Evet, gene çoğu kişinin güzel bulmayacağı bir yüzü beğenen ben, beğenilerimde ortak bir yön yakaladım. Burun yapısı. Hoşuma giden kadınların burunları aslında hep birbirine benziyor. Acaba seçimlerimi burunlarına odaklanarak mı yapıyorum? Merak konusu.
Burun güzellik algımızda sahiden belirleyici mi?
Yunan Burnu. Evet. Aşkın tarifi. Hele oval ya da kalp, fakat gene de uzunlamasına bir yüzdeyse... Nutkum kesildi bak. 1. Klasik Yunan 2. Romalı 3. Nordik (Anglo-Saxon) 4. Sami Irkı (Arap, İbrani) 5. Kuzey Kızılderili 6. Moğol 7. Siyahi
Can sıkıcı bir Fizyognomi sorusu daha.-isra suresi 85. ayet herkes yaratılmış olduğu şekle göre hareket eder.- Sana yapayım diyorum. Kıyamıyorum. Çizimler inen ayrıntıları göstermek için bu denli çirkin.-Orantısız şeyler her daim çirkindir.- Ben biliyor musun bilmiyorum. Bunu birilerine uygularken gözlerini kapatıp yüzüne dokun kitaplarda gördüğün yaratık resimlerindeki parçaları birleştirip ilerlediğinde, elini o yüzden çekip pardon diyorsun ve yine yürüyorsun.-Kızımız bir içim su gibi gelse de bazen.- 3. Nordik (Anglo-Saxon)
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bir şey soracağım yavrum nasıl bir hitap şekli nasıl insanlar kullanır?
Oyle napayim. alnimdan aonra cok hafif kavis var. Kucuk bir burnum var. Burnum konusunda cok iltifat almam. Bu sene icinde hatirladigim bir kere konusu oldu.
Ayaklarim bicimsiz mesela. Dizkapaklarimi ve dirseklerimi cok begenmem, bileklerim kalin gibi falan. Bir hafta fazla yesem, egzersiz yapmasam iki kilo bile alirim vs vs. Daha cok sayilir.
Ya ayaklarimi gorsen hakikaten kusur degil der misin merak ettim. Abuk sabuk yerlerden kemikler cikiyor :D Ya illa ki kafada kurunca anlatilan bazi seyleri karsindaki kusursuz gibi geliyor. Ayni irtamda olmak lazim. Mesela sorularda soruyorlar, sarisim mavi gozlu 177 boyunda 50 kiloyum. Sizce guzel miyim? 80 c memem var ama sarkik mi degil mi, rengi nasil, haresi nasil, ucu nasil bunlar senin kurgun. Minik burnum olabilir ama yuzumde nasil duruyor, cenem nasil, gozlerimin sekli nasil, o burun bende kusursuz mu bilemezsin.
kusur konusunda gözlerim ayrıntıyı kaçırmaz. kendimden kaynaklı. fakat bu saydıklarını kusurdan ziyade farklılık sayabiliriz. ve sahiden çekici olmasan bile, bu seni çirkin yapmaz. kimseyi çirkin yapmaz. şekilin ardındaki ruh çirkini bile güzel gösterebilir. ki çoğu zaman olan da o. ki evet ruhunu da görmedim gene hayal gücü.
En İyi Cevaplar