Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kusum erkekti yanlis yazdim
Ben İstanbul disina gittim evde yok oldugum zaman beraber ayni kafestelermis disi erkekle ugrastigin i soluyo annem arkasin igagalamis bende kafes icine karton koydum ayirdim. kafes alamadim acaba b irb irlerin i aradiklari ixin olmus olabilirmi bugun benim dogum gunum bide ya kotu oldum hic mutlu degilim :(
Ben İstanbul disina gittim evde yok oldugum zaman beraber ayni kafestelermis disi erkekle ugrastigin i soluyo annem arkasin igagalamis bende kafes icine karton koydum ayirdim. kafes alamadim acaba b irb irlerin i aradiklari ixin olmus olabilirmi bugun benim dogum gunum bide ya kotu oldum hic mutlu degilim :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onlari ayirdim. sonra tuy cikmaya baslamksti kusta of ya morelim alt ust gommek istiyorum. ama abim. cope at diyo bu arada ben kizim. abim tel ve hesal girdim ondan erkek oldum kafayo yicem hic bisi duzgub yalamam beb zateb bir kuşa bile bakamadim cok vkcdan azabi duyuyorum ben surekli. eli me almaya calisiyordum belkide korkuyordu panik atakti bilemiyorum bir yere gostermeye zaman olmuyoduki gece on bir bucukta geliyor dum. offf :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer