Daha önce TTO isimli birinin hakaret videoları çıkmıştı şimdi de iyi bildiğimiz ama iğrençlikte bayrağı diğerlerine bırakmayan Orkun Işıtmak'ın vatan haini terörist olduğu ortaya çıktı..
Iste hep degersiz youtuberler ilgi goruyo mesela ; Ugur yilmaz Fedupsamania Beril sergun Cyberrulz tv Oyunbaz Mavi slime Gamerrocko Lord of murat ... boyle kanallari takip etmek lazim bence bu kanallar gayet kaliteli
Hayır o sorunun benle alakası yok.. Ben Orkunla ilgili şimdiye kadar bu ve bir soru daha sordum.. Neden ben olayayım adam 150 bin kişi tarafından nefret edildi :D
Bu olay daha uzun sürer.. Çünkü seviyorduk gerçek yüzünü görünce iğrendik..
uzun süreceğini sanmam bu şahısıda tanımıyorum etmiyorum devlet büyüklerinden kolluk kuvvetlerinden geçmişi için özür dilerse affedilir tabi buna hala devam edilirse polis affederse böyle karalama devam ederse bu orkun denilen şahıs size yasal yollardan dava acabilir
Yıllar önce olmuş bir olayı bugün gün yüzüne çıkarmanın manasıda neymiş arkadaş iyi kötü sizi ne ilgilendirir bu işin arkasında başka ibnelikler var da hayırlısı bkalım!!!
Sizin gibi enayiler bunları ünlendiriyor gidib bir işin kulpundan tutmaktansa meslek öğrenmektense bu salakları izleyerek zaman geçiriyorsunuz bunlar da para kazanıyor
En İyi Cevaplar