Sırf müslümanlar ölüyor diye değil sırf o bebekleri vurdukları için bütün israil halkını kurşuna dizmek istiyorum
Lütfen mantıklı konuşun Hamas'a nasıl katılabilirim?
Lütfen mantıklı konuşun Hamas'a nasıl katılabilirim?
Oturduğun yerden atması gibi kolay olmuyor ona eminim :)
Oturdugum yerden atsaydım şimdi hamasta olucaktım israillileri vurucaktım falan diye atıp tutardım ama bana yol gösterin ciddi ciddi gidip savaşıcam?
hamas ne 😕bilmiyorum ama vicdanli birisin galiba sen o insanlari öldüremezsin, o an öldürsen bile sonradan bircok psikolojik sorunlarin cikar kaldiramazsin sen
Ablam herhalde bi tık cahilsin bu Yahudilerin tevratı var belki biliyorsundur ya da bilmiyorsan diyim kutsal kitapları var ama bozmuşlar içindekileri heh ona Tevrat diyoz o Tevratta diyor ki kadınları öldür çocukları öldür Yahudi olmayan kim varsa öldürmek günah değildir yazıyor ayet var yani sen burada Hamas katılma insanları öldürme diyorsun
Herşey hamasın yediği boklar yüzünden olmadı mı? Adamlar zamanında satmış topraklarını sende o toprakları almak için bomba patlatırsan ayıp olur yani.
Ulan tutturmuşsunuz bi türkü yıllardır devam ediyosnuz papağan gibi ipe sapa gelmez yalan dolan fitne fesat hepsi bu müslüman düşmanlarından çıkıyor adam gibi birisi de çıkıp işgal diyemiyor
100 sene önce satılan toprak bugün Ruslarin Antalyadan aldığı topraktan 1000 kat daha az ülkenin %90ı işgal edilmiş aw ne saçmalıyosunuz? Git 1948 de ki 1967 de haritaya bak bide şimdi bak hepsi Nasıl satılmış olabilir halk ulan kafayı mı yediniz böyle bişey mümkün mü? Satılan yer Kilis'in %1 i kadar bile değil iki İstanbul büyüklüğünde alan işgal edilmiş bumu lan bahaneniz
50-60 sene sonra ruslar Antalya adana mersinden senin çocuklarına defol git lan Türk burası bize tanrının vaad ettigi kutsal topraklar parasını verip aldık dese paşa paşa gidecekler mi?
Seni Doğuran Anayı Siceyim , Amc Evladı Bir Bok Bildigin Yok Kes , Senin O Kafani Yerinden Ederim güzel kardeşim.
Cevap
10Cevap
Filistin toprak felan satmadı bunun kanıtıda yok bu kulaktan dolma bilgilerdir adamların Tevratın da Kadınları öldür Çocukları öldür Yahudi olmayan kim varsa öldürmek günah değildir yazıyor siz hala konuşuyorsunuz bir gün Allah bunun hesabını sizden sorar
@Cyberdhdjxodod evet satmadılar kulaktan dolma yanlış bilgiler bunlar. ressmen gaspettiler filistinlilerin topraklarını halada devam ediyorlar
ALLAH'TAN KORKMAZ , KULDAN UTANMAZ YEZİDLERE SÖZÜM VAR ; CEHENNEM SİZİ BEKLİYOR , ZULME KARSI SESIZ OLMA DERKEN , BOK CUVALI GIBI YORUM YAP DENMEDI , O CUCUKLARIN , O ANNELERIN AHINI UNUTMA! ! !
Rıza baba burada bir işidli var radikal İslamcı terörist mi olucaksın
Ne alaka işidle kardeşim illa size mi olması lazım bunların tepki göstermek için
Allah-u-ekber diyip yahudi hristiyan vb başka dinlere saygı gösterin asla bir müslüman öfkesini cikarmaz
Birader dalga mı geçiyosun bilmiyorum ama orda 10 aylık bebeklere kurşun sıkılıyor ben bunu müslümanlık için değil insanlık için paylaşıyorum aynı şey israile olsaydı yine tepkimi koyardım
Aq nerede sivil var inadına onu vuran yaralı taşıyan ambulansları bile vuracak kadar şerefsiz alçak kadın coluk çocuk ayrımı yapmadan misket bombası fosfor bombası nerede bi soykırım silahı varsa kullanan israil terörist değil PKK terörist değil ama hamas terörist öyle mi aq
Bide şimdi bunlar işid derler iyi pirim yapsın diye
IŞİDi kurup pkkyi üstüne salıp Kobenede pkkyi kahraman ilan eden abd
Ne hikmetse pkkyi terör kabul etmeyip binlerce silah yardımı yapmaya devam ediyor senin ihani vuruyor
Aynı abd İsrail'in yardim için en büyük uçak gemisini yolluyor 5 milyar dolar yarım yapıyor
Ondan sonra hamas terörist oluyor ama İsrail olmuyor abd olmuyor pkkyi destekleyen batı terörist olmuyor
Bunlara terörist diyemeyip hamasa bide islamin adını kullanıp terörist diyenlerin "ya pkkya teşekkür etmek lazım IŞİDi vuruyor" diyen aşağılık zihniyetten farkı YOKTUR.
Türkiye Anayasasında Hamas'ın örgüt olduğu yazmıyor biraz araştır öyle konuş. Terörist dediğin senin gibi fitne çıkarmaya çalışanlardir
filistinliler toprak satmadı buda yahudilerin içimizde söylediği koca bir yalan
Flistin domuzları geberip 😂 gidiyor inşallah Türklerde aynı şekilde ekşın olur yaşasın İsrail 🇺🇸💪🇮🇱
Umarim ayni seyi yasarsin
İsrailli domuz sizin ölünüzü dirinizi bir gün hepinizi öldüreceğiz. Haysiyetsiz hangi dinde çocukları bebekleri öldürmek var siz lanet edilmiş bir kavimsiniz. amerikada ingilterede israilde sizler savaşı kazanmak için çocuklara bebeklere kadınlara saldıran bir toplumsunuz çok yakın zamanda saklanacak gargat ağacı bile bulamayacaksınız.
Senin atalarında hep böyle hayal kurardı, ama şimdi toprağın altıdalar😊Fazla sabırsız olma sende oraya gireceksin sıranı bekle.🇹🇷🇹🇷🇹🇷
ben bir yol biliyorum ve gidicem hala gitmek istiyor musun?
Kardeş ben katılmak istiyorum bana bu instagram adresinden yaz. emre._. alg
Valla kardeş böyle bildiğin bi yol varsa kalk beraber gidip katılalım
Berky. xdd instagram adresim bana ulaş bir yol bulalım
Biz önce PKK yı bitirelim. Sonra diğerlerine bakarız.
Yahudiler kapımıza dayandığında bende senin popo deliğine dayancam bilgin olsun. Çünkü yahudilerin Türkiye den toprak alma planları var
Nerde Yahudi orada bokluk
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?