-Cinler neden inanmayanlara musallat olmaz?
#olmbune #M4TTcıvıttınkardeş

Çünkü cinler insanlara zaten musallat olmaz.
Köylerde diploması olmayan sahte hocalar; psikolojisi bozuk, halisünasyon gören insanlara karşı ''cin çarpması'' tabirini kullandı. Oysa bunlar psikolojik rahatsızlıklardır ve bunun bir bölümü de var: Psikiyatrist.
Nedense bu hocalar kolu kırılan, bacağı kırılan adamı tedavi edemiyor ama en zor tedavi şekillernden biri olsan ruhsal bozuklukları tedavi edebiliyor. İlginç !
Okunan şahıs, zaten iyi olacağına ve bu durumdan kurtulacağına inandığı için psikolojik olarak rahatlıyor ve iyileştiğini sanıyor.
Okunmuş su, okunmuş şeker gibi şeylerin de İslam'da yeri yoktur. Yok kaza geçiren kişinin üzerindeki kıyafeti okursan o korkuyu yener. Yok böyle bir şey.
Çocuğu olmayan kişilerin, Meryem Sûresi'ni günde 40 defa okumaları durumunda çocuğu olur. Bu ve buna benzer daha birçok safsata var.
İslam dini bilimi emreder, bilimin çare bulduğu hastalıkları tedavi etmez. Kur'an-ı Kerim de ahlak niteliğinde; iyiliği-kötülüğü ayıran evrensel bir kitaptır. İlk emri de ''oku''dur.
Çocuğu olmayanın çaresi tıptadır. Ruhsal bozukluğu olanın çaresi de psikatrite.
Öyle bir durum yok dostum olabilirler yani ama onlar farklı yorumlar farklı algılar sonunda intihara kadar gidebilir açıklanmayan sebepler veya farklı ölümler gibi ama bu kolay kolay olacak bir durum değil.
İşte senin kastettiğin durumsa tedavisi var ama benim kastettiğimse malesef tedavisi farklı yollardan ve çok zor var gerçi günümüzde adı genellikle depresyon pskolojisi bozuk vs gibi geçiyor.
Hımm konu farklı diyorsun :) O zaman bilime saygımız sonsuz tabiki sen haklısın hayırlı gecelerin olsun :)
Yok gerçek yaşanmışlıklarda varda çevremde inanan inanmayan farketmiyor ondan dedim ama her şey yazılmıyor tabi detaylı konular çok derinlerede girmeye gerek yok :) Rica ederim.
Cevabı sorunun içinde vermişsin zaten. 3 harfliler öyle herkesle irtibata geçmek istemezler daha çok Allah dostlarına yakın olurlar onlara vesvese verirler aramızda bu rütbeye sahip olan biri olmadığı için diğer insanların inkar etmesi doğaldır. Ayrıca ufak bir bilgi inanmayanlara musallat olmaz diye de bir şey yok aslında büyü, fal okları işleriyle ilgilenenler inanmasa bile onları kendilerine aracı ederler çoğu kafayı yemiş kişilerdir bu yüzden sağlam akıllı kişi bulamazsınız.
Aslıda musallat olmaz sadece inanan kişilerin kendi kafasında uydurduğu hayal ürünüdür onlar. İşte bu kadar :D
İnanmıyorum.
İşte bende inanmıyorum, zaten dinlere inanmayan cinlere de inanmaz ki? Aynı yola çıkıyor.
