Az kişili bir sınıftayız. Solumda bir arkadaşım, sağda da bizden birkaç yaş daha genç üç dört kızlı erkekli öğrenci. Arkadaşım bir şey anlatırken saçmaladı. Yakınımda oturan kız da kınamaya başladı üfledi püfledi galiba. Döndüm kıza, yaklaştırdım yüzümü, çok sert bir şekilde kimseye böyle saygısızlık yapamayacağını, benim yanımda böyle davrananayacağını, tekrarlarsa karşılığını göreceğini gibi şeyler söyledim.
Kızın ten rengi şuna benziyordu. Yüzü de, az çok. rüyamdaki kızKimseden çıt yok. Hoca da dinliyor, arkadaşları da. Kız da şaşkın suratıyla gıkı çıkmadan dinledi öyle. Canım benim. Sarıya çalan beyaz, kumral tenliydi. Tertemiz bir cildi vardı. O an bu çatışmalı başlangıcın aşka dönüşeceği geldi aklıma, ya da doğdu içime, hangisini seçerseniz. Hani olur ya, en büyük aşklar kavgayla başlar. vs vs.
Evet rüya bu. Şimdi benim bu kızı bulmam lazım. Nerededir, nasıl bulabilirim?
Ah rüyalarımın kadını. Belki yalnızca rüyalarda buluşuruz... 😢
Rüyamda gördüğüm kıza aşık oldum, onu nasıl bulabilirim?
Denilenlere göre önceden görmediğimiz insanları rüyamızda göremezmişiz yanlış hatırlamıyorsam. O kızı bir yerlerde görmüş olma ihtimalin yüksek. Bilinçaltına işlemiş ve sende rüyanda görmüşsün. Kızın siması hala aklındayken düşün öyle bir kızı nerede görmüş olabilirim diye.
Geçenlerde bende biriyle sevgili olmuştum, çok hoş bir duyguydu aşık olmak. Ama rüyada kaldı. Çok da üstünde durmadım açıkçası.
Zaten beynin senin dışarıdayken sen farkında olmadan tanımadığın insanların yüzlerini bilinçaltına işliyor. Yani sen o kızı eğer gerçekten rüyanda gördüysen gerçek hayatta da mutlaka o kişi karşına çıkmıştır. Ama farketmemişsindir. Beynimiz biz farkında olmadan biliçaltımıza işliyor gördüklerimizi ve duyduklarımızı.
Sen böyle deyince - Nedenini söylemeyeceğim.- Rüyalarla ilgili bütün kaynakları okumak istedim, ya abi harbiden bu rüya zırvası nedir ya. İnsanın kafasının böyle anlarda karışması delirtebilir. Belki de yazdığım romanı biraz bu şekilde şekillendirebilirim, denerim en azından. Sağ olasın.
Sarışın açık tenli falan bana benziyor asdads Rüyalarımız da gördüğümüz insanları muhakkak bir yerde görmüşüzdür. Beyin kendi kendine suretler oluşturmuyor ancak gördüğü yüzleri de unutmuyor. İyi düşün bakalım nerede gördün :))
Ben de ruyamda onu gordugum yere falan gittim. Adini biliyordum taniyip tanimadiklarini sordum. Bulamadim. Dort sene olmustur, belki daha cok. Unuttum.
bak hâlâ. bilimsel veri nasıl elde edilir orayı bilmeden bana ahkam kesiyorsun. aslanlar uçamaz bilimsel bir yargıdır. çünkü test edilebilen tüm aslanlar uçamamıştır. ama bilim her zaman uçabilen vir aslanın varlığını ihtimal dahilinde tutar.
Ne kötü bir durum ruyanda birine asik olmal belki hic goremeyecegin birine ama bildigim kadariyla insanlar gercekte gormedikleri birini rüyalarında goremezler
Ya bende bir kızı görünce aşık oldum onu ilk görüşde dudaktan öptüm oda boş durmadı numarasını sordum ama sonra veririm dedi sonrada karşılaştık o karşılaşmamızda beni dudaktan kendisi öptü ve o şekilde uyandım çok güzel bir kızdı çok özlüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de rüyamda birini görmüştüm en kötüsü de rüyamda bile kavuşamadım adama 😞
En İyi Cevaplar