Diğer Takı takmayı sever misiniz? kahvename Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence insana renk, hareket katıyor. Bir de kadınlarda zarif, erkeklerde karizmatik duruyor. Ben en çok yazın takılan karışık renkli bileklikleri, yüzükleri ve küpeleri seviyorum. seviyorum kışın da salaş kazakların üstüne uzun kolyeler. Takı takmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
selcu-k Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkek olarak takı takamıyorum ama bayanlarda küpeyi ve göbekte piercingi seviyorum. 0 0 Yorumla
Delibrahim_ Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Severim kanak bileklik ama 0 1 Yorumla Delibrahim_ +1 yıl Tenku Yorumla
SimonPaula Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,6b cevap paylaştı. Saati küpesi olsun farketmez..Sevmiyorum aksesuar takmayı. 0 0 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ben hiç sevmem ama bir kadında görmek çok hoşuma gider 0 0 Yorumla
T_ulu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Diğer konusunda 895 cevap paylaştı. Takı delisiyim. 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 36b cevap paylaştı. Saat yuzuk en fazla 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar