Bu ikisi olmazsa onerebileceginiz hangi isimler var?
Defne
Melisa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence Defne çok hoş bir isim... nedense karşılaştığım her melisalar şimarık manyak hiç sevmedigim kızlar oluyor ondan Melisa en sevmediğim isim. Ama Melisa çayını çok severim.
Defne çok sakin kız ismi gibi geliyor melisa da çirkef şımarık kız ismi sjjdkdkfk onun için defne
Hm Melis ya da Melisa arasindaki fark ne hangisi daaha iyi snce
Melisa çok çok daha iyi bence.
ya aslinda bakarsan kardesim ismini degistircek ona isim seciyoruz Defne Tuğçe ya da Melisa filan olsun istiyo
Tuğçe ismi bana biraz kaba geliyor. Defne de güzel ama ben pek sevemedim. Melisa ismi baya bir Havalı kız ismi gibi duruyor. O yüzden oyum Melisa'ya.
ama soyle birsey var kardesim de takinti olarak kendi isminin son harfi soyisminin ilk harfi olmamali😂 Melisa koyduk diyelim soyisim a ile basliyo sorun cikartir mi bu? kafasinda deli sorular
Cevap
4Cevap
elfida ismi mükemmel ama dinen yasaklanan bir isim diye okumuştum nedenini de okumuştum da şimdi hatırlayamadım ama yine de güzel 😂
Defne kulağa hoş geliyo
defne
ya simdi defne dedikte define diye ya da agac ismi oldugu icin dalga filan gecmezler mi?
aslinda bakarsan kardesim isim degistircek ona ariyoruz ismi Defne Tuğçe Melisa filan olabilir diye dusunuyor
ya peki Eylul mu Defne mi? Eylul de guzel ama koycagini dusunmuyorum
melisa.
Melisa
Defne
Melek
Defne
defne bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar