Şehir şehir dolaşıp satanı duydum. Bulunduğu şehirde stand açanı duydum. Yapı kredi bankası kredi kart satış temsilciliği için bilgisi olan var mı arkadaşlar? Kredi kartı satışı nasıl yapılır ve nerede yapılır? iş görüşmesine çağırıldım.kredi kartı satma
Kredi kartı satış temsilcisi bu kartı nerede satıyor?
Bankaların iş ilanlarının en yoğun olduğu alan kredi kartı satış alanıdır çünkü bankalar en çok insanlara kredi vererek veya kredi kartı çıkartarak gelir elde eder. Durum böyle olunca eleman ihtiyaçları bu alanda diğer bölümlere göre çok daha fazladır.
Bankalar kendi kurduğu call center merkezleri dışında bağımsız call center merkezleri ile anlaşarak belli bir ücret karşılığında kredi kartı satış yaptırmaya çalışırlar. Kendi call center merkezlerinde ortalama bir maaş + prim ile çalışanlarına satış yapmalarını isterler. Gün boyu telefon ile insanları arayarak kredi kartı önermeniz gerekir ve size verilen hedefi tamamlamanız istenir. Bu iş için gerekli olan en temel şey ise sabırdır çünkü oldukça agresif insanlar ile telefonda karşılaşabilirsin.
Sahada kredi kartı satışı
İkinci satış yöntemi ise sahadaki ekiplerin yaptığı satışlardır. Kendilerine verilen yerlere giderek orada satış hedeflerini tamamlamaya çalışırlar. Bazen şehir dışına çıkarıp orada satış yapmanı isterler. Şehir dışındaki masrafların tamamı bankaya aittir. Telefonda olduğu gibi burada da büyük sabır gerekir ve onlar gibi hedef, prim usulü ile çalışırlar.
tavsiye etmem ayın 2 -3 haftası il dışında kart satmak için cıkıosun otelde kalıosun her seyi banka karşılıyor.bulundugun ildede kapı kapı gezip kart satcan portföyünü kendin arayıp bulcaksın kota olayı var yani ben mülakata girmiştim böle idi.maaş pirim yemek fişi özel saglık sigortası var
ama sen yinede görüş.olur mu blki değişmiştir sistem bu nu yazsan 3 sene önce yazmış :))
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
başka bir forum sitesinde di mi:) ben de gördüm onu:)
köpek gibi çalıştırıyolar geleceğin yok küçük bir ihtimal çok başarılı olursan bankada gişe asistanı olarak başlatıyolrki 3 yılı bulabilyo bu durum günde en az 10 kart başvurusu getireceksin diye bir dayatmalarıda var yani tabana kuvvet
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir arkadasım garanti bankasında bir yıl kart sattı şimdi finansbank müdürlükte çalışıyor...
dedimya çok iyi olması lazım bide her banka farklı benim bir arkadaşda cıty bank ta kart sattı cıty axess sizleri bankaya alacaz yıl sonunda diye 2 yıldan fazla çalıştı valla :)
En İyi Cevaplar