Doktora gitmedim korkuyorum ameliyattan fakat bugün bir bayanla konuştum senin kulağın kepçe değil kıkırdağın çok sert, onun ablası da acayip kepçeymiş ve lise sona geçtiginde sıkı sıkı bandanalar takmış 1 yıl boyunca ve düzelmiş, Fakat doktorlara sorunca düzelmez diyor, bilginiz var mı ameliyattan çok korkuyorum da ağrılı oluyormuş?
Bazı insanlar gerçekten kıskanç olduğu için dalga geçiyorlar ben denk geldim böyle insanlara. Sana dürüst bir cevap veririm ben bu fotoğrafta kulağın hiçte kepçe değil ama istersen özelden daha net bir fotoğrafını paylaş bende sana nasıl göründüğünü objektif olarak söyliyim için rahatlasın
ya bana bunu diyen kişiyle sınıfta herkes dalga geçiyor tipsiz diye haddim değil onun tipine yorum yapmam ama burnu büyük ve yamuk kulağı büyük bıyıklarını bile almıyor diyor herkes benim suratım güzel ama kulagım kötü sadece ama kız kendine bakmadan benle alay etti
Evet işte herkes güzel diyorsa bende diyorumki kepçe filan değil kulağın o sadece seninle alay etmek istemiş kalbi temiz değil belki seni kıskanıyor gerçekten bunun için üzülmene gerek yok arkadaşına deki arkadaşım bu şekilde benimle alay etmen beni üzüyor çirkin olduğumu düşünmüyorum ve kafama takıyorum lütfen böyle söyleme de kibarca onu uyar sadece.
ben sabrettim 1 yıl boyunca alaylarına. birde kendisi sınıfta sessiz herkesin ezik dedigi birisi ama ben ilkten onunla arkadas olunca bırakamadım herkes kızı ezikliyor kızın kimseye sesi çıkmıyor bana bir yıl boyunca Böyle yaptı, en son patladım normal bişey diyorum niye bağırıyorsun dedim ne bağırıyorum ya ne diyosun diye bana milletin icinde bağırdı ya sinirden ağladım eve dönerken
yok hayır bir espri yapıyorum beni tersliyor, yanlıs bir şey yapıyorum derste öğreteyim mi ablası diye alay ediyor, kulaklarıma da bir kere yani kötü değil ama gözüme batıyor demişti
Onun karakteri böyle benim tanıdığım her şeye olumsuz kaba tepki veren insanlar var kibarca uyar onu sadece üzülüyorum bu şekilde senin le arkadaşlığımı sürdürmeyeceğim de.
Olabilir, bazı kızlarda da var. Kepçe olunca kulak isyan ederek bağımsızlığını ilan etmiş gibi çıkıyor kepçelerde. Senin kulağın sadece gözükmüş. Sevimli duruyor.
ben gülüp geçiyorum ne yapayım benim kulak da Böyle diyorum gülüyorum ama kimseye söylemeden sadece ailem biliyor çok takıntı yaptım gerçekten üzülüyorum artık
Ne diyorlar mesela? O kulağın dalga geçilecek bir tarafını göremiyorum. Dalga geçmek istediğimi farzederek baktım. Tamam çıkık biraz ama kötü değil ki. Kepçe hiç değil
topuz yapıyorum ya burdaki resimde önünde saç var onun olmadığı düşünün öne doğru Fırlak çıkıyor diyorlar ki kulağını geri çek göremiyorum diyip gülüyorla r
"Çoluk çocukla uğraşıyoruz ya" de sen de. Ar damarları varsa utanırlar. Diyelim abartılı derecede kepçe kulaksın. Dalga geçilmez yine de, ayıp. Arkadaşlarınla samimi olabilirsin ama samimiyet, saygısızlık için bir neden olamaz.
dimi ya beni hafife alıyorlar ben terörist değilim bişey değilim siyasi görüşümle bile dalga geçer oldular kulaklarımı gördükten sınra. büyü de gel öyle siyaset yapalım dedim he sen çok biliyosun falan dedi
yaa çok teşekkür çok doğru dediniz. kendisi diyor ki bölücez vatanı ben diyorum ki ben vatanımı seviyorum ve satmam he safsın sen diyor en yakın arkadasım bile güldü buna..
Ben de chpliyim de senin görüşünün dalga geçilecek bir tarafı yok. Hdpli sandım karşındakini. Anca onlar dalga geçer geçerse. Ülkeyi nasıl böleriz diyor bir chpli?
ben chpye bir kere bile laf etmedim oda Atatürkçü bende öyle bu bile gurur verici bişey. salak Ülkücüler ülkeyi kurtarmaya çalışıyorsunuz ama devrim olucak diyor, Bozkurt'u sol eliyle yapıyor kudur diyor bana ya sinirlerimi çok bozdu var ya durduk yere arkasını dönerdi derste bunu derdi bana
Alev'i değilim ama yanımdaki o çocuk ve onun yanındaki çocuk arka arkaya oturuyoruz diğer üçüde chpli o öyle diyince diğerleri bile gülüyor sana inat yapıyorum sol elle diyor bir tarafımın ülkücüleri diyor demekki ben onun Alev'i oluşuyla dalga geçsem beni keser herhalde
yapacagım ya insallah etkili olur anlamıyor laftan açıklama yapınca da kendini bişey zannedip iyice dalgaya vuruyor hani açıklamaya yapıyoruz ya bişey sanıyor kendini
ya ulan yazdım bir arkaşıma gülücük attım baya, bana gelmiş tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ulan diyen birisi kız olamaz diyor kalitesiz diyor kendisi kaliteliyse rencide etmek yerine güzelce uyarabilirdi insanın siniri tepesine çıkıyor
En İyi Cevaplar