Yurt dışındayim izmire gelicem ama duydumki taksiciler gezdiriyormus mahsus. Havaalanindan amcama 18 dakka yaziyor navide. Napayim taksiciye ne desem göz dağı vermis olurum gezdirmesin bizi diye?
Teşekkürler
Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer neden taksı ıle gıdıyon paran coksa o baska havalımıanın ıcınden metroya bın ızbana yanı sonra metroya aktarma yap ucyolda ın ordanda ev uzaksa taksı ıle gıdersın 1o lıra yazar belkı en fazla esyan coksa yanı
Bavulum cok coccukta var
anladım o zaman soyle yapın bende daha once yapmıstım taksıcı ıle pazarlık yapın once bır taksıye sorun ne kadar yazar dıye aynı taksıcıye sormayın ama sonra bınecegınız taksıcıye pazarlık usulu bının cogu kapatıyor zaten taksımetreyı musterıyı kacırmamak ıcın sızcede mantıklı degılmı
Ha pazarlik oluyormu öyle süpermis.
Bahcelievlere
Tamam teşekkür ederim
Km hesabı yap, yaklaşık değeri çıkar, taksi km ücretiyle çarp, ve taksiciye o miktara yaklaşık paran olduğunu, bu paraya gidebilirmiyiz diye teklif yap
binince navigasyonu sende çalıştır farklı gider uzatırsa uyarırsın devam ederse çekiyorum seni polise vericem dersin olur biter
Cevap
11Cevap
Cep telefonundan navigasyonu aç oraya bakarak yolu sen tarif et belli bir müddet sonra zaten seni kazıklıyamıcanı anlar doğru düzgün yoluna gider
Araca binince yabancı oldugunu belli etme , telefonla konuşur gibi yap'' tamam dayı 10 dakıkaya geliyorum de'' sıkıntı olmaz.
Haritadan bakıyorsun şu yoldan gidelim de ve evin yakınlarında ne var diye bak mesela x caddesinde merhaba migros var ya orası diyeceksin
amcandan yol tarifini al, yolu biliyormuş gibi davran
binince muhabbet aç nolcak bu bucanin hali de yerlisi sansin
Ülkemiz insanı işte yapabileceğin en alternatif şey şu ; fiyatta anlaşırsınız sonra gidersiniz yoksa diğer türlü sakat yani hoş her halükarda yine taksici karlı çıkacak zaten :)
navigasyonu aç sende gidecegin yolu navigasyondan takip et
yolu iyi araştır gideceğin güzergahından bahset, bilgili ol ve yolun sonunda da beni abimlerle dayımgil bekliyo tarzından konuş.
1 kere binecen kazik ya 1 kerede
Tamam 😂
Yok benee ıstanbul gidecem yurtdisindan bende göze aliyorum😂
Taksiye bindiğinde navigasyon aç veya açtır
Ahaha ne düşünüyor ya :D
Abi istesin fazla vereyim ama kazik yemeyi sevmiyorum aptal yerine koyulmak iyi degil. Bizde burda süpürmüyoz. Almanlarin hem nazilikleri hemde bizi robot etmişlikleri yetiyo kendi milletimizde kazik atinca hoş olmuyo
Haklısın bana alman deme kardeşim alman deme ne dersen de cook cool durma bizim memlekette kazk yemessin
Yok cok cool deyilim ben dilimden anlıyorlar. Aslinda Türkcem iyi ama almancanin kabaligi girmiş dilimize artik napalim
Gelin mis gibi vatanınıza yerleşin ne işiniz var kardeşim oralarda ya
Alıştık abi napalim istiyoruz ama ne iş yapabiliriz ki orda. Bilmioruzki yolunu yordamini. Paramiz yok ki ev alalim. Herkes diyo kirada yasanmaz Türkiyede. E gelirimizde yok te de. Burda bari devlet yardim ediyor hasta olunca , çocuğun olunca falan. Sosyal acidan cok rahat ama tr de. ne olur. sonumuz korkusu var biraz.
