Yaşım 23. Açıkken açık olmamı çok kafasına takıyordu düzgün giyin şöyke yap böyle yap oysaki açıkken ne askılı ne şort ne mini hiçbir şey giymezdim. Fakir kol giyiyordum Ve giydiğim pantolonlar da dar değildi o halde begenmiyodu baskı yapıyordu
seneler sonra kendi isteğimle kapandım. Pantolon tunik giyiyorum tunik bol , pantolon İspanyol paça makyaj yapmam topuklu giymem. Yani öyle göze çarpacak bir giyimim Yok tuniklerim bile sade
düzgün giyin böyle mi giyinilir diye baskı yapıyor akşamla gene moralimi bozdu. Sürekli evden çıkarken kavga ediyoruz bana çok saygısızca davranıyor ağzına ne gelirse söylüyor sanki bir ahlaksızlık etmişim gibi. Artık napıcamı şaşırdım, ne yapmam gerekiyor?
YORUMLARINIZ SAYGI ÇERÇEVESİNDE OLURSA SEVİNİRİM. Teşekkürler
seneler sonra kendi isteğimle kapandım. Pantolon tunik giyiyorum tunik bol , pantolon İspanyol paça makyaj yapmam topuklu giymem. Yani öyle göze çarpacak bir giyimim Yok tuniklerim bile sade
düzgün giyin böyle mi giyinilir diye baskı yapıyor akşamla gene moralimi bozdu. Sürekli evden çıkarken kavga ediyoruz bana çok saygısızca davranıyor ağzına ne gelirse söylüyor sanki bir ahlaksızlık etmişim gibi. Artık napıcamı şaşırdım, ne yapmam gerekiyor?
YORUMLARINIZ SAYGI ÇERÇEVESİNDE OLURSA SEVİNİRİM. Teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Güncellemeler
+1 yıl
Ashdjd
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım