Diğer Sizce de hayvanların ulu orta sevişmesi yanlış değil mi sonuçta bundan bile etkilenen hayvanlar var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şehirlere bombalar yağardı her gece biz seninle durmadan sevişirdik. Sizce de hayvanların ulu orta sevişmesi yanlış değil mi sonuçta bundan bile etkilenen hayvanlar var? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
celis Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sütaş reklamındaki ineğin memesinden tahrik olanların yaşadığı bir ülkede köpeklerden etkilenilmesi çok normal aslında. Normal değil ama icinde bulunduğumuz yere göre normal.Bu hayvanları ceza olarak hayvanat bahçesine tıkmak gerek 😕 1 5 Yorumla Articuno +1 yıl Of be o inek memeli reklam çok güzeldi be. 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayvanat bahçesindekileri çıkarıp böylelerini tikmak gerekir. Yalnız ineğin memesinden etkilenmek nedir yaa. Yorumla celis +1 yıl @Articuno songül karlı sütyensizden daha etkileyiciydi. s. s. Yorumla Soran +1 yıl Google yazmaya başlayin isterseniz arifin manchestera attığı gol diye 😄 Yorumla Articuno +1 yıl Youtube'da istisnasız her gün izliyorum, Songül Karlı'dan daha güzel bence. Hem de doğal organik. Yorumla
Articuno Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Diğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tam şehirlere bombalar yağardı her gece yazıyordum ki senin yazdığını gördüm. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha😄 Yorumla
Naz_Elaa Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Hayır sadece masumca ürüyorlar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onların masumiyetinden etkilenen İnsani hayvanlar var ben onlara diyorum. Yorumla
Kime-Ne Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Ne sensin leylasin ne ben Mecnun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış yere geldin galiba 😄 Yorumla Kime-Ne +1 yıl Hayır 😂 Yorumla Soran +1 yıl O zaman bizim kafalar güzel😂 Yorumla Kime-Ne +1 yıl Dünya güzel biz ne yapalım 😂 Yorumla
En İyi Cevaplar