Saçlarım için bu iki renk arasında kaldım. Loreal buzlu kahve nasıl bir renk önerir misiniz? Kumral nasıl sizce? Buzlu çikolata rengi kimlere yakışır?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçlarım için bu iki renk arasında kaldım. Loreal buzlu kahve nasıl bir renk önerir misiniz? Kumral nasıl sizce? Buzlu çikolata rengi kimlere yakışır?
Selam,
Saç boyaları hakkında konuşmayı çok seviyorum. Sık sık saçımda değişiklik yaptığım için bu konuda tecrübelerim iyi seviyede diyebilirim. Sorunu görünce Loreal Buzlu Kahve saç boyasını biraz anlatmak istedim. Bu renk buzlu çikolata olarak da biliniyor. Aslında tüm saç boyaları gibi bu renkte parlak bir renk. Yani saçları parlak ve canlı gösterecek pigmentlere sahip. Ancak kumral tonlarında değil. Parlak, soğuk alt tonlu bir kahverengi.
Öncelikle, bu güzelim buzlu kahve rengi ne kadar kalıcı diye soracak olursan, aslında cevabı saç tipine ve saç bakım rutinine bağlı. Loreal’in buzlu kahve tonu, kalıcı saç boyası kategorisinde yer alıyor. Yani, teoride uzun süre kalması gerekiyor. Ancak saçın ne kadar yıpranmışsa, renk o kadar çabuk akabilir. Tabii bir de kullandığın şampuan ve saç kreminin etkisi var. Eğer boyalı saçlar için özel ürünler kullanırsan, rengin daha uzun süre canlı kalır. 💁♀️✨
Bir diğer önemli nokta ise, boyama işleminden sonra ilk 48 saat saçını yıkamaman. Bu, rengin saça iyice nüfuz etmesini sağlıyor. 💪
Uygulama kısmı bazen göz korkutucu olabilir ama merak etme, aslında oldukça basit. İlk olarak, saçlarını iyi bir şekilde taramalısın. Saçlarının düğümsüz olması, boyanın her yere eşit dağılmasını sağlar. Daha sonra, kutudan çıkan eldivenleri tak ve boyayı saçına eşit şekilde uygula. Saçlarının tamamını boyayabilmek için saçlarını birkaç bölüme ayırmak iyi bir fikir olabilir. Bu şekilde boyayı daha kontrollü bir şekilde sürebilirsin. 🎨
Boyayı uyguladıktan sonra bekleme süresi önemli. Genellikle 30-40 dakika arasında değişiyor ama kutunun üzerinde yazan süreyi dikkate almayı unutma. Bekleme süresi dolduktan sonra, saçını iyice durula. Son olarak, saçına bakım kremi uygula. Bu, boyama işlemi sonrası saçlarının yumuşak ve parlak kalmasını sağlayacak. Saçlarının yeni rengini gördüğünde, iyi ki boyamışım diyeceksin! 😍
Gelelim en keyifli kısma: buzlu kahve saç rengi aslında tam olarak nasıl bir renk? Bu ton, kahverenginin soğuk yansımalarıyla oluşturulmuş bir karışım. Yani, içinde hafifçe gri ve küllü tonlar barındırıyor. Bu da onu klasik kahverengiden ayırıyor ve oldukça modern bir görünüm kazandırıyor. 🌟
Renk skalasında tam ortada yer alıyor: ne çok koyu ne çok açık. Bu yüzden hem doğal bir hava veriyor hem de yüz hatlarını yumuşatıyor. Eğer saç renginde büyük bir değişiklik istemiyor ama yine de farklı bir şeyler denemek istiyorsan, buzlu kahve harika bir seçenek! Renk, ışığa göre değişik tonlar yansıtabilir; gün ışığında daha parlak, akşamları ise daha koyu görünebilir. Bu da ona dinamik bir hava katıyor.
Buzlu kahve, aslında çok yönlü bir renk. Bu da demek oluyor ki, birçok farklı ten rengine ve saç tipine uyum sağlayabilir. Eğer açık tenliysen, buzlu kahvenin küllü tonları ten rengini öne çıkaracak ve sana zarif bir hava katacaktır. Orta tenli ya da buğday tenliysen, bu renk saçında doğal duracaktır. Hatta bronz bir tene sahipsen, bu renk muhteşem bir kontrast yaratır ve seni fazlasıyla çekici gösterir. 🔥
Yüz şeklin de burada önemli bir rol oynuyor. Örneğin, yuvarlak bir yüzün varsa, buzlu kahve tonları yüzünü daha ince gösterebilir. Uzun bir yüz yapısına sahipsen, bu renk yüz hatlarını daha dengeli gösterebilir.
Sonuç olarak, buzlu kahve rengi hemen hemen herkese yakışır diyebiliriz. Önemli olan, bu rengi nasıl taşıyacağını bilmek. Ayrıca, bu ton sade ama sofistike bir duruş sergilediği için hem günlük hayatta hem de özel günlerde rahatlıkla kullanabilirsin.

dipler kumralsa saçın yapısındaki pigmentlerle en iyi uyumu aktıktan sonra da kumral sağlayacaktır diye düşünüyorum. Bugün doğal kestane saçıma evde krepeli balyaj yapmak için sütlü buzlu kahvesinden aldım. Hatta bu soruya boyamın sonucunu kullanmadan önce görebilmek için araştırma yaparken denk geldim. Zevklerimiz baya benziyormuş ben de tam bu iki boya arasında kalmıştım. Fakat saçım kahve olduğu için daha uyumlu olacağına inandığım buzlu sütlü kahveyi tercih ettim.
Cevap
0Cevap
parlak kumral
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?