Bir kere yakışıklılık ve güzellik göreceli bir kavram. Bu sebep ile anlayabiliyor ve saygı duyuyorum. Bu arada benim fikrim, fotoğrafda ki çok güzel ciddi düşünürse ben bile çıkabilirim.
Onun idolü alacak gibi duruyor. Konumuz ile ilgisi yok ama her zaman için bu tip bağlılıkları gereksiz bulmuşumdur. Üstüne alınma biraz genelleme yapıyorum. Realistik olmalı insan. Güçlü ve tek başına güçlü kalabilen. Bunlar zayıflık gibi geliyor bana, fakat bu sadece benim bir görüşüm. Doğru da olmayabilir😌
Şöyle anlatıyım ; resimdeki kişi güney kore de BTS ismindeki bir müzik grubunun üyesi. K-pop ın açılımı kore pop demek. A. R. M. Y demek ise BTS nin hayranlarına verilen isim. Bize göre de A. R. M. Y olmak gurur.
surda iki gün önce şehit olan uzman cavusu sorsam kimse bilmez. ama bu insanları ananizdan babanizdan daha iyi tanirsiniz serefinize ve bize gösterdiğiniz sayginiza. teşekkürler 👏👏👏👏👏👏
Ya bir dakika da senin beni veya başka tanımadığın herhangi bir insanı sorgulamaya hakkın yok. Sanane arkadaşım bilir bilmez sanane yani herkesin yaşam tarzı ve düşünceleri farklı.
İdol dediğin insanın dünyaya bir katkısı olması lazım. Bir 10 yıl içinde ( o kadarı bile fazla ama ) unutacağın ve unutulacak insanlara idolüm dememelisin.
Ne alaka? diğerleri olamaz mı yani? Böyle düşünen insanları gerçekten anlayamıyorum. bir de imamhatipli kızlar diyolar. bir dakika da ne alaka mantıklı bir açıklaması var mı bunun?
En İyi Cevaplar