Kardeş bu maykil cinsiyet değiştirmiş bayan cinimiz. Ha bu msjdaki (subliminal resimle) çiçekle sana kendimi s*ktirecem diyor sonrada senden yahni yapacam mesajini veriyor dikkat et. Birde ipucu eger s*kersen icine bosalma ya birde minik cinlerle basin belaya girer bu sefer seni hocalar da kurtaramaz.😂😂 Kafayi yersin. ya da halinden memnun olursan mutlu mesut yasarsin.
Maykıl yandan kaykıl de gider o git de ona gider o zaten karma karışık duygulardadır o hani anlatabiliyormuyum. O sonradan donme herhalde karadenizli ya 😱👻😃😄
Bu hristiyam kardeşimiz seni tehdit ediyor ben karadenizli bir cinim adım maykır çılgın biriyim veı çıldırabilirim sana aşık oldum benim ol uyarı bir mesaj veriyor ama seni alamaz öldüremez bu kardeşimiz kötü felan da çiçeği çok güzel çizmiş ve yazısı çok güzel ve ince şuan bu benim hiç işime gelmedi daha çöp adam çizemeyen arabistandan çince yazısı gibi yazan biri olarak😂😂😂 büyük bir ihtimalle kız yani amerikalı maykır jason sanma heralde gay değildir yani cinler de insanlar birbirine benzer onlarında lezbiyeni ve gayi var biliyorum görmüştüm haberiniz olsun ama buna hakkı yok Allah'tan sapsarı altın kağıt değil olsaydı eğer...
En İyi Cevaplar