E orda da çok rahat oldugunuz söylenemez buryada gelsen açlıktan ölecek halin yok
Dogru aslinda. Burda calismaktan hasta oluyoruz tabutumuzla geri geliyoruz. Kağat isleri kafayi yedirdi bize. Bakalim hayirlisi ben bir is bulursam orda gelirim. Almanlarin surati cekilmiyor artik. Hele bunaralar tam coştular.
şu an bütün ab üyeleri bize yaptırımlarda bulunuyorlar burda bir çok şehit var sorumlusu başta almanya Belçika vs girmeyelim bu konuya kısa zamanda ordaki bütün Türkler uygun şartlar altında vatanlarına dönerler insallah
İnşallah inşallah vatanim gibisi var mı ,
Ya vaktin varsa bir yazarmisin oranin yasantisi nasil. Yani işsiz kalinca devlet yardimi var mı . Ve hastalandim hastane masrafi ilaclar nasil?
Okula baslicak cocuklarim mesela okul pahalimi? Adalet nasil. Burda mesela hakliysam karsimdaki alman zenginse bile hakkimi mahkeme verir ama tr öyle değilmis dogru mu. Aslinda kaygim bunlar. vaktin olunca yazarsan sevinirim
Ha bide buranin zrafik kuralina hayranım. Öyle 4 kişilik arabada 6 kisi gidemez. Kurallara cok dikkat ediliyor. Kırmızıda geçen yok. Tr de düzeliyormus bu konuda ama gecen bayramda yine bir ton kaza haberi geldi üzüldüm ya. Memleketim insanlarimiz cok güzel aslinda neden disiplinli olamıyoruz. Almanlar cok. kiskaniyor bizim kültürümüzü ama bu konularda cok ihmalkariz ya
Bak orda insan hakları bir nebze kendi vatandaşları dışında yürütülür daha nice maddeler var yararlanacagin ama seni ala yetinmeye teşvik ederler yaptıkları özel şeyler değil zorunda oldukları şeylerdir. . Burda çocukların istediğin hastanelerde tedavi görebilir sigorta yeşil kart vs sağlık açısından sürekli gelişen bir ülke 90 ların Türkiyesi değil artık. . Özel Okullar oldukça fazla buda sana tercih hakkı doğuruyor devlet okullarında da bir hayli çocukların eğitim alabilir orada amerikan emperyalizmine mezun. Olup. hizmet edeceğine devlet şartları altında. Eğitimini görebilir .. is yerlerinde kıdem tazminatların vs hukuksal açıdan karşılıģini alırsın sizin aklınızı kurcalayan unsurlar eski hükümetlerin insanlar üzerinde bıraktığı etki artık eski Türkiye yok gelişti ve gelişmekte..
Daha yazcak çok şey var da gizlsin
Benim vatanim herseyin en güzelime layık icim kipir kipir oldu bu gelişmeleri okuyunca. Evet eskiler cok kötüydü. İşte cumhurbaşkanından memlun olanda var kötüleyende var. Bizde orda degiliz durumu bilmiyoruz. Vakit ayirip cevap yazdigin için çok teşekkür ederim. Allah nasip ederse dönüncez ama nezamn kısmet olur bakalim
Hersey gönlünce olsun arkadasim :)
Amin seninde teşekkür ederim
Yaşıyormusun hala :D Sağol :D
Evet ciktim bir ara cocuklari uyuttum evi topladim bavullar hazir 😂
Ne zaman geliyorsunnn :D
Sali günü inşallah
Hadi bekliyorum :D
Amcan nerede oturuyor?
Üç yolun orda
Taksi ile gitmen şart mı? Toplu tasıma aracı kullan
Abi bavul var cocuk var sakat bence
Anladım, benım amcamda taksıcı alsancakta de o gelecekti fakat işi çıktı de fazla almaz :D
Cocuklar akilli durun 15 dakka sonra evdeyiz desem 😂
Muazzam bir fikir :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar