelir
- tek eksisi fiyat bence ama yine de kampanyaları takip edin derim
- bir de, bu benim kişisel durumum, ayak numaraları buçuklu değil, bazen 41 ayağımı hafifce sıkarken 42 bol geliyor. çok şükür ecco 8 gibi modellerde ayakkabılar tabansız da kullanılabiliyor
Memnunum
En İyi Cevap