1.60 Boyundaki bir çocuk kavgada sağlam olabilir mi?
Olabilir.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aga karşındakine bakar biraz çok büyükse zor kuvvet farkından ama ben küçükken 160 ken yaklaşık 178 lik birinin 2 dişini dökmüştüm :D kalıplıydı bide vurabilirsen iyi
olmaz uzun erkek seni boğazdan tuttu mu kaldırır hiç bir skim yapamazsın
Boğazdan nasıl tutuyor onu bir anlatsana arkadaş 1.60 boyunda boksa gidiyor alamadığı insan yok çevrede
valla isterse boks şampiyonu olsun isterse mma hızlıca tuttu mu boğazdan uzun olan erkek gititn demektir. hayatta vuramazsı nefessizlikten ölürsün
Boğazdan hızlı olursan kurtulursun omzunu ileri atıp hızlıca yana dönersen
@cantimplora iyi gidin uzun kalıplı bir haber rifi dövmeye kalkın bak bakalım duvarda duvara vurmuyo mu sizi
Eywallah zor ama ihtimali var
@cantimplora kısa erkeklerin kavga da hiç şansları yok. Bu yüzde kısa erkekleri güçsüz ve güvenilmez görüyolar
ben gördüm kısa bir elemanın uzun birini dövdüğünü. boy farkı ve kalıp farkı çoktu kimse inanamadı ama dediğim gibi zor
@cantimplora uzun olan ayıp etmiş
yumrukta uzunun kol avantajı var ama kısa olan güçlüyse adamı ayakları altına alabiliyor
@cantimplora kısa olan hiç bir şekilde güçlü olamaz
abartma bence önemli olan kas lifleri ve büyüklüğü 165 lik boksörün 185 vücut geliştiricisini dövdüğünü gördüm ben boksör zayıftı bide
@cantimplora valla ztn güçlü olduğunu kanıtlaman için birini pataklaman şart
bak kısa ya da uzun elemanlar çırpı gibi değilse çeneye ilk vuran kazanıyor :D
@cantimplora ben 1.65 im kısayım diyr bana kafa tutan çok oldu çoğusuda 18-19 yaşında veletlerdi boks eğitimi aldım ama bilek kırılınca bırakmak zorunda kalmıştım ama iyileşti artık tekrar gisicem ama bu sefer muay thai ye. Kavga için en iyi spor
:) :) :)
Boy uzadıkça dayanıklılık azalır. Kısa insanlar daha dayanıklıdır kavgada.
Cevap
4Cevap
Bu işler bedene değil cesarete bakar. ne kadar yürekliysen o kadar iyi dövüşürsün.
En iyi kavga edenler genelde kısa boylu olurlar uzunlar avanak olur biraz
165 olsa neyse de 160 az la bence 180 185 190 kavgada daha iyi
Kavga etmemek daha iyi. İş boyla bitmez ki..
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar