+1 yıliç bundan bir şişe kafanın kralını yaşa sonra ayılıp bayılmak yok hiç karışmam yanında biraz tuzlu fıstık da ye bari hadi afiyet olsun sonra dua edersin önce bir aç bakalım he biraz pahalı ama bu işler böyle illa kafa istiyosan içte gör anyayı konyayı
04 Yorumla
Soran+1 yılahahahah jack danielsi ben ergenligimden beri icerim gorseli acmadan once yesil peri yi anlatiyosun sanmistim para sorun değil alkol alcaksam jack ya da chivas alirim
- +1 yıl
e daha ne soruyosun bunların kafası yeterli gelmiyor mu?
Soran+1 yılyok alkolun kafasi yeterli gelmiyor
- +1 yıl
hımmm senin derdin başkaymış
En İyi Cevaplar
+1 yılLSD.
0114 Yorumla
Soran+1 yıllsd yi sen bu ulkede bulabiliyonmu mk 😂
- +1 yıl
Ben kendim yapıyorum^^
Soran+1 yılhadi len nerde ve nasil yapiyon 😃
- +1 yıl
Mutfakta sdfsf
Şaka maka bulunuyor ama bir yerlerde^^
Soran+1 yılyok lan bulunmuyo hep sahtesi keske bulunsa istiyorum ya ama halusinojen kafa istiyosan bali cek daha ucuzu daha kolayi 😂😂
- +1 yıl
Ya bulunuyor şimdi konuşturma beni. Halka açık uyuşturucu muhabbeti yapıyoruz :D
Bali falan çekmem ben, elit adamın ne işi olur bali falan :D
Soran+1 yılaynen laa bana da cok öneren olmustu ne isim olur dedim ama saglam kafasi varmis fena övuyolar lsd ye gelince inanip kaziklanan cok arkadasim oldu hele burdaki tezgahlarda sorsan dalga gecerler 😂
- +1 yıl
Zor bulunur kendileri. Sahtesini yapan çok, benim yaşadığım yerde bulunmuyor zaten, İstanbul'da falan.
Boş ver sen bali mali, kolonya iç daha az zararlı :D
Soran+1 yılben seker ot taş ve mal 4 lusunden baska kolay kolay icmem cok halisli bir kafaya da gerek yok zaten İstanbul'da zaten arkadaslarim kaziklandi hic lsd peşine dusemem kolonyayida sana tavsiye ediyorum para pok gbi istedigimi alir icerim ya 😂😂
- +1 yıl
Bali daha ucuz diyen sen değil miydin :D
Para bok madem gideceksin koko alacaksın^^
Soran+1 yılkokoyu sevmiyorum aslinda tasta koko ama sekeri iyi patlatiyo mk 5 10 dk lik hiz icin niye ugrasiyim kokoya baslarsan duramiyorsun anina bağımliligi var tabi eroin bagimliligi gbi değil sadece o anda istiyosun sonra icmezsen icmezsin krizi yok
Soran+1 yılben senin icin ucuz bir onergede bulunmustum
- +1 yıl
Bilmez miyim. Ben onları tedavi etmek için uğraşıyordum^^
İşte o yüzden en güzeli LSD, fiziksel bağımlılığı yok, fiziksel zararı en düşük. - +1 yıl
Ben kullanıcı değilim :) Sadece denerim^^ Gurmeyim ben asdfas
Soran+1 yılsacmalama lsd direkt beyin fonksiyonlarini degistiriyor ve sizofren yapiyor sen daha maddeleri ve zararlarini bilmiyosun neyi tedavi edebilirsinki haha 😂 kokain sadece anlik bagimlilik yapar sekerin otun bonzainin vs bagimliligi yok fiziksel bagimliligi yalnizca opiyat maddeleri yapar bunlar eroin morfin kodein afyon vs
Soran+1 yılherseyi deneme bence çok merak iyi degildir 😂
- +1 yıl
:D Neyse, takıl kafana göre sen.
Okulda bile gördüm ben bunları, psikoljik olarak bütün maddeler bağımlılık yapar.
2.bp.blogspot.com/.../...n-onemi_298970%5B1%5D.jpg
Soran+1 yılonun sebebi su olmasin lsd kullanan ve özellikle yalniz kullanan kisiler icin genelde ölumle intiharla sonuclaniyor bu yuzden lsd bagimlilik yapmiyor kanatlarım cikti ucabilirim veya assagida havuz var atlayim diye balkondan atlayabilirsin ve hadi yasiyorsun kim hergun halis icinde yasamak ister 😂 evt psikolojik bagimlilik vardir ama birakmasida zor degil kafanda biterse bidaha hic kullanmazsin insan sevdigi seylere bagimli olamazmi yeri geliyor insana bile bagimli oluyolar insan kafami yasatiyor 😂😂
- +1 yıl
Bir insanın kendini uçabiliyor sanıp atlaması fiziksel zarar olarak değerlendirilmiyor işte :D
Aslında en çok şizofreni riski yapan madde esrardır. En iyisi şarap ya, romantizm falan da katarsın işin içine :D
Soran+1 yıllsd bir insani mutlu etmez o anki psikolojin bilincaltin ne ise disari vurursun reseptorlerinle oynamaz bundan bagimli olmazsin sadece beyninle bilincinle oynuyor sizofrene kdar goturur ama mdma dopamin seretonin ve endorfin hormonlarını calistiriyor reseptorler buna bagimli oluyor
Soran+1 yılesrarin sizofren yapcagini sanmiyorum tabi ne kdar içtiğine baglidir psikolojiye en fazla panik atak yaparak zarar verir lsd beyin kimyasıyla oynuyor hayalle gercegi ayirt edemeyecek duruma getiriyor bu en sakincalisi
Soran+1 yılliteraturde beyine verdigi zarar olarak geciyor fiziksel olarak kendini bosluga attiracak kadar dunyadan koparan bisey masum içtiğimiz otmu zararli 😁 otun en buyuk zarari akcigerlere
- +1 yıl
Yanan her şey zararlı :D Fiziksel zarar şu şekilde. LSD yi kesince eski haline dönüyorsun ama diğerleri için aynı şey pek geçerli değil. Yani bu açıdan değerlendiriliyor. Yoksa LSD diğer hepsinden bile zararlı kabul edilebilir^^ Ben otu sevemedim hiç, ciğerimi yakıyor :D
Soran+1 yıl8 10 saat halislerle yasadiktan sonra hic bisey olmamış gbi eski halinemi donuyorsun :) hadi bilincaltimda korkunc bisey varsa ne olacak mesela evde kullandim evde yangin ciktigini goruyorum en zararlisi lsd dir ölum tribi veren duman turleride onunla yarisir jameikadir bonzaidir dozunu kaciran herkes öluyor kalbi dayanmayanda ölebiliyor gereksiz marijuanalarida savunmuyorum 3 senedir düzenli seker atiyorum verdiği psikolojik ve fiziksel bir zarari yok sadece zayifim vucudum yag tutmuyor buda iyi bir yan etki
- +1 yıl
Aman neyse ya, hepsi aynı bok :D Hiç biri kullanmamaktan daha iyi değildir sonuçta. Tartıştığımız şeye bak ya :)
Soran+1 yılÖyle tabi ama arada birde iyi oluyo alkol alcagima herhangi birini kullanırım daha iyi 😁
- +1 yıl
En iyisi^^ Ben de öyle yapıyorum :) Basıp gideceksin aslında yurtdışına, kalitesizliğin dibini satıyorlar burada
Soran+1 yılben en son antalyada seker attim mal ictim buraların mallarinda is yok antalyada daha cok hollandadan geliyo super kafası var zehir gbi mk ben artik burda seker pesine kosmam o kafadan sonra yetmez 😁
- +1 yıl
Antalya malı her yerde popi zaten^^
Ya için kayganlaştırıcı atan mı dersin, nescafe koyan mı dersin, neler neler var ya. İyi ki damar girmiyorum, yoksa ölüp gitmiştim :D
Soran+1 yılhahah o uckagitlar bizede denk geldi ama hemen anliyosun ne mal oldugunu cogu zaman harmanliyolar mal diye yutturuyolar tadi mal ama kafasi olmuyo cok piclikler donuyo bende folyo iciyom aman damara kalkismam sende yapma :)
Soran+1 yılzeytinkoyden aldigim 2. noktada ucuruyo bu sehirdekiler malmi mk bu sehirde 2 paket iciyorum antalyada içtiğim 1 paketin cegregi olmuyo 😁
- +1 yıl
Bir ara morfine sarmıştım, tabi damardan yapıyorsun onu. Daha temiz ama yerini tutmuyor ya :)
Sen bu soruyu sil ya, baya boka sardı buralar :D
Soran+1 yılsaglikcimisin sen nerden buluyodun la morfini bulmak eroinden zor 😂
Soran+1 yıleroin zaten morfinin kimyasal işlem gormus hali 2 kez asetitlendiginde eroin olusuyor 15 20 dk içinde labaratuvarda morfinden eroin elde edilebilir
Soran+1 yılsoruyu kendim silemiyorumki hem kalsin geregi yok
- +1 yıl
Sorular siliniyordu sanki bir ara, neyse artık
Evet sağlıkçıyım, gözden kaçanları araklıyordum :D
Malmezen olduktan sonra morfinden ero yaparsın ama çok kilit bir madde lazım o da asetik anhidrit. Onu bulmak ikisini bulmaktan daha zor. Türkiye'de üretilmiyor ve satışları kontrole tabi.
Soran+1 yılvayy be senin meslegin ne malzeme olsa evet yapilir ben meth pişirmek istiyorum mesela ama malzeme yok kimyamida geliştirmeye calisiyorum peki morfini kac cc lik siringayla vuruyodun :)
- +1 yıl
Meth yapması daha zor ve karmaşık olsa da malzemeleri biraz daha kolay bulunuyor gibi.
Hemşireyim ben.
Morfini bir ampül yani 1cc oluyor kendileri, onu da 10 cc lik şırınganın içine serumla karıştırıyordum. Hızlı verince kafa içi basıncını artırıyor, yavaş vermek lazım. Bir de 100cclik serum setinin için 3 ampul kırıyordum, direk serum bağlıyordum yani koldan :)
Soran+1 yılyok methin malzemeleride cok zor bulunuyor vayy be hemsireye bak ya bende hemsire olsam kullanırdim herhalde nobette flan yapmiyosun herhalde şişştt banada ayarla ya mrk ettim 😂😂
Soran+1 yılserum cok yaratici ya hic duyulmus gbi değil damardan bir kerede veriyolar oda uyutup birakiyo dimi serum olunca daha uzun etki ve yavas gelir 😂
Soran+1 yılserumu hic sevmem ben hic sabredemem kafa yasamak icin cok gereksiz olsun bir kerede vuruyum😁
- +1 yıl
Şu an çalışmıyorum bir yerde. O aldığım yerde çalışsam ayarlardım xD
Nöbette falan yapmam öyle şeyler, tedbiri elden bırakmıyorum :)
Öyle ahım şahım kafası yok ama güzel rahatlatıyor, bir de kaşındırmıyor ^^ - +1 yıl
Serum dediğin 100cc zaten 10 dk sürmüyor bitmesi :D
Hızlı vermenin kötü tarafı dediğim gibi kafa içi basıncı artırıyor, yani başın ağrıyor. Şırıngayla bile alacaksan 50 60 saniyede vermek daha iyi. Yavaş dediğim o kadar yani :)
Soran+1 yılhaa tmam ya az cok tahmin ediyorum mayistirir uyku getirir uyutur ruya gordurur eroin gbi degildir morfin eroinin yerini tutsa direkt morfin satarlardi zaten bas agrisi ne kdar tezat ya aslinda agrilari gecirirken basini niye agritiyoki :)
Soran+1 yılya serum hastane dışında nasil yapilcak onun hastanede yapılıyor olmasi lazimda ondan sordum 😂
Soran+1 yıleroine ten aninda alerjik reaksiyon gösteriyor bundan kasiniyormusuz morfinde demekki o yok
Soran+1 yıleskiden burnumu kopariyodum kasimaktan simdilerde kaşınmiyorum niyeyse
- +1 yıl
Öyle uzun süreli ağrımıyor zaten. Ki hızlı verince oluyor, yani yüksek dozu hızlıca versen beyin damarlarını bile patlatabilirsin. Çok güzel ağrı kesiyor onun dışında. Sizin regl ağrılarına birebir :D Zaten genelde kanser hastalarına veriliyor genelde.
- +1 yıl
Hastane dışında ben kendime yapabildiğim için :D Sen de bulursan bir tane hemşire bulursun ona taktırırsın serumu :D
Soran+1 yılYok ya ilgilenmiyorum damarla arada bir folyo icerim eroyu bile damardan almayi düşünmedim kaynatip crackla karistiriyolar cevremde yapani cok var arkadas daha yeni 200 cc lik siringayla vurmus hastaneye kaldirmislardi o islerin sonu ölüm ya
- +1 yıl
Eroyu ben de yapmam. İşin erosunu geçtim, gram sterillik yok yani olayda. Kendime sokacağım iğne elime değse sadece ben atarım onu. O derece dikkat ederim. Tabi hastalara daha çok dikkat ediyoruz^^. Kaldı ki öyle bir şeyi kendime vereceğim.
Soran+1 yıliyide igneni kendin alirsin acilmamis sekilde mesela bende cok fazla var ya istedigim an ulasiyom teyzem dis hekimi burda bissuru siringa var istedigim kdar araklarim 😂
Soran+1 yılhatta simdi klnikte yanindayim 😂
Soran+1 yılha bide burda jetokain var uyusturuyo ama kafa yapmiyo
Soran+1 yıl- +1 yıl
İğneyi alırsın onda sorun yok. Anlatmak istediğim sterillik. İğneye elim değse atarım, çünkü kontamine olmuştur. Bu kadar dikkat eden biri olarak kaşığın içinde kaynamış olan bir şey kendime vermem yani. Bu eroin olmasa da vermem. Ne kadar steril kaynatabilirsin ki sonuçta açık hava
Soran+1 yılDoğru ya bak mesela hollandada ozel hastaneler ve saglikcilar tahsis edilmis bagimlilar mikrop kapmasin hepatit gbi virusler bulasmasin diye madem iciyonuz bari steril olun demişler bencede kaynatilirken ne kdar steril olabilirki illaki mikrop kaparsin ama eroinmanin umrunda olmuyor hijyen 😂
Soran+1 yılbu arada hollanda gitmek istedigim ulkelerin basinda gelir 😁
- +1 yıl
Hollanda güzel memleket^^ Keşke bizde de öyle olsa. Benim de yurtdışı planlarım var kendi işim üzerinde, hatta ingilizceyle uğraşıyorum ama avustralya düşünüyorum. Umarım orada vardır bişiler :D
Soran+1 yılcok iyi bir kursta egitim alman lazim bendede var akademik ingilizce ve sohbette tikanip kaliyorum cok pratigimde olmadi turk egitim sistemi zaten öğrenci gramer bilsin konusmasada olur dusuncesinde mk 😂 kesin vardir belki bulursun lsd yide
- +1 yıl
İşte çocuklarım olursa bu sisteme, zihniyete maruz kalmasın diye gitmek istiyorum yoksa z. kmişim LSD yi. Bana ero yeter :D İstanbula falan taşınıcam ya kurs için
Senin mesleğin ne?
Soran+1 yılayni fikirdeyiz bu sistemin icine ziçayim xDd satis temsilcisiyim mudurluge yukselmek hedefim Şu an hangi sehirdesin ki istanbula gidiyon
Soran+1 yılero ero dedinde aklima soktun Şu an sekerin pisligini cekiyorum bir mal icmem lazim ya 😂
- +1 yıl
4 5 aydır Konya'dayım. Boş boş takılıyorum, iş güç de yok :D Aslına bakarsan ben daha hemşire bile değilim, tez vermem lazım diploma almam için, ama staj ayağına falan çalışıyordum hastanelerde :)
Umarım yükselirsin hedefine^^
- +1 yıl
Ara gelsin hemen :D
Soran+1 yılkpss mi yoksa sağlık myo mu anlamistim zaten hemsire olsan hastaneden morfin calip risk almazdin suanda hic bir riskin yok ins sende tahsilini tamamlarsin :) yakinmissin bende Ankara
Soran+1 yılzaten aradimda millet calisiyo ya 😂
- +1 yıl
Yani devlet memuru olsam o riske girmezdim. Lisans okuyorum normalde, fakülteliyim ben :D Gerçi okumak da sayılmaz, 3 yıldır tez vericem, uzatıyorum :D
- +1 yıl
Benim de arayasım geldi, napsak ki :D
Soran+1 yılarayan bulur ya aramaya devam ozaman ne kdar sıklıkla iciyon fazla kaptirmissin 3 senedir bir tez sallanirmi ya 😂😂
- +1 yıl
Düzenli değil pek 1 sene içmediğim de oluyor, son zamanlarda haftada iki. Sen genelde şekercisin galiba :D
Soran+1 yılhaftada 2 bagimliligin baslangicidir kendimden biliyorum hic tamamen bagimli olmadim ama sirf suboxone yazdirmak icin 1 gram icip amateme gittim şimdi rahatim veriyorum bir sub aliyorum bir paket para vermeme gerek yok :)
- +1 yıl
Ben bağımlı olmam :D haftada 5 içtiğim zamanlarda oldu. 1,5 senedir aklıma bile gelmiyordu, konyaya gelince bulaştım gene :)
Prostat kanseri olursam bu sebepten galiba :D En sevmediğim etkisi, işeyemiyorum ya, böyle yan etki mi olur mk
Soran+1 yılhahaha prostat kanseri yapiyormu eski sevgilmde malciydi onun olmasi dilegiyle ahaha 😂 Konyada meshur evet cogu kisi mal icer ankaradada hatri sayılır derecede eroinman vardir bende 4 5 gun içtiğim oldu fakat adimi eroinmanlar listesine yazdirmadim cok sukur 😂😂
- +1 yıl
Mini erocular olarak onları hep kınarız :D
Prostat kanseri yapıyor mu bilmiyorum ama bu işeyememe olayı falan yapabilir gibi sanki :D
Sizde de oluyor mu ya merak ettim. Kadınsın ya ondan sordum :)
Ne çektirdi sana da beddua ediyorsun :D
Soran+1 yılvalla sekerde iseyememe durumum oluyor ama eroda isiyorum ya bu soyledigin gbi prostatla alakali bisey olabilir ayni sıkıntıyı bosalirkende yasiyomuydun
- +1 yıl
Korkmaya başladım 😦
Evet boşalma konusunda da oluyor. Yani boşalamıyorsun
Benim acilen zengin olup kokoya geçmem lazım :P
Soran+1 yılbunu cok duymustum cinsellik yaşayan kisilerin isine gelecek bir durum kokoda iyi degil ya 15 dk da bir yeniliyorsun aninda krizine giriyorsun dandik bir kafaya para bayiniyorsun ve zenginde deiliz yane methi kokoya tercih ederim birde koko burun kikirdagina kdar eritiyor gerci methte disleri curutuyo mal biraz daha temiz sanki 😂
- +1 yıl
Cinsellik isteyemiyorsun ki zaten, geç boşalsan ne olacak, bir de sertleşmeme olayı var.
