Şu hayatım boyunca neyi çok fazla istediysem olmadı. Bugün bir kez daha farkına vardım. O şey için tonlarca mücadele veriyorum hatta yeri geliyor kendimden bile ödün veriyorum ama gerçekleşmiyor. Iste asıl beni yoran bu. Yalnız değilim ama kasten yalnız bırakılmam herseyden soğutuyor beni... İyice sıkıldım artık 😒
Bir insanın çok istediği bir şey neden gerçekleşmez?
İstediğin şey şu zamana kadar olmadı ama belki bu günden sonra istediğin her şey olur ya da istediğin şey değilde ondan daha iyisi olmuştur sen farketmemişsindir insan ettiği duâ yı duâsı kabul olunca unuturmuş
Aslında çok istememek gerek. Hani çok isteyince olmuyor zaten. Umursamadığın şeyler olur meselâ... Bu aynı şuna benzer; çorabını 1 saattir ararsın ve bulamazsın. Aramayı bıraktığında, meğerse gözünün önündedir. Yani kasmayın, o olursa olur...
Saplantili hale getirmiştir. Allah'da onu onunla sınar. Hep oyle değilmidir zaten. Sen dersin ki sensiz yaşayamam (sanki nefesi veren oymuş gibi. Allah'da der ki bak bakalım nasılda yaşanıyormuş alır elinden sende büyük konuşmamayı öğrenirsin.
Bşrde şöyle düşün yapıyorsun, ugraşıyorsun, ödün veriyorsun olmuyor, demekki senin için o dogru kişi degil, o senin için kötü kader, üzülme arkanı dön ve dogru kişiyi bekle mutlu olacagın kişi gelecek olandır, bunda acı tecrübe edindin
Hayatın düzeni bunun üzerine kuruludur, hayattan zevk almak istiyorsan beklentini düşük tutmalısın çünkü hayat masallardaki gibi koşup oynadığın her istediğinin olduğu bir yer değil, hayal kırıklıkları ve olumsuzluklardan ibaret.
En İyi Cevaplar