Cevap
22Cevap
Tövbesteyşın hele şuna bak ya. Agir makyaj yapmış kadinlara benziyor 😂
Kime musallat olmuş ki inanmayanlara olmasın 😕
Olm birde bu gece bana musallat oluyorlarmiş 😨 Çok pis tırstım şu an, teşekkurler 😨
Cin diye bişey yoktur tıpkı eskiden yanardağ patladığında ya da depremlerde allahın gazabı denildiği gibi simdiki şizofren hastalarının bunu doğa üstü olaylarla açıklamasıdır biraz geniş düşünüp araştırırsanız cin gibi bütün dinlerinde insanlar toplumlar tarafından çıkarıldığını görmek zor değil diye düşünüyorrrrrm tabi ineğin sildiğini şifa diye içen bir milyar hindu bunun hak oldugunu iddia edip saçmalıklara yapıp yolundan dönmezken bizlerin döneceginide zannetmiyorum saygılar kolum yoruldu
Çok eminim eğer öyle bir imkanın varsa çok isterim nasıl oşacak
Sen medyummusun marketten eti cin alıp göstermede sonra :)
Bana neden göstermiyorsun
@Anglachel neden ergenliğe girmemiş cocuk kardes
Gardes bu işlerde ritüel bu adet kanı filan duymuşsundur boqtan püsürden işler ben inanmıyorum
ben sana kardesım samimiyetle soyluyorum... ne yaparsan yap inanmazsan inanma.. amaa kestirip atma herşeyi öğrendin sonucu gördün de mi ben inanmıyorum, bilmiyorum demekle cıkıyosun ısın ıcınden bize de söyle nasıl öğrendin bu kadar bılgıyı
Şimdi bu konu cok karışık birşey gösteripte bak bu böyle gördün işte hepsi yalan diyemem eğer meraklıysan gerçeklerin peşindeysen tarafsızca araştıracaksın dinler tarihi evrim tarih jeoloji biyoloji bilimi ilimi ecisünü bücüsünü tarafsızca araştıracaksın ben hukuk 3 sınıf öğrencisiyim çok fazla merak ederim çok fazla araştırırım gerçekleri görmek benim yaklaşık 15 senemi aldı inandığım dinin gerçek olmasını cok istedim hep fakat gerçekler acı diğer dinler gibi yalanmış en böyle açıklanmaz ama basitinden eski insanlar mesela deprem afet oldugunda tanrı cezalandırıyor derlermiş ki böyle düşünen türkiyede geri kafalı insan sayısıda çok bir şizofren hastası na ne derler sen düşün artık birde sitede başına metafizik olay gelmiş kaç kişi var sor ben söyleyim on binde bir belki oda kafası güzelken görmüştür diğerleri hep ordan burdan duyduğunu anlatacak emin ol kestirip atmıyorum gerçekleri söylüyorum
çok güzel konuştun , ben de bazı şeylerin farkındayım inan , özellikle tanrının arabın şehvetine göre ayet indirdiği gibi, arapcayı nağmeli okuyunca insanların etkilenidiği anlamını araştırmadan senelerce cocukların beyinlerinin yıkanarak arapca elıf b yi baskılarla korkularla ogretıldıgı vs. gibi saçmalıkların farkındayım kardesm
ben sadece sordum, söyledim ama biz nasıl bu gezegende bir canlı formuysak başka gezegenlerin canlı formaları da olabilir hemen insan diyoki yok o gezegende yaşanmaz orda hava yok, su yok vs. gibi ama tam düşünmüyor ki orda zaten insansı yaşamıyor belki de oraya göre bir canlı veya başka bir formda olabilir , yani onlar da başka canlı formları olabilir
Çok iyi ya gerçekten böyle çok fazla insan görmeye başladım gördükçe seviniyorum herkeze nasip olur inş ama yok okumazlar anlamını bilmezler birde üstüne bilgiçlik taslarlarya kendimi atasım geliyor
bunlar bir de korkuturlar yanarsın allah gebertir, yok eder vs. gibisinden
Annem bir kere küçükken beni uyumadığım için aydede uyumassan seni yemeye geliyor derdi bende it gibi tırsardım hemen yatardım bir gün kuzen geldi onunla oynuyoruz saat 8 oldu hemen yatağa uzandım kuzenimi de yatırdım dedim çabuk yat aydede gelecek baktı bön bön aydedenin çiçeğine kayarım nerde hani dedi :) bunlarda benim hesap kendileri it gibi tırstıkları için yarım akıllarıyla milletide masallarla korkutacaklarını zannediyor lar ne diyin çocuk kadar akılları yok harbiden
kardesım türksün deıl mı
Ayıp ediysenn sapına kadar
https://www.youtube.com/watch?v=QMiAyouHyp8 şunu bir izle biliyon mu bunu
Bütün dinler bu şekilde yayılıyor zaten sadece türkleri değil kafir gördükleri herkezi öldürdüler
e zaten buna inanmya -n olmeyi hakediyo diye diye gitti bu işler..
inanmayan
Cinlerin görevi allaha iman eden insanları imanından vazgeçirmektir. İnanmayan adamı olmayan imandan mı vazgeçirecek 😂Tabi bunların müslümanı, kötüsü falan da var derler.
