Nerededir tarih kitapları ne yazıyor bilen var mı bu iki türk yiğidi hakkında
oğuz kağanın yasak piramitlerde oldugu iddia ediliyor sizce doğru mudur
oğuz kağanın yasak piramitlerde oldugu iddia ediliyor sizce doğru mudur
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
farketmez
biz orta asya türkleri için fark eder siz türkiyeliler için önemli olmasada bizim için fark ediyor
türkiyeliler kim :/
Sizlersiniz adına türk denen türklükle ilgili olmayan arap kültürü yaşayan geçmşine atalarına düşman olan 75 milyon insanın yaşadıgı ülke .. sizler zaten bizim gözümüzde türk değilsniz
türk olsaydınız seninleyiz mursi dediğiniz kadar doğu türkistan içn sokaklara dökülüp seninleyiz rabia ana derdiniz
bir kere seninleyiz rabia ana dediniz mi adını bile yeni duydunb belki rabia ana kim diyon
ne saçmalıyon la :/ türk değilim zaten :(
Şaşırmadım zaten saçmalamıyom gerçek bu araplaştınız.. :))
hem türk olmadıgınız halde hemde atalarımıza iftira atarsınız cengiz hana hülagu hana mete hana bumn kagana sebebp müslüman değil onlar.. .
ne saçmalıyon la :/ ben müslüman da değilim zaten :(
Bende değilim.. saçmaladıgım yok sadece verecek bir cevabın olmadıgı için böyle knuşuyorsun
neye cevap veremedim :(
Türkiyedeki insanlar araplaştıklarına.. arap perestliğine
eee isteyen istediğini olur
türkler bu gece suskun :/
Tabi cevap veremeyeckler bu soruya daha hülagu han oğuz kagan kim bilmiyorlar ki.. cevap versin gariplerim..
Ya hayırdır sen kime araplalmış diyorsun Türkiyedeki her insanı öyle mi sanıyorsun ve ne demek türkiyeyi türk olarak görmüyorsun ben has oğuz türkü avşar boyundanım orta asyada yaşamak bende isterdim ana vatanımız ama atalarımız anadoluya avrupaya açılmış sen kim oluyorsunda türkiyedekilere türk demiyorsun
Sglan mool