BTS mi EXO mu? ARMY? EXO-L?
👑BTS👑🌹ARMY🌹
👑EXO👑🌹EXO-L🌹
🌹İkiside🌹
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
K-pop a ön yargılı yaklaşmamanızı tavsiye ederim asıl takip ettiğim grup bts ama arada kulağıma hoş gelen diğer grupları dinliyorum şarkı dinliyoruz sonuçta film izlemiyoruz önemli olan müzik ve bts yokken var eden bir grup elit kesimden 7 adamın birleştiği bir züppe grubu değil stilleri bizim ülkemizde alışık olmadığımız bir stil olabilir ama bu onlara ön yargılı davranıp aşağılanmayı hak ettikleri anlamına gelmiyor ve onların ülkesinde baskıya ve en ufak bişeyde abuk sabuk yorumlara ve hakaretlere maruz kalıyorlar bizim ülkemiz gibi sanatçılarını pek bağırlarına basmıyorlar neyse bir lafları vardı Hayranlarımızın utanmadan ben BTS fanıyım diyebilecekleri bir sanatçı olmak istiyoruz demişlerdi bunun için çok çalışacağız dediler ve gerçekten bunu başardılar ve Army olmaktan ve bunu söylemekten utanmıyorum ve çekinmiyorum. Sizlere de tavsiye ederim
Onlar ne lan gokkusagi gibi kafalari var skfkdkkf korelileri seven 18 yaşından büyük birini görmedim ama neysse
25 yaşındayım ve gayette olgunum. Kpop dinleyenler ERGEN değiller. Bu arada bende ilklerle Kpop'u sevmiyordum ama karşıma BTS çıktı ve Kpop sever oldum. Anlayacağın biz değil de siz 'sığ' görüşlüler ergensiniz.
Önünüze gelene sığ görüşlü demeyin komik duruma düşüyorsunuz *q salkları körelilör çök tötlö ağağağa doğru söyle bu videodaki sen misin https://youtu.be/pXc32CNeXb4 😂😂😂😂😂😂
Extra olarak 25 yaşında olsan yaşını 18-24 arası göstermez site onuda geçtim hiç bir kadın yaşını buyutmez eğer çok küçük degilsen ondan dolayı seni salıyorum karimayacam yaşça benden küçüksün
Ben hâlâ seviyorum
Petrol firma isimleri gibi şaka bir yana grupları tanımıyorum yaşlanmışım öhö öhö o yızden yorum yapamayacam
Cevap
2Cevap
BTS. Çünki kpopa onlarla başladım, onlarla da devam edeceğim. Koyu ARMY-YİM. ergenlikle alakası yok, yaşım 22. Exo ile de bir sorunum yok, 2-3 şarkılarını dinledim, sarmadı, o kadar.
kore fanı olmak nedir yha seule mi fan oluyosun ne blim blink'im de exo-l 'im de ARMY'im debunedir yha
bu veledlerden bıktım ya
Ben ilk kpop dinledigimde exo dan luhana hayran oldum o ayrılsada exoyu genede dinlemeyi bırakmadımj
'👑 KING EXO 👑' diyeceksiniz kjdkdlsndcı
Anan mı baban mı yani
BTS mi alırım 7 dal
Bence herkesin Bts i tanıması gerek
Tab2 EXO
BTSSSSSS
o ne a. k
ne kadar kötü bir konuşma
C - ) Hiçbiri
EXO-L
Koniçiva sevmiyorum.
👑BTS💜ARMY👑 tabiki