Tam olarak öyle değil. Allah cinlerden Hz. Adem ve Havva ya secde etmesini istedi. Cinler onların üstün olmadıklarını söyleyip bunu reddetti ve isyan etti. Sonucunda da Allah'a senin kullarını ahiret gününe kadar izin ver sınayayım seklinde istekte bulundu. Allah'ın kulları olarak dünyadaki bir sınavımızda bu oldu yani :)
Knk ben inanıyom yine olmuyorlar demek ki yok şerrolar
dini inancı zayıf olanlara musallat olabilirler. allahtan başka güç ve korkulacak hiç bir şey yoktur allaha sıgın ve dualarını agzından düşürme ve inanarak oku
Belki alakasi olmayabilir ama yinede görüsümü paylasmak isterim: Imani olanlara dahs cok musallat olurlar cünkü Imanli insanlar allaha yaklastikca onlar imanli olanlari allahtan uzak tutmak isterler.
eftelya selam
Gece gece ağzına lahmacun küreğiyle vurayım ama knk yani offf nasıl yatacam ben şimdi 😂
bana sarılarak
Ben şimdi her sayfayı yenilediğimde bunu görmek zorunda mıyım...
İnananlara musallat olup rahatsız eser moral bozarlar
İnanmayanlara olmazlar çünkü gerek yok onlarla butünleşirler
boş eve hırsız girmez. iman olmayan bir insana da cin musallat olmaz. onların işi imanımızı sonuna kadar almak. çünkü bu tür cinler şeytanidir. şeytan yolundadır.
çünkü din diye birşey gerçekten yok. bunun dışında cin diye birşey de yok şeytan diye birşey de.
Belki de farkına varmıyorlardır, öyle bir şey yok diyerek.
Düşüncelerinde takıntı yapanlar ve yapmayanlar diye ayırmak gerek.
Ne biçim foto bu ya yapmayın arkadaşlar korkan olur
İnanmıyorum. Birkaç şey oldu ama onları da cinlere yormuyorum. Da bunlara inanmayınca dine de inanmamış oluyoruz otomatik değil mi..
Cunku inanmayan cinni cekmez
Lan bu benim cin osman'a ayarladığım cinayşe, sen bunu nereden buldun. Çabuk kaybet yoksa sana ziyarete gelir.
Bugün günlerden pazar...
Yeni güne 51 dakika var.
Cinler inanmayanlara musallat olmaz çünkü cin diye bir şey yok 🇨🇳🇨🇳🇨🇳
Genelde inanmayanlara musallat oluyolar?
knk kankamla tanış kakfjskfk
Knk ne gerek vardı korkuttun :D
Bırak bu işleri be kanka
uykum kaçacak senin yüzünden bu nasil resim
He ya onlaraniye musallat olmuyot ki
bunun inançla alakası yokta ondan
Çünkü zaten inanmadığı içindir. Beynim yanıyor.
Beni de etiketle bende fikir vericem
Bu resimden sonra bu gece rahat uyku yok bana
İnanmıyorum diye bana küsmüşlerdir.
cinler hiç korkulacak mahluklar değillerdir.
alakasi yok onlar anlamaz
neden olmasın olur
ataist biri vardi pekte inamaz dı birgün basşına birşey geldi evde yanlızmış evin salonunda oturuyor salon daki orta sehpa havaya kalkıtı havada döndü durdu dedi
ya off bu resim çok korkunç 😣 uyuyamam ki
cin diye bir sey olmadigi icin olabilir mi
bu ne ya
çünkü öyle bir saçmalığa fazla takılmıyoruz
Hayir oluyor benim arkadasima olmustu
Abv fotoğrafı açınca korktum
Insan cinden güçlüdür üstündür
bismilahirahmanirahim
adamlar saygılı çünkü
tövbe tövbe bune be.
Baş belaları.. s
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?