ya ben çok merak ediyorm tatlarını ama daha önce hic denemedim sizce enerji icecekleri gerçekten enerji veriyor mu? bir ara haberlerde öldürücü yan etkilerinin olduğu söylendi ve içine haşhaş tohumu attıklarıni belirttiler gerçekten tehlikeli mi?
Hiç enerji içeceği içtiniz mi? içmediyseniz neden?
Sentetik oldukları için uzak durmaya çalışıyorum içmem kolay kolay, redbull monster denemişliğim var ama pek bir halta benzemiyor tadı, 8-10 sene önce sporcu içeceği çıkmıştı pet şişede.
Bir günde mavi olanından 2 şişe içtim diye derim kabarmıştı meğer o kadar içilmemeliymiş.. mesafeliyim sakat işler 😁
Vize-Final haftalarında sabaha kadar ders çalışırken kahve ile karıştırıp içiyorum uyku diye bir şey kalmıyor onun dışında özellikle alıp tüketmiyorum :)
Bana çok ta iğrenç gelmiyor açıkcası kahvenin tadı baskın hissediliyor Redbull sadece hafif mayhoşluk katıyor. Kotu geleceğini dusunuyorsan bile kendini biraz zorlayip icebilirsin çünkü keyif olarak icilecek bisey değil zaten dinç olmaya değer :)
Pek büyütülecek karar verilecek veya vazgeçilecek bir şey değil ya ama yinede karar senin :) Ayrıca şiir yazan bir kişi olarak sesli harfleri yutman beni hayal kırıklığına uğrattı :)
çoğu tanıdığım içiyordu ama ben içmem haberlerde de çıkıyordu fazla içmiş biri ölmüş diye bana marketci bir kızda dedi zararlı diye :) Bence hiç merak salma
:) hm aslında haklısın insan bu merak salıyor bende bir ara sigara nasıl bir şey diye düşünüyordum sonra kendimi bu yanlış düşünceden çıkarttım :) merak biz insanlarda var napalım dhdhdhdhd
Şu an düşünüyorumda kenim için yararlı yaptığım hiç bir şey olmamış 😂 bir ara sen git üşenmeden 23-27 tane hapı iç tek etkisi boğazımdaki ilaç tadından dolayı 2 gün hiç bir şey yiyemedim 😅
Ergenligim 100×70 metrelik sahada top pesinde kosarken gecti ee herhalde ictim. Enerji iceceklerinin asil maksadi enerji vermesi degil, terle kaybedilen mineralleri kazanmak ve yorulan vucudun toparlanmasi icin gerekli takviyeyi saglamaktir. Sabahlari tamamen dinlenmissen, kahvaltini da yapmissan uzerine enerji icecegi icmek seni daha hareketli, daha guclu yapmaz. Yapiyorsa da psikolojiktir, hayaldir. Bir de cok guzel uyku acar.
Ben bir kere içmiştim tadı bir şeye benzemiyor. Yani öyle aman aman bir enerji verdiği de yalan. Elbette zararlı olabilir çünkü kimyasal bileşenler çok yanlış hatırlamıyorsam sığır spermi var galiba enerji veren o. Zaten bir kere içmiştim merak için ama anlamadığım için tadını almadım sonraları.
Icim öyle enerji verdiği felan yok. Tadı hoşuma gidiyor ondan dolayı arada içerim lakin fazla içilir ise ölüm ile sonuçlanır 18 yaşından Küçüklerin İçmesi daha tehlikeli deniliyor. bir keresinde 3 tane birden içtim kalp ritmim değişti nefesim daraldı ahanda ölüyorumdedim. 😂 😂 😂
2 kez içtim. 1. cisi Antremana giderken almıştım meraktan. Büyüklerime danışınca daha küçüksün daha sonra içersin zararlı gelebilir dediler. O zamandan sonra içmedim. 2. si geçen sene şoktan aldım tadını fazla beğenmedim ama değişik bir şey oldu gibi hissetmiştim ya da o an öyle hissettim bilmiyorum. ☺
Ben bir çok kez içtim ama benim sadece uykumu arttırdı ayrıca çoğu enerji içeceklerinin içinde boğa spermi var tabi bazıları bitkisel yolla yapılıyor. Şekerli bir tadı var hemen hemen hepsinin
Enerji verdiğini hissetmedim ama yoğun kafeinden dolayı kalp çarpıntısını artırıyor, dolayısıyla kalp sorunu olana kriz geçirtebilir. Ayrıca benim içme sebebim esansının tadı hoşuma gidiyor.
Şu an içerken yazıyorum :) Birkaç kere daha içmiştim önceden beğenmesem devam etmezdim bence tadı çok güzel. Kokusu çilek gibi tadı da bi şurubu andırıyo ama hangisi olduğunu çıkaramadım bir türlü
İçtim yorucu fotoğraf çekimlerinde de sık sık içerim burn sevmem bir türlü alışamadım red bull en güzeli gibime geliyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yok be ama 20-30 tane içersen sıkıntı yaratır 1-2 taneden bişey olmuyor ben çok içtim vodka ilede içtim çok değişik oluyor tadı asitli değişik bişey tavsiye ederim kola gibi düşün su gibi dikmeye kalkma boğazını yakabilir 😂😂
En İyi Cevaplar