Senin parmağın daha küçük ve tırnakların uzun bu yüzden biberimsi Almahatunun ki uzun daha büyük tırnaklarını kesmiş bu yüzden biberimsi Sen 1.60 civarı Almahatun 1.70 civarı boy'a sahip
Tm yazıyı tersten oku sana 1.60 civarı diğer arkadaşa 1.70 civarı dedim 1.55 isen 1.60 olmanın önemi yok bosver in boy takıntısını güzelliğinizle ilgilenin
Ya sabah aklımdan bunu demek geçti ama şimdi aramız yeni düzelmişken hatırlatıp da aramızı bozmak istemedim :D meğer hiç unutmamışsın. Ne yapayım ama sitede kadın üye olan o kadar çok kişi daha sonradan erkek çıktı ki insan şüphe ediyor herkesten :D
Ama yine sözümün arkasındayım eskiden paylaştığın el fotoğrafı artık ışık açısından mı bilmiyorum bana öyle düşündürmüştü. Yeni paylaştıkların bildiği kız eli
@AlmaHatun ben zaten öylesine şaka niyetine görüş yaptım, üç nokta koydum :-( kimse gelmedi bari sorayım dedim 4-hesapsiz bilmiyordu o ara sen geldi. Ben de dondurmaslar hesabı diye düşündüm. Zaten görüşüme geldiğinde çıkacaktım :-( Hep suçluyorsun :-(
Bir mod arkadaş sağolsun kimi viral içerik olduğu için eleştirdiysem o üyelere iletmiş ve o bırak içerik çok paylaşan üyeler engellediği için susuyorum. Bu konuu ile ilgili sorulan sorularda belirttiğim gibi viral içerik serbesttir sadece kendine özgü cümle kurarak. Ve hatta bir viral içeriği birden çok kişi paylaşabilir. Sistem böyle bir olayı kabuk etti ise isyan edenleri de böyle cezalandırma yapıyor.
Yapacak çok birşey yok. Admin arkadaşları olduğu için sesini çıkarana istediğini yapar, vicdanları varsa devam etmezler böyle yapmaya...
En İyi Cevaplar