Meth de aynı. Hatta uzun süre kullanımda yara mara yapıyor diyorlar. Açıkçası ben hiç meth kullanmadım. Hatta ben yükselten şeyleri pek sevmiyorum galiba. O yüzden ero, morfin :D
,
Soran+1 yılcok fazla icersen sertlesmez diyolardi erkek olmadigim icin tecrube etmedim ne soylesem yalan olur ama meth deli yaptirtiyormus seker gbi değil hem istetiyo hem hizli guclusun kullananlarin yorumu boyle meth zaten zor bulunuyor bende bulamiyorum bulsam icecem uyarici sevmiyorsan kokoyu hic sevmezsin koko zaten kafa icin degil aslinda uyarici sevmeme rağmen eroyuda istiyorum hepsinin yasattigi ayri bazen zit seyler yapmak gerekiyo ayni duzen olunca sıkılıyorum
- +1 yıl
Enerjimi atabileceğim durum olduğunda deneyeyim bari ben de şunu :D
Hiç de merakım olmadı ama meth e karşı. Cildi en çok bozan madde olarak öğretildiği için uzak durmayı tercih ettim.
Hepsinden deneyeceksin aslında :D
Soran+1 yılyok ya meth şeytan icadi sekeri at methi deneme birine onu onermek bile kotuluk ya gercekten belgeseline bakarsan insani insanliktan cikaran madde ve kurtulmasi eroindan 10 kat daha zor bir seferde bagimli oluyorsun asik oluyorsun o kafaya parasi olan ve hergun bulabilecek kisilere onermemek gerek
- +1 yıl
Meth deyince aklıma Breaking Bad da ki dişleri iğrenç hale gelmiş kadın geliyor :D
Fırsatım olsun denerim ben onu da. Tabi bu ülkede kalırsam, ayık kafayla çekilmiyor bu ülke :D
Soran+1 yılo dizi cok iyidi ya hemde ogretici dikkat edersen ceset erittikleri asitle methin icine ekledikleri asit bire bir hidroklorik asit ya disleri kemikleri eritebilen bir asit bu yuzden disler o hale geliyor bide adam ulkenin en saf malini yapiyor 99.1 lik o insani zombiye çevirir 😂
- +1 yıl
Senin yapma hevesin de oradan geliyor demek ki :D
Hadi ben biyokimya falan gördüm de, sen de iyi biliyorsun ha bu konuları :D
Soran+1 yılevet konuyla ilgileniyorum ondandir zaten benim kimyam iyidi tek maddeden ibaret degildi 😁
- +1 yıl
Aslında biraz deep webte dolaşsam ayrıntılı olarak bulurum nasıl yapıldıklarını. Beraber girelim olmadı bu işe. Ben heisenberg sen de jesse olursun :D :D
Soran+1 yılNasıl yapildiklarini bulmak degilki mesele o malzemeleri bulmak kimyager olsak elimizin altinda olurdu hem ben jessieden daha zekiyim mk 😂😂
- +1 yıl
:D napsak kimya mı okusak :D
Soran+1 yılgec kaldik ya bu yastan sonra onlami ugrasacaz 😂
- +1 yıl
Okumanın yaşı olmaz diyorlar :D
1 kg falan yapacaksın, 1 sene kafa rahat :D
Soran+1 yılen iyi senle sohbet ettik seni sectim pikaçuu 😂
- +1 yıl
Sağol valla, çok ihtiyacım vardı :D
Soran+1 yılnapyon hala iciyonmu laa 😂
- +1 yıl
Şu an hazır. Tam şu an ^^
Dün de skunk vardı. Takılıyorum ya öyle :)
Soran+1 yılfazla kacirma skanki dikkat et ben bongtan 5 kapak aldim kendime guvenerek öluyordum nerdeyse skdksjs
- +1 yıl
2 kapak aldım kovadan. Bittim resmen :D Değişik bir şey ya, giriyor, salmıyor bir de
Dünkü ero çok boktan çıktı ya. sss
Soran+1 yılben gene ero içtim ya içesim yoktu seker attik maruana ictik ustune eroini 😂😂 patlarken video flan cektim berbatmisim gozlerim hala kocaman yaa 😂😂
Soran+1 yılskankin kafasi cok uzun ya 4 5 saat surmustu bende bitsin diye dua ettim artik 😂
Soran+1 yılbenim dun içtiğim ero iyidi ya sen kaç nokta aldin
- +1 yıl
10 falan aldım ya. Bugünde aldım. Bugünkü iyiydi baya^^ müptezel olacağım bu gidişle. Bana dur demelisin artık :D
Soran+1 yılahahah bende olacagim nerdeyse ha ne dicem su saatte rüyama kalktim ruyamda bile kafa yasiyorum ya bırakmak imkansiz gbi 😂😂
Soran+1 yıl10 nokta bişiy degil az ya ama mal saglamsa iyi goturur 😂
Soran+1 yılbiz niye hic karsilasamiyoz ya 😂😂
- +1 yıl
Pek giremiyorum ki bu aralar. İş arıyorum, sağda soldayım hep. ss Geçen günlük iş buldum akşama verdi parayı eve gene parasız geldim. Nasıl bir ortama bulaştıysam artık, arıyor birisi aklıma giriyor :/
Soran+1 yılankaraya gel burda is cok bakk dikkat et dusme eroine digerlerini ic bisey olmazda bu kdar ice ice eroine bagimli olcan sonunda belkide bagimlisindir
Soran+1 yıleski sevgilimde oyleydi günlük kazanip eroine yatiriyodu ya
- +1 yıl
Bugün arkadaş almış gelmiş içer misin dedi, hayır dedim :) bence hala bağımlı değilim :D
zaten Konya'yı terketsem bir daha bulaşmam ben bu eroin işine. Ayrılınca aramıyorum yani. Bugün iş görüşmesine gittim kaptım bir iş :D hem oralara gelsem kalacak yerim falan olmaz. Mezun olana kadar takılırım artık buralarda
Soran+1 yılhep bir saat yarim saatle kaciriyorum seni be mupto hayir demesini bilecen aynen bende antalya yolculuguna ciktim yaa antalyada imkani yok uzak duramam 😂😃
- +1 yıl
Bir saat belirleyip buluşalım bari :D Antalya da ne yapacaksın? Oranın malı da çok iyi ya :D
Soran+1 yılUzun suredir antalyadaydim ya yeni dondum off ks yide yeni açıyorum bir suru bildirim almisim cik gizlilikten ee ozaman yoksa yakalayamicaz birbirimizi evet Antalyanin mali iyidi ya 😂
- +1 yıl
Ben de tam şu an döndüm bayram tatilinden. Antalyaya gitmişsin boş da dönmemişsin :D
Çıktım ben gizliden o zaman. Müptela etiketi yemeyiz umarım :D
Soran+1 yılOff gunler olmus girmeyeli uygulamayi bile silmiştim kıskanç sevgili yuzunden bu arada maddeyi birakip spora basladim madde olsa bile cok nadir olcak guzel mal bulana kdar boyle artik sanada tavsiye ederim hep iç iç olmuyor :)
- +1 yıl
Mal ne oluyor?
Konyak en sevdiğim içki kafası da çok iyi ama Türkiye de yok ve kışın içilmesi daha güzel en iyisi Malibu iç
03 Yorumla
Soran+1 yılkonyak var ya bulunuyor ama alkol orani cok dusuk ve sadece vücut isisi yükseltiyor ayrica berbat tadi var ben bir turlu sevemedim
+1 yılbir zanaks bir bira
017 Yorumla
Soran+1 yılzanaks antidepti dimi
- +1 yıl
kafa yapıyor
Soran+1 yılalkolle en iyi kafa yapan ilac suboxone harici etkilemiyo bir cok antidepresani kullandim yan etkisi alkolle cok fazla xanaxla da prozaclada seroquellede ictim alkolu
- +1 yıl
Reçetesiz veriliyomu söyleğin ilaç?
Soran+1 yıltabikide hayir kirmizi receteli o ilaç antidepresan degil zaten soyledigim ilaci sadece amatem yazar eroin bagimliliginin tedavisinde kullanılır receteli birinden alabilirsin alkolun kafasini 10 kat arttiriyo ilacin kendisi eroin icmeyen kiside kafa yapıyo zaten 😂
- +1 yıl
Abövvv tm sğl canm 😂😂
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/3qW4pM.jpg bendede az kaldi ya tekrar yazdiracam bunu normal insan attiginda kafa yasiyor halbuki sadece ilac ama gorundugu gbi bir ilac degil 😂😂
- +1 yıl
Fiyatı ne kadar cicim denesemmi 😂😂
Soran+1 yılbunu almak icin eczaciya 5 bin teklif et gene recetesiz vermez bu ilacı parayla ya kişisinden ya da torbacidan alırsın ama çünkü biz mal almak istedigimizde ilaçla takas ediyoz altin ilac bu krizi bundan baska ilac geciremez ondan
- +1 yıl
Bilgi edindim biraz ilaç hakkında kafama yattı neyln söylüyim doktoramı yazdırcaz sağlık ocağındamı
Soran+1 yılhahaha tatlim amatemde yazdiriliyor ama her amatemde onu yazacak yetkide ve ayakta tedavi yapabilecek doktor bulunmuyor iline bagli fakat ilaci yazdirman icin idrar tahlilinde eroin cikmasi gerekli tabi bence sen bunu yapma boşver ilac yuzunden eroine bulasmani istemem :)
- +1 yıl
Eşeğin aklına karpuz kanunu soktun yani😂😂 napcam ben şindi
Soran+1 yıldusme o kdar pesine bosver duymadin say recetesiz kiside bulundugunda bile narkotik madde yerine geciyo o ilac ve hatta eroine ulasmak o ilaca ulasmaktan daha kolay 😂😂
- +1 yıl
Tm canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim🙏
Soran+1 yılankarada olsan sana attirirdim bir tane 😂
- +1 yıl
Huuu iyisin
Baya iyisin😂😂😂
Soran+1 yılcok iyiyim ya saol 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. Ben rakıcıyım. Ama gel gör ki hatun sevmiyo. Dolayısıyla pek içmiyorum. Hatun tekilacı. Bence sen de tekila takıl...
05 Yorumla
Soran+1 yılbende raki sevmem alkol olcaksa tekila ya da viski
Soran+1 yıltekila kimine gore cok serttir evet birden carpar ama mide dostudur midene zarar vermez kusturmaz bundan dolayi alkolu midesi almayan kisiler tekilayi tercih ediyo
Soran+1 yılve tekilanin ertesi gun pisligi yok sanki hic icmemissin gbi uyanıyorsun raki oyle değil ben raki icip uykumdan on kez kalkip kustugumu bilirim
mal mısın be kızim boyle şeylere mi özeniyorsun bonzai kullanmiş canini pazarda buldun sanirim
02 Yorumla
Soran+1 yılBonzaiyi bir kac kez sigara ucu ictim ya bir kerede bongta ictim dayanikli bir kalbim var tek yan etkisi asiri yemek yedirdi esrardan 5 kat ust 😂
Dökümhane de kalıplarda kullandığımız qz-13 ve dz-27 kimyasallari var, kafa yapmada maske bile dinlemiyor deliyor geçiyor. Tavsiye ederim...
04 Yorumla
Soran+1 yılonlar ne la kimyacimiyim ben nerden bulayim onlari hem bilmedigim seye girmem sen çek onlari 😂
Soran+1 yılhic ugrasamam gozumun onunde birinjn denemesi lazim belki ölecem ne bileyim yane 😂 en temizi giderim torbacima alirim sekerlerimi patlarim sonunada malimi icerim ohh 😂
+1 yıldenemelisin
011 Yorumla
Soran+1 yılergenligimden beri onu iciyom jackin sişesini kafama dikerdim eskiden belki sekerin peşine jack redbull olabilir 😂
- +1 yıl
neden kafa yaşamak istiyosun
Soran+1 yılneden yasamamam icin bir nedenmi var 😂
- +1 yıl
bir sebep olmalı diye düşünüyorum
- +1 yıl
kız kafa yapmak istiyom demiş ya kafaya sıkıcam dememiş
- +1 yıl
içecekleri görmüyo musun
Soran+1 yılhahaha cok iyi cevapti 😁
- +1 yıl
dimi ama illa bizdemi koyalım pompalımızı
- +1 yıl
koy kardeşim bana ne
- +1 yıl
boş yapma kardeş uza
- +1 yıl
okeeey bildirim gelmesin bidaha
+1 yıl4 shot yeşil peri üzerine 4 shot tekila at. Bak bakalım 2 kere 2 kaç yapıyor :D
00 Yorumlane içebilirsinki sen sınırn nedir ne biliyosun millerdan başka 😊
00 Yorumla- Diğer konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılŞeker attım yollarına patlaya patlaya gel kollarıma 😂😂
015 Yorumla
Soran+1 yılayikanlar varmis helal 😂😂
- +1 yıl
Hertürlü dert etme 😉 ama lakin derdim var diye kullanırsan buyuk sorun yaşarsın eylencem dersen büyük zirve yaşarsın unutma 😉
Soran+1 yılhahaha dertliyken icmem zaten dertlide pek olmam sikinti yok eglenmek kafa yasamak icin atarim ozellikle publarda iyi gider muzik yoksada sikinti yaratiyor
- +1 yıl
Onunda geyet yolu var tabi kendi müziğini kendin yarat kitlendikden sonra otomtiksin ztn
Soran+1 yılevde ses sistemi var son ses acilmiyo acsam komsular polisi ariyacak paronoyasina kapiliyorum en iyisi araba tesisati ya da pub clup
- +1 yıl
Araba biyerden sonra sıkıntı yapıo başlangç güzel ortalar bozuyo en iyi çsi clup 😉
Soran+1 yılaslinda mukemmel araba kullanilir ama zirvede kafayı mesgul etmek istemiyorum kullandigimda daha ozguvenli daha dikkatli oluyorsun 200 metre otedeki tabelalari bile okuyabiliyorum 😂
- +1 yıl
Hareket istiyo vucut aracda hareket edemiyosun ve yaşayamıyosun sade bir yaşam istersende kalabakağa karışacaksın sesler üst üste binecek tabela misali 😉 ya da evde kafa dngi olacak yaşayacaksın
Soran+1 yılben jimnastikciyim arabadada cok kolay hareket ederim ilk attigimda neler yapiyodum ya arabadan çıkıp kostugum bile oluyoduda simdilerde cok speed haplar degilse hareket etmiyorum ama mekanda daha iyi dans edebiliyosun bazende etiket oluyosun millet ayikiyo o kafaya 😂😂
- +1 yıl
Ayıksın ya amcalar cevirdiğinde içkiliyim bitti o koşuyu bende yaptım çok şimdikilerde speed yok ilk atışı en az ikitane yapmalısın ki oda anca speed verio üç dört falan fistan zirveyi kes lan
Soran+1 yıl1 tane atarim 15 dk sonra 2. eger 3. yu atcaksam tam zirvede atarim bir anda 2 3 hap zehirliyo kusturuyo kusunca kafa gidiyo dususten daha berbat oluyosun bide ac karnına atcaksin saglam patliyo pesinede ic sodayi 😂
- +1 yıl
Sen beni bul
Soran+1 yılnerde bulunuyosun soyle bulayim 😂
- +1 yıl
Nerde bulmak isfersen fark edermi 😉
- +1 yıl
? Cgkl
- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu siteden kimsenin içmesine gerek yok, içmiş gibiler zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsu iç sek olsun... fazla kaçırma kendini hangi kollarda bulursun bilinmez :D
03 Yorumla
Soran+1 yılbir insan ortalama yaz aylarinda 8 10 bardak su iciyor demekki sen her icisinde kendini milletin kollarinda buluyosun 😁
Cevap sahibi+1 yılhah espriyi wc sanıp içine eden biri daha... sen ne bok içersen iç sorduğun sorudan belli ne cins olduğun...
Soran+1 yılortada bir espirimi vardi farkedemedim espiri kapasiten bu kdar demekki senin gbi kezbanlari onyargilariyla beraber skrm 😂
Kendini ayaklarinla tavana as 30 dk bekle in şat biranin içine 1 adet küp şeker at onu tek nefeste iç herşeye tövbe et 😀😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılAç bı ballantines diz arkasına bomontileri
05 Yorumla
Soran+1 yılgeçen gun 30 yilligini icmistim iyi gitmisti bu gece sanki icki icmem gbi görünüyo
- +1 yıl
Beni dinlersen başka şeyler deneme. kendine zarar verme
Soran+1 yıldeneme nedir ya denemedigimiz sey kalmadi bir tane kaldi ama oda ulkede yok 😂
- +1 yıl
Sadece tavsiye. bunlar marifet değil. batakliktir. alkol neyse de. onun dışındaki herşey ama herşey bataklık. umarim çok erken farkına varirsin. iyi günler
Soran+1 yılalkolun sanki zararı yok alkol cok masum tek farki yasal olmasi o kdar para harcayip kafa yasayamayip sarhos olup sızmak enayilikten baska bisey değil maddenin ustune o kdar vergi konulsa maddede serbest olurdu sizde onu ovuyor olurdunuz 😂😂
Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Tek başına içeceksen vodka veya bira bence
04 Yorumla
Soran+1 yıltek basina icmem ne icecegime karar verip aldirirm 😂
Soran+1 yılsarap icmem ya eger icki iceceksem viski ya da tekila cokmu yalnizim veya param yok bira icerim
+1 yılkafa yaşamak istiyorum derken kafandan olma. :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKarıştırıp iç :) votka bira :) deli kafa oluyo
08 Yorumla
