İkisine de para verilmez bence. Mini'nin daha üst modelleri olsa olabilir ama 2004 baş ağrıtabilir. Rcz ye gelirsek, dış tasarımı duruşu benim çok hoşuma gidiyor ama sadece bu kadar iç tasarım 0 dış tasarımı doldurmuyor kaporta desen kağıt ve bu görünüme sahip bir otomobilden çok fazla beygir gücü bekliyorum ama tatminkar. 30-50 fiyat aralığında daha farklı ve güzel araçlar bulunabilir bence.
Kardeşim benim araçtan tek beklediğim görüntü motorun güçsüz olmasıda az yakar hemde hızla işim yok 100 ü geçmesin uyar bana iç tasarımda çok iyi degil ama kötüde değil kafamı koydu alcm
Yani tabi sen bineceksin ben görüşümü bildirdim. Performanssız bir araba az yakmaz aksine bazı durumlarda çok bile yakabilir aklının bir köşesinde bulunsun.
kardeşim Ford conncet full modifiye cadence tesisat 8 milyarlık tesisat var arabada 4 lasitk 0 18 jant ince yanak lastik var patlamaz dokunmatik ekran teyp var gel güzel bişey yapalım vereyim sana
Detaylı araştırdım yorumda çöp diye forumlarda çöp demeyen araba yok herkez kafasına göre yorum yapıyor ben görünüşüne vuruldum rcz nin 52 ye gördüm sahibinden hasar kayıtlı kısmet olursa en alacam en fazla 55 cıkar
Bende öyle düşündüm normalde 30 TL var nakit annem mini alacaz biliyor sonradan bakarken rcz ye denk geldim 51 bin TL bugatti gibi görünümü çok iyi annemi ikna edersem 20 TL kredi çekip rcz alacam inşallah değer değilmi
Hasar kaydı var toplam 10 bin TL civarı 12 de olabilir fakat expertiz fotosunda atmış agır hasar kaydı olmadıktan sonra sıkıntı yok normal fiyatları 50 den başlıyor şans işi birazda 60 da var 70 misede
aynen sen yinede rcz alacaksan expere sok bidaha motoru falan götür göster hangi taraftan hasar almıs ön tarafında değisen var mı çizik falan ici temizmi bunlara dikkat et kredi çekiceksin onun icin diyorum. bende üni bitsin böyle bisey düşünüyorum.
Usta annemle konuştum kesin rcz alcaz sitede agır hasarı la ilgili forumu okudum expertiz mi ne muayeneye götürün eger sıkıntısı yoksa ucuza almak daha mantıklı deniyor eger 1 @agır hasarlı kazalı araba görüp muayenede sıkıntı cıkmassa almak daha mantıklı değilmi
Yanlış değil rcz izmirde 8 defa hasret almış toplam 13 bin TL agır hasar kaydı yok 50 milyar pejo gösterişli oldugunda çok fazla gibi geliyor fakat 2 el piyasası 50 den 80 bin tlye kadar gidiyor
Usta normalde annemi mini yine alcaz diye biliyor 30 milyar cıkacam 51 e de izmirde rcz gördüm temize benziyor mini yerine kredi çekip 20 bin rcz almak daha mantıklı deilmi
En İyi Cevaplar