İçlerinde buz falan oluyor.. Limonlu olandan içtim içinde nane falan da vardı. Kırmızı olan ne? Isimleri ne? Bir de başka güzel soğuk içecekler önerir misiniz? starbucks soğuk içecekler
Starbucks'taki sarı ve kırmızı içeceklerin adı ne?
Cool Lime Nane limonun soğuk hali gibi bir içecek. Pek sevdiğim söylenemez fakat arada fantazi olsun diye içerim.
Berry Hibiscus Beryy hibiscus şüphesiz starbucksta en sevdiğim içecektir. Berry yani dut parçacıklı bir içecek, ben özellikle tatlı sevdiğimden özü bol ve buzu az istiyorum. Böylelikle Berry tadını daha fazla alıyorum ve normal içiminden daha tatlı oluyor fakat normali çok tatsız olduğu için abartı bir tatlı tadı olmuyor. Kesinlikle içmenizi öneririm, bağımlılık yapar. Fakat şu mevsimde pek bulunmuyor hatta menülerden de kalktı genelde yazın ve ilk baharda bulunuyor.
Benim tavsiyem Mango Passion Fruit. Mango aromalı buzlu bir içecektir. Mango tadını seviyorsanız tavsiye ederim ki benim sevdiğim içeceklerden biridir.Mangolu frozen tarzı da diyebiliriz. Berry hibiscus olmadığı durumlarda bu içeceği de tercih ettiğim oluyor.
İçtiğin içecek cool lime olmalı, soğuk içecek olarak önerim cold brew olabilir ben bazen vanilya şurubu eklettiriyorum ya da ice white chocolate mocha olabilir eğer şekerli/tatlı bir şeyler istersen. Sıcak içtiğin içeceklerin başına ice ekleyip söylersen sevdiğin içecekleri buzlu ve soğuk olarak içebişirsin
En İyi Cevaplar