Soran+1 yılkaristirmak cok kotu bas ve mide agrisi yapar oyle kafaya sokiyim 😂
- +1 yıl
3bira bir duble rakı :)
- +1 yıl
Ben üstüne 4duble rakı içiyorum ama sen1 yap kaldırmazsn:)
Soran+1 yılben alkol olayini coktan aştim sinirsiz içebilirim ama alkolun pisligi sekerin pisliginden beter bana artik alkolun kafa yetmiyo baska nevalelerle kafayi surduruyorum 😂
- +1 yıl
Sen benimle oturup içmedin hiç sanırım 😄 O zaman kafayı gör
Soran+1 yılguldurdun 😂
- +1 yıl
Votka rakı bira içip klozette uyumuş adamım😂
Soran+1 yılo kafa degil iste sarhoşluk rezilliktir benim tercihim hem zekam dikkatim artsin hem beden olarak hizli guclu olayim ayni zamanda yüksek kafa yasayim kafanin ve zevkin farkina olacak kadar ayik olayim kesinlikle uyuşturucu degil uyarici kullanıyorum :) mayhoş kafa istesem icki icmem uyusturucu kullanirim alkol hem pahali hem kafasi yetersiz kaliyor yani siradan gunduz bir ortamda mesrubat içeceğime alkol icebilirim kafa yasamak icin alkol kullanmam 😂
+1 yılKola içerim en fazla sigara alkol yasak :D
00 Yorumlaçakmak gazı çek mükemmel kafası var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞeker üstüne iki bira ohh mis 🙄🙄
035 Yorumla
Soran+1 yılsakin o hatayi yapma sekerin ustune bira icme hem sekeri yavaslatir hem isetip attirir ne zaman ustune bira icsem kafam dusmustur seker dusunce icebilirsin sikintisi yok
Cevap sahibi+1 yılBira içmedim zaten hiç. Onun kafası yetiyor bana
Soran+1 yılilla icki icmek istiyosan iki bardak viski ic yeterli olur sekerin ustune ben genelde nescafe icerim kafein etkisini arttiriyo
Cevap sahibi+1 yılOoo nescafeden vazgeçemem bak 😈
Soran+1 yılsekerin ustune 7 8 bardak ictigim oluyodu bunlara ragmen seker düşer dusmez yatar uyurum 😂
Cevap sahibi+1 yılUyumak mı 😄 Ben yerimde duramıyorum 😄 Üff özledim ya kafasını. Aklıma soktun bu akşam şart oldu 😄
Soran+1 yıldüşünce yaff mk hic dusmuyormu duser dusmezi diyorum dususte mal oluyorum zaten en iyisi yatmak bide sabahlamis oluyorum beynim hizli muziklerle biplenmis oluyo sdfgds
Soran+1 yılaksam bende atcam aklima dustu canim cekti 😁
Cevap sahibi+1 yılNe güzel anlattın mk 😂 Odaklanma hissine bayılıyorum 😂
Soran+1 yılnerde sallican aksama 😁
Cevap sahibi+1 yılOoohh kafalar miss 🙄
Cevap sahibi+1 yılAdresde vereyim gel beraber atalım 😂
Soran+1 yılhahahah yok ya mekandami atacan onu sormustum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok evde atarım büyük ihtimalle. Daha orasına karar vermedim 😄
Soran+1 yılevde sikici ya bide yalniz atma dahada sikar 😁
Cevap sahibi+1 yılAtacak kimse yok çevremde 😄 Yapacak bişey yok. Kurdun aklına girdi bir kere 😂
Soran+1 yılhahaha hic yalniz atmadim ya atsam bunalima girerdim heralde 😁
Cevap sahibi+1 yılYalnız attım bir defa onunda kafası ayrı güzel oluyor be öyle deme 😄😄
Soran+1 yılyok be seker kalabalik ister ama mali yalnizda icerim
Cevap sahibi+1 yılSende de yok yok be 😂
Soran+1 yılhizli yasamisiz ya
Soran+1 yılbu gece attinmi ben attim 😂
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelsene
Soran+1 yılne etces ozelde
Cevap sahibi+1 yılBişey etmicez be 😄
Soran+1 yılo halde niye ya attinmi mrk ettim 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet 🙄😄
Soran+1 yıldustunmu dusmesen sitede ne isin var ama dimi 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah aynen bak bilşyorsun. Klavye uçuyor elimde 😄😂😂
Soran+1 yılpatlarken telefonu bile elime almam ya hatta kapatirim msji jet gbi yazarsin ama kafayi sikiyo ne gerek var telefona ben coktan dustum eve geldim uyku flanda yok oyle girdim siteye
Soran+1 yılneyse ozele yazıyom millet ergenler okuyup ornek almasin ulu orta madde ovmus olmayalim 😂
Cevap sahibi+1 yılErken düşmüşsün. şu an telefondan başka yapabileceğim bişey yok 🙄😄😄😂
Cevap sahibi+1 yılTamam 😄
Soran+1 yılmuzik ac muziksiz olmaz 😂
Soran+1 yılben erken salladim ondan erken dustu 7 8 flandi iki tane attim 2 saat once dustu baya iyi salladi ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBonzai iç temiz ya da tiner çek
034 Yorumla
Soran+1 yılikiside olmaz o ne ya insan az kaliteli olur bonzai dha once ictim ama cokta aramadim o kafayi ben folyoylada yasarim
Cevap sahibi+1 yılHee yaşarsın nah yaşarsın amele o zaman git taş al niye uğraşıyorsun lale
Soran+1 yılbonzaiyi ne icecem ya kalbim beynim nabzim tak tak bide dandik kafasi var kisa suruyo yatiriyo mallastiriyo hareketini kisitliyo bende onu icecegime eroin icerim diyor folyoda
Soran+1 yılhem sekerin üzerine malda yapmiyo mal kaliteliyse bir paket yeter
Cevap sahibi+1 yılİç iç sen kudur mk 😂😂 koko çek sen o senin dediğin eroin değil lale
Soran+1 yılTaşin kafasi yok ya amonyakla karismis o bir tane tasin 10 tanesi bir gram etmiyo ona parami verilir biri ismarlarsa belki
Cevap sahibi+1 yılOnu sana ısmarlayan zaten içinden geçer senin 😂😂
Soran+1 yılkokoda kisa sureli her boku ictim ben yalniz uyusturacaksa eroin uyustursun bonzai gbi kalbim gotumde atmiyo en azinsan
Soran+1 yılsenin cok gecmisler galiba kodugum
Soran+1 yılmk salak ya bir senedir ictigim mali bana ogretecek seni anan daha dogurmamisken biz kaydiriyoduk 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen çok geçtim senin gibilerden çaktığım 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılDoğru belli sana da kaymışlar 😂😂😂 devam devam beyşnsiz
Soran+1 yılo. cocuguna bak sen hangi türsün 😁
Soran+1 yılsenin anana bacina sulalene kaymislar ortalik mali
Cevap sahibi+1 yılHee he senin ne olduğun bile belli değil babanda belli değil 😂😂😂😂 kimbilir şimdi kimin altından yazıyorsun 😂😂
Soran+1 yılanani hoplattigim icin ananin altindan yaziyorum cok iyi performans sergiliyor zikim kirildi gel agizina al sjdhsd
Cevap sahibi+1 yılOlmayan şeyle bir halt yapamazsın müptezel olduğuniçin kalkmaz merak etme koçum 😂😂😂
Soran+1 yılanasi kevase babasi anonim laylaylom firlattigi onun bunun pici mrk etme kalkiyor ama inmiyor madde bosaltmiyor yani sabaha kdar seni ve anani inletebilirim 😂😂
Soran+1 yılkiz kardesin varsa onuda getir 3 lu kombo yapiyim
Soran+1 yıltatminsiz doyumsuz faise anani hunharca evire cevire her pozisyonda her metre karede anirta anirta severim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYapamazsan ben senin 7 ceddini hoplatırım kerhane piçi 😂😂😂
Soran+1 yılŞu an dj army dinliyorum bu muzigin ritminde ananin amini dizine indirip folloş ediyorum sdjfjsx
Soran+1 yılahhh cok hizlisin yavaşla diye inerken önden cikarip arka deligine monta ediyorum 😂😂
Soran+1 yıl*inlerken
Cevap sahibi+1 yılHeee hücreler ölmüş yA anca hayal dünyasında yaaa canım 😂😂😂 bigün generince görürüm g**tünü dilin g*tünden çıkar can çekişerek ölürsün o zaman görürüm lale 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇok p0rn0 izleme sen bence 😂😂😂
Soran+1 yılahh aşkimm kökle erkegim diyor altimda kivraniyordu umarsizca kökledim icine bir damlasini bile ziyan etmedim içine akittim ilk kez başarili olamadigim konu sensin evlat bilsem peceteye bosalirdim sdjhshs
Soran+1 yılanne rahminde de basina cok degdirdim ondanmi bamyaya surulecek akil yok sende 😂😂
Cevap sahibi+1 yılZoruna gittiği için yapamayacağın şeyler için ardarda yaz bakalım aptal 😂😂😂
Soran+1 yılbu sansurler ne kdar degismis s*k yaziyorsun bamya cikiyor 😂😂 agiz tadiyla sovdurmuyolar insana
Soran+1 yılsende bu kdar yrrak hastasi olma mk hala burdasin az grurlu ol siktirol 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen gururluyum i**bnenin evladı sen adam ol diyecem de senden bir halt olmaz ezik seni eziksin la sen
Soran+1 yılseni eze eze miktim yetmedi galiba daha istiyosun ne doyumsuzsun ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSülaleni geçirdim ben sen rahat ol lale
- Diğer konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yıltekila
01 Yorumla
Soran+1 yılguzel tercih
Esrar bonzai ve met
00 YorumlaEn ucuzu bira onu ıc
01 Yorumla
Soran+1 yılben ucuza kacmam birayi su niyetine icerim bira icince kafa yasamis olmuyorum ayriyetten ickiyle pek isim olmaz hafif geliyor
Aslan sütü güç ve enerji verir
00 YorumlaTekila iyi gelir
00 YorumlaKafa hapı
00 Yorumla
+1 yılRakı iç 👍
00 Yorumla
+1 yılçikolatalı süt
00 Yorumla
+1 yılRakı yapıştırr
00 YorumlaKolonya iç
11 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. elma suyu
00 Yorumla
+1 yılBonzai
01 Yorumla
Soran+1 yılkisa suren dandik bir kafa bonzai sevmiyorum
çikolatalı süt.
02 Yorumla
Soran+1 yılsüt ic diyenler haydi oyun bahcesine kaybolun sorunun altindan
Rakı
02 Yorumla
Soran+1 yılpek sevmem
+1 yılgubar takıl hafiz
00 Yorumla
+1 yılSeftali suyu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSüt ic
06 Yorumla
Soran+1 yılsie go
Cevap sahibi+1 yılYavru buyude gel :D
Soran+1 yılgel ben seni buyuturum 😂
Cevap sahibi+1 yılBüyü canim buyu hadiii yallahhhh
Soran+1 yılyaptigin yorumdan bulundugun yasi cikararak iq numarani saptayabiliyorum bir sie sana cevap vererek parmaklarimi yoramayacam
Cevap sahibi+1 yılYa sus bir be
alkol mu olacak
023 Yorumla
Soran+1 yılmadde olsa daha iyi
Soran+1 yılsenle niye atiyomki hayirdir 😂
Soran+1 yılşeker ot taş kombo yapcam aksam 😂😂
Soran+1 yıltabisii 😂
Soran+1 yılkim hergun atabilirki epey issiz olmak lazim bide tolerans gelisiyo ayda 2 kez iyidir 😂
Soran+1 yılsendemi ankaralisin laa
Soran+1 yılAynen topramm 😂
Soran+1 yılonlari denemedim ya dun turuncu barselona ondan once yesll el bombasi salladim son attigim 2 super patladi toleransim bitmis galiba güneşin altinda atilsa super kafa olur aslinda 😂😂
Soran+1 yılmahalle derken nerden aliyonki yenidogandan cozuyosundur kesin sakalardan aldim dünkü attıklarımi iyilerdi
Soran+1 yılalda getir ozaman ya merak ettim duyulmus herseyi attımda o ikisini duymamistim 😃 cincinden sadece mal aliyodum gecekondunun camini tikliyosun mali camdan veriyo adam 😂
Soran+1 yılsenle icmem için once enine boyuna seni tanimam lazim toprak 😂
Soran+1 yılsen bana geçmişte mesaj atmissin zaten
+1 yılrakı sofrası..
00 YorumlaRakı.
01 Yorumla
Soran+1 yılcıks
- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılTekila veya vodka.
00 Yorumla RakıBalıkRoka
00 Yorumla- Diğer konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılÇay içelim
00 Yorumla
+1 yılJack
00 Yorumla
+1 yılBen içtim zaten
00 Yorumla
+1 yılcamasir suyu
00 Yorumla
+1 yılSüttt
00 Yorumlasu ic
00 Yorumla
Detaylı bilgi