Ağabeyimi Öldüresiye Dövmek İstiyorum Artık Kendimde Değilim Yardım edermisiniz?

Yazı biraz uzun oldu ama gerçekten önemli bir konu 5 dakikanızı ayırıp yardım ederseniz sevinirim

Yardım isteyecek veya bu konuyu konuşacak kadar yakın bir arkadaşım yok o yüzden sizlere sormak istedim ciddi bir durum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. 18 yaşında bir gencim daha, abim 26 yaşında ve evde sürekli huzursuzluk, kavga çıkartıyor. Aynı şekilde 4 yıl önce eski eşinden de kavga ettiği tartıştığı için boşandı. 2015 yılında tekrar evlendi çalıştığı işten askeri maş alıyor ve telefon gibi yerlere gidiyor eve hiçbir katkısı yok. Babam 51 yaşında 5-6 bin TL ye çalışıyor düğündü gibi gibi sebep olduğu birçok borcu ödemekle uğraşıyor saçı dertleri yüzünden beyazlamış vaziyette ben bunu gördükçe dayanamıyor, sinirleniyorum bir gün abimi öldüresiye dövmekten, saldırmaktan, vurmaktan korkuyorum kendimi odama kapattım sadece babam ve annem ile konuşuyorum. Babam yerine gelince sert yerine gelince hoşgörülü bir adamdır babamı sevdiğim kadar kimseyi sevmiyorum bu dünyada ama babam işe gidince abimin anneme bağırdığı ve beddua okuduğunu duyuyorum tabi sessiz kalamam olaya karışıyor sesimi yükseltiyorum geçenlerde aynı şekilde tartışıyorlardı elimi ağabeyime kaldırmak zorunda kalacaktım neredeyse ve kaldırdım çünkü annemi sert bir şekilde itip yere düşürmüştü bunu görünce güzel bir yumruk attım ağabeyime daha sonra yakasından tutarak evden attım 4-5 ay oluyor o gün bugündür konuşmuyoruz öncesinde de konuşmuyorduk gerçi. Bugün tekrar tartışma çıkarttı annem hasta olduğu için bayıldı ağabeyimi evin dışına attım birkaç saat sonra hiçbir şey olmamış gibi eve geldi babam işten daha gelmemişti akşam 8 civarı geliyor normalde yüzünü görünce onu öldürmek dövmekten başka hiçbir şey geçiyordu aklımdan ama gene kendimi tuttum ve odama çekildim. Ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok eve borç getirmekten olay çıkartmaktan başka hiçbir işe yaradığı yok. Bazen onu öldürmek veya kendimi öldürmekten başka hiçbir şey geçmiyor aklımdan.
Ağabeyimi Öldüresiye Dövmek İstiyorum Artık Kendimde Değilim Yardım edermisiniz?