Mesaj yazarken falan uyuyan insanları fazlasıyla gördüm ve duydum ama konuşurken uyuyan insana ilk defa şahit oldum.
Peki siz böyle bir olayla karşılaştınız mı? Ertesi gün verdiğiniz tepki ne oldu?

Benim başıma geldi birtane Arkadaşımla konuşuyordum uykum var diyordu bende kaç kere kapatalım sen uyu sonra konra konusuruz dedm çok tatlı konuşuyorsun diyip duruyordu konuştuk baya sonra kaç kere seslendim duymadı uyuduğunu anladım tepki vermedim çünkü benim için fedakarlık yaptı uykusu varken uyumadı en sonunda dayanamadı 😊😊
Kısacası bayıldı 😹
Helal olsun 🙈
Gerçek, arkadaşımla konuşuyordum saat sabah4.30 da aramış habire anlatıyor benim konuşmama fırsat vermiyor, bende dinlerken uyumuşum. Sabah eve geldi seni Allah kahretsin iki saat boşa konuştum dedi ve gercektwn1.30 saat anlatmış..
En komik olan bu kesinlikle 😹😹
Çok karşılaştım hatta uyuduğumda oldu :) vakti zamanında konuştuğum gibisi uyuduğum halde sabaha kadar telefonu kapatmadı sabah uyandığımda telefonun ucundaydı ve uyanmamı bekliyordu. Unutulmaz benim için bu :/
Ne yazık ki gerçek, ben de uyuyanlardanım. 😂 😂 😂
Cevap
3Cevap
Şöyle ki ona benzer bir olay var.
Ben uyuyacaktım o zaman sevdiğim adamla telefonla konuşuyordum. Sohbet muhabbet derken o anlatırken benim gözler kapalı olunca içim geçmiş sonra
Sevgilim : Alo canım orda mısın? Alo, Alo
Ben: Hıh hıh (sesi duyunca afalladım), Alo canım şey uyusak mı? Benim içim geçmişte..
Bir keresinde de ben konuşurken anlatırken o uyuya kaldı. 🤗
Maşallah, umarım evlenip boy boy çocuk yaparsınız 😻
Malesef nişanlanmıştık ama ayrıldık
Hakkımda hayırlı insan değilmiş değmedi uykusuz gecelere
Üzüldüm, üzgünüm
Boşver üzülme olan oldu sadecw anılar var arkada tatlı ama acı
Güzel hikayelerin olmuştur en azından, olumlu tarafından bak
Öyle
eveet benim o kişi. biz bir araştıkmı 4 saat konuşuruz. sadece sevgilimleyken değil birkaç kız arkımlaykende uyudum kaldım.
Maşallah, sende alışkanlık haline gelmiş
Oldu hatta bir kere yatağın ucunda yazıyordum uyuyakalmışım şak yere düştü telefon uyumusum tabi ben saabah gördüm 😂
Telefona zarar gelmemiştir umarım 😂
O alışkın 😄
O zaman sorun yok 😂
Eski sevgilim bir kac kere uyuya kaldi. kizmadim cunku yorgun argin evw gidiyor ve calisma saatleri uzun ve yorucuydu. ne zmaan vakit bulsa arardi. O ara pek vkti olmuyordu bir iki defa ariyordu😕sonra hic aramaz oldu
Yenisini bulursun ve uyuyakalma problemi yaşamaz umarım 🙊🙊
Hayirlisi😐
Amin
Ben kalıyorum gözlerim sıklıkla dalıyor. Ama haklıyım napayım ya uykumun geldiğini söylüyorum 10 dakika daha 5 dakika daha derken gözlerim dalıyor birde gece 3 te telefonla konuşursan böyle olur😀
Tepki vermem aynı durumu bende yaşadığım için
ohoo defalarca uyudum mis
en azından direnmeyi denedim😂
Direnmeyi seven bir milletiz sonuçta 🙈🙈
bende birkaçkez uyuyakaldım. genelde sevgilimle gece konuşurduk. onun uykusu olmayıp kıramadığım zamanlarda oldu :D
Benim başıma gelmedi fakat bir arkadaşım sevgilisini her gece konuşarak uyutuyordu. Kızdan ses çıkmayınca uyuduğunu anlıyordu.
Eski sevgilim uyuyordu benimde uyuduğum oluyordu sabah uyandığımda telefon kapanmış :((
Neden
Cıkss önce sen :D
Hahsha neden yalan söyleceğim ne anlayacağını bile unuttum şu an peki anlatma 😒😒😒
Bak kaldırdım hepsini :D
Ne sildim ya işte seninkileri 😂😂
Söylemeyeceğim bana inanmadın :D
😂 😂 😂 😂
Hayır 😒😒
Ne sordum ben sana unuttum ki hahsh geçti artık :D
😂 😂 😂 tamam mı
Gittim :///
Tabi :D
Hahaha neden ki
Sileyim ://
Uğraşmak istemiyorsan boşver
Uğraştım
Kıyamam, teşekkürler
Rica ederim 😂
Sıra bende 😹
Uyudumda uyududa
Güzel günlerdi tekrar hatırlatmak ise acı veriyor...
Uyurum yani ne var bunda 🙄
Sen uyuyabilirsin, sana serbest
Tsk
Rica ederim
ben uyumuştum gayet mümkün yani 😂
Sizlerin yorumları olmasa, bu gece çok kötü hissederdim kendimi muhtemelen. İyi ki varsınız 😂
oluyor bence. insanlık hali.
Konuşurken uyumak farklıymış hiç yaşamadım
ben kalıyom abi :D :D
benim başima geldi :)
Sen mi uyudun karşı taraf mı 😹
Yaşadım bizzat ben
evet
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar