Herkes beni küçük ezik olarak görüyor. Aslında gayet saygılı titiz bir insanım. Kendi hayatımı kendi kurallarıma göre yaşamayı severim. Ama ailem hele abim hiç saygı göstermiyor. Hep insanların yanında ezik salak şu surata bak diyor. Aslında kendimi severim sağlıklı olmak için çabalarım kendime bakarım. Ama onların gözünde değersizin tekiyim. Onlara kalsa hiç bişey yapamayan aptalın tekiyim. Şimdi dersiniz sen kendini değersiz görüyosun asla öyle değil kendime hep değer veririm ama abim sürekli ne kadar başarılı olsamda cahil ben bencil diyip duruyor insanların yanında. Herkes onlar için değerli bir ben değilim. Ben şımarık ukala insanları sevmem herkes yerini bilmeli çocuk dahi olsa. Büyüklerine saygısızlık yapmamalı. Ama abim komşunun çocuğuna yüz verip şımartıp bana karşı saygısızca konuşturuyor yapma diyincede sus be surata bak diyip geçiyor. Onları bile daha çok seviyor. Ben kötü bir insan değilim. Yüzüm dahi. Tesettürlüyüm biraz benden o yüzdende utanıyor. Kısacası ben iyi geçinmek istesemde hoşlanmıyorlar benden.
Ağlaya ağlaya geçiriyorum hepsini. Üniversiteye git bu sene kurtulalım izne de gelme dediler. Anlatma istedim çünkü kafam acayip dolu ve felaket.
Ağlaya ağlaya geçiriyorum hepsini. Üniversiteye git bu sene kurtulalım izne de gelme dediler. Anlatma istedim çünkü kafam acayip dolu ve felaket.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer