annem emekli ve her ay parasını almaya gider orda bir tane müşteri temsilcisi var yani kredi çekmesine yardımcı olması gibi olaylar için orda var ama parayı verip vermemesi bile mucize gibi davranıyor yani sürekli kendi cebinden veriyormuş gibi tavırlar takınıyor. anneme sürekli karımdan çocuğumdan çok senin yüzünü görüyorum diyor-muş bunu yeni öğrendim ki kadın orda KENDİ emekli parasını çekmeye gidiyor ve sıkışık şu aralar adam kendi cebine mi atıyor anlamadım buna rağmen anneme laubali şekilde davranıyor ve parası sürekli krediye diye kesiliyor annem de sorgulamıyor en son git kredi içim döküman iste dedim ben gidemiyorum çünkü annemin parasını savunduğum, annemi savunduğum ve annem kredi çekerken dur hemen imzalama okuyalım önce gibi şeyler söylediğim için o kişiyle kavga ettim ya bakın hala çok sinirliyim anneme para annesi babasından kaldı ama bu adam sanki cebinden veriyor gibi davranıyor kavga sırasında hakaret ettiğim için içeri almıyor beyefendi. annem pek anlamıyor böyle işlerden bana her ay diyor ki haklısın ama gelme ki paramı elimden almasın bu ne demek yahu? o kim paranı elinden alıyor? sürekli kadının parası eksik ya bir boka kesildi diyerek geçiştiriyor döküman isteyince uğraştırma beni diyor ulan hadsiz senin görevin uğraşmak değil mi?
bunun yanında annemi tehdit ediyor. eğer bir daha gelirsen oğlunu ararım kızını ararım diye ve annem boşandı yaklaşık 10 sene önce abim ablam kardeşim yaşıyoruz ve o adam abimin numarasını bulmuş tehdit ediyor dediğim gibi. kadının borçları var ve bu adam yüzünden çok sıkışık en sonunda müdürüne gidicem diye yemin ettim kendi kendime yarın gidiyorum orda 3 tane daha temsilci var ben bunlardan birini istiyorum annemi bu adamdan kurtarmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi ne yapmak gerektiğini falan?
bunun yanında annemi tehdit ediyor. eğer bir daha gelirsen oğlunu ararım kızını ararım diye ve annem boşandı yaklaşık 10 sene önce abim ablam kardeşim yaşıyoruz ve o adam abimin numarasını bulmuş tehdit ediyor dediğim gibi. kadının borçları var ve bu adam yüzünden çok sıkışık en sonunda müdürüne gidicem diye yemin ettim kendi kendime yarın gidiyorum orda 3 tane daha temsilci var ben bunlardan birini istiyorum annemi bu adamdan kurtarmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi ne yapmak gerektiğini falan?
Güncellemeler
+1 yıl
biraz uzun ama okursanız teşekkürler şimdiden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar