Kardeşim 17 yaşında fazla aktif değil şimdiye kadar o kadar sevgili yapmış olmasına rağmen insanların içinde rahat değil odasına kaçıyor. Kardeşim özgüvensiz ne yapmalıyız?özgüvensiz kardeş
Paşam, sen özgüveni çok yanlış algılamışsın, özgüven sevgili felan yapmakla olmuyor. Öz güveni sevgili yapmak ile bağdaşlaştırmak aşırı anlamsız ve manasız. Biraz daha dersine çalış, hadi göreyim seni..
Özgüven olmadan belli şeyleri yapamassın değilmi kardeşimin eskiden özgüveni vardı sonradan insanların kötü tavırlarına denk gelince özgüveni düştü. Eskiden iyiydi ama şimdi kötü anlatabiliyormuyum burda yargısız infaz yapmayın.
Yargısız felan değil, özgüven bir çok konuyu içinde barındırır. Sen kalkıp burada önceden çok sevgili yapmıştı felan dersen daha çocuk olduğunu belli edersin.
cocugum veya değilim herkez aynı olacak diye birşey yok ben farklıyım orada detaya değinmek istemedim ve bir cümle ile insanların cocuk olduğu kanısına nasıl varıyorsunuz anlıyamıyorum?
Sadece önceden çok sevgili yapmıştı dersen anlarım çocuk olduğunu, önce sorunlardan bahset araya bunuda ekle, fakat sen sadece bunu diyorsun çok anlamsız.
Evet bu durumu çok iyi anlıyorum inanın. Birine çok fazla ihtiyaç olabilir. Belki de siz kardeşinizle biraz ilgilenip vakit geçirebilirsiniz. Bunun ona iyi gelebileceğini düşünüyorum...
En İyi Cevaplar