sözlüm hayvanları seviyor daha cok köpekleri zaten 3 yavru kopegi var ben de bugün kalbini kirmistim gonlunu aldim ama daha da mutlu olsun diye hediye olarak hollanda lop tavşanı alsam mı diyorum. kendisinin severek bakacagina eminim fakat o işteyken ailesi tavsandan rahatsiz olur mu bilemedim. bu arada tavşanla birlikte kafeste alacağım ne diyorsunuz?
bundan ben 2 tane besledim bir yerden sonra öküz gibi oluyorlar hiç bir türlü bakılmıyor bir de azıyorlar saldırmaya başlıyorlar kafeste de durmuyorlar bir yerden sonra salman gerekiyor koşturman gerekiyor ee salsan kablo kapı aklına gelen herşeyi kemiriyorar sıkıntı yani git daha farklı bir hayvan al hamster gibi balık gibi kuş gibi
Hayır alma arkadaşım. Tavşanlar bakımı zor ve ilgi isteyen canlılar zaten evde köpekler var yavru tavşan için o köpekler stres kaynağı olur zarar verme ihtimalleri de var.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 306 cevap paylaştı.
Tavşan evde beslemek zor şu an tavşan besliyorum evim villa tarzı olduğu için beslemekte zorlanmıyorum. Tavşan hızlı büyüyor temiz bir hayvan değil heryere tuvaletlerini yapabiliyorlar
Ahaha sana kötü diyen karşısında beni bulur. Belli her ne kadar kafese koyacak olsan da hayvanları seviyorsun. Bu durumun ailesini pek rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Bu minnoş tavşanın ne zararı olur ki insana. Hem belki böylelikle hayvanları sevmeye başlarlar. Hediye çok güzel ve değerli. Evlisiniz galiba mutluluklaaar 🤗
En İyi Cevaplar