Kızın annesi ile tartıştık sözlü olarak kendileri komşumuz bunun üstüne kız geldi sen ne diyosun felan dedi sen karışma dedim ve olan oldu kız beni dövdü hiç tahmin etmezdim o küçük kızdan dayak yiyeceğimi
Çisil2626 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılAnnemle biri kavga etse bende doverdim. Kendimden 10 yas büyük birini yerden yere carpmisligim bile var. Aslında çok güçlü değilim ama o An deli gücü gelmişti sinirden. Tabi hoş değil umarım fazla hasarın yoktur. Bir de insan genç olunca kanda deli akıyor yani cahilliklé. Onun yaptığı da yanlış ama keşke sende biraz hirpalayabikseydin. Hiç dayak yemedim ama senin adına uzuldum. Bence bir daha denk gelisenz kendinize güveniniz varsa siz de saldırın biraz hasar verin ama dozunda bırakın. Daha toy o ona ortalığı birakmayin. Ben olsam öyle yapardım yani. Bende kendimden büyük birini dövdüğü için söylüyorum simdi boburlené boburlene anlatiyordur eminim
19 Yorumla- +1 yıl
19 yasindaydim karşımdaki 29 ya da 30 du galiba
- +1 yıl
Benden çok daha iri yarıydi ama beni ittirdiginde ben hızlıca bir tokat atmıştım çok sersemledi bende allah ne verdiyse giriştim o sirada
- +1 yıl
Yapmamışti valla yapmamıştır galiba. Ama Şu an pişmanım baya cingenelik yapmıştım utanıyorum yani
- +1 yıl
Yok bu saatten sonra kimseyle isim olmaz ya akillandim ben
En İyi Cevaplar
Kendinizden büyük biriyle tartışmaya girmeniz pek hoş olmamış, ayrıca o küçük kızın gelip size vurması da hoş olmamış.. Eğer haklılık payınız varsa haklı olduğunuz bir konuysa şikayet edebilirsiniz darp gibi ama konu daha da büyüyebilir haksızlık payınız varsa geçmiş olsun..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
20
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılIşte o kızın zekasızlığı aman takma senin utanacak bir seyin yok
15 Yorumla- +1 yıl
Sen utanma kız utansın rezalet ya hadsiz kızın çingeneler gibi kavga etmesi daha utanç verici bence
- +1 yıl
Sataşmaz, eğer sataşırsa münaşakaya girme.😊
+1 yılYapabilecek bir şey yok. Ancak umulanın başını küçükken ezmeliydiniz. Onun gözünde öyle bir yeriniz olmalıydı ki size laf bile atamayacak konuma gelmeliydi.
17 Yorumla- +1 yıl
Konuşmak evet kolay ancak otorite kurmak en az konuşmak kadar kolay. Yok. Ancak o otoritesi siz ona hissettirseydiniz o sizi dövmeye cesaret edemezdi. Benim görüşüm bu.🙂
- +1 yıl
Hanım efendi otorite kurmak artistlik değildir. Ben size artistlik yapın demedim. Ona büyük olduğunuzu hissettirmeniz gerektiğini söyledim. Bu benim görüşüm. Dayak yiyenler de beni ilgilendirmez.
- +1 yıl
Tamam hanım efendi bir an önce moralinizin düzelmesi dileğiyle. Hayırlı akşamlar dilerim☺
+1 yılUnutmak için alacsksın gardını toplayacaksın saçlarını küçükte çakı alcaksın... gidip bu sefer döveceksin 🤷🏻♀️
15 Yorumla- +1 yıl
1hafta önce.. önemli olan saçlar. Saçlar dağınık olmayacak
- +1 yıl
Ben kıyamadım aslında kavgacı kişiliğimde yoktur ama. Ben 26o 19du. Zaten vursam yıkılırdı ama ilk o başlattı. Dövdüm Allah ne verdiyse.
yaa alınma ama çok güldüm allahta seni güldürsün niye utanıyorsun olur böyle seyler bunun yaş ile alakası yok ve o kızın çirkefliğine ver olayı sen narinsin ve dövemedin ama o daha önce cok kizı dövdügü icin senide dövmüş bosverr ya takma böyle seyleri
10 Yorumla- Diğer konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yıltakma kafana ya ama annesiyle kavga etmen kötü olmus ben olsam bende tartisirdim seninle sonucta anneme kimsenin bagirmaya hakki yok ikiniz de ayıp etmişsiniz.
021 Yorumla- +1 yıl
laf anlayıpta gitmezse döverim de anne sonuçta canim kiz da o anlik sinirle saldirmistir sana senin annene biri bagirsa sen sinirlenmez miydin
- +1 yıl
kuçuk yaşiyla diyorsun ama dayagi da yemissin boyle konularda yaşa bakmayacaksın.
- +1 yıl
o senin gücsuzlugun biliyorum da konusuyorum😄
- +1 yıl
valla kızım canımı sıkma yollarım seni aciz millete belki seni de dover falan diyorsun saflikta nirvanaya ulasmissin ikinci dayagini da benden yeme hadi git işine
- +1 yıl
😅 yedigin dayak az geldi herhalde tatlım acizligine doyamadın mi
- +1 yıl
hahah çok kavga ettim hiç dayak yemedim kesin beni döversin kıyamam ya😂
- +1 yıl
güçlüyümdür ve sadece güclü olmak yeterli degil zeki ve hizli olman da gerekli
- +1 yıl
ay bir dayak yemişsin kendine ortak insanlar mi ariyon az özguvenli ol kızım cahil misin nesin
- +1 yıl
hoşcakal idiot ✋😂
- +1 yıl
ilk okul 4 de falan yapiyorduk bu espiriyi yasin buyumus aklin kit 😄
+1 yılValla ben hiç ben dayak yemedim. Ama dövdüğüm çok olmuştu. Keşke sende dövseydin onu neyse olan olmuş.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet dövdüm.
Nasıl savunamadın kendini be kızım. Derhal savunma sanatlarına git bir daha kimsenin seni hırpalanmasına fırsat verme
08 Yorumlaben olsam alır bıçağı üstüne yururum kızın inan bak şimdi sen korktun sanar hep üstüne gelir benden korkuyor diye
016 Yorumla
+1 yılBende daha evel kendimden büyük birini dövdüm yaşla alakalı değil ki bu
14 Yorumla- +1 yıl
16 yaşında idim 30 una yakındı
- +1 yıl
Hayır ben kick boks yapıyorum
+1 yılValla biri benim yanımda annemle tartışacak bende döverim kusura bakmada 😌
05 Yorumla- +1 yıl
Seni ilgilendirmez 😂
- +1 yıl
Canısı dayak yemem ben merak etme burda seninle dayak polemiği yapıcak değilim. Sana geçmiş olsun
Olan oldu seni dövdüğü zaman dovucektin bide senden küçük ortamda konuşulur haberin olsun
017 Yorumla
+1 yılBunun yaşla alakası ne ki? Kim çevikse sağlamsa elbet o döver
015 Yorumla- +1 yıl
Hayır kavga zaten etmem ben ama kimseden dayak da yemedim bir iki dövmüşlüğüm vardır ergenlikte o da
- +1 yıl
Dövebilceğini sanmam ama zaten kavga da etmem yani
- +1 yıl
Sana bişi demedim de yani yaşa takılma yani bu vucut yapısı falanla alakalı bu ladar takılma yani
- +1 yıl
Ee yapışsaydın sacına madem ne diyim ki şimdi azıcık ilginc olmuş o zaman
- +1 yıl
bir tekme ataydın bacak arasına altta kalmazdın yani neyse olan olmuş artık belki anlık şoktandır çok da üzülme yani ömür boyu bunu hatırlıcak halleri yok
+1 yılSorun kavgayla düzelmez daha da büyür ama sen yine de bir an önce kavga etmeyi ögren 😀
028 Yorumla- +1 yıl
Hangimiz dayak yemediki dövülmeden dövmeyi ögrenemez insan
- +1 yıl
Çok denilecek kadar degil ama uzak dururum kavgacı insanlardan
- +1 yıl
En son 17 yaşımda kavga etmiştim oda kuzenimle oda 18 19 yaşında felan dı
- +1 yıl
Görmeden bilemem 😀
- +1 yıl
Geçmiş olsun dikkat et kendine isminde güzelmiş
- +1 yıl
Tamam olur görüşürüz 😀👐
- +1 yıl
Mesaj at
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yok mesaj at suikast yöntemlerini anlatıyım demek istemiştim kfkalwnf
- +1 yıl
Atcanmı artık mesaj
- +1 yıl
Tamam sen bilirsin
- +1 yıl
Artık burdan yazmasan yoruldum gir yaz çık gir yaz çık
- +1 yıl
Yok estağfurullah
+1 yılOldürürüm yaaa ne demek dayak yedim falan hayır hiç olmadı boyle bişey başıma gelmedi
12 YorumlaO kıza dersini o gün vermen lazımdı ya naptın
15 YorumlaBoşver saygısızlık etmiş o utansın
01 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Git döv onu nasıl dayak yersin
011 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin elin armutmu topluyordu kiz
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bırak çingene işte
01 YorumlaNe zaman dövüştünüz?
110 Yorumla- +1 yıl
ya nasi fikirler bunlar yeniden kavga etmeyi teklif edin filan hahahahahaha
Daha fazla(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında