Erkekler sıkışma , top çarpması {sünnet sonrası falan } benzeri durumlarda kaldınız mı. küçükken veya ilerleyen Zamanlarda.
Kızlar siz bu halde bir erkeği gördünüz mü
😋☺
Kızlar siz bu halde bir erkeği gördünüz mü
😋☺
Abime küçükken komşu oğlu top fırlatmıştı tam oraya isabet etti 2-3 gün ağrıdan uyuyamadı garibim çok hazin durumlar onlar evlerden ırak bu yüzden halı saha maçlarını falan hiç sevmem
2-3 gün ağrıdıysa en kötü yerlere gelmiştir. Altlara falan bişe yapmadınz mı o an
Evet maalesef yok anneme söylememiş birde diğer abim ağzından kaçırmıştı buz falan ne varsa müdahale ettiler en son gece hastaneye götürdüler yıllar sonra abim fıtık ameliyatı oldu doktorun ilk sorduğu soru zorladın mı ya da sert bir şey mi isabet etti sorularıydı abim kendini çok zorlamıştı ameliyatı da bir o kadar zor geçti..
Hmmm abin utanmış haliyle, zorlamasaymış kşke NYSE şu an iyi ya
Abini de sorunlar hiç bırakmamış yakasını , evt bizimde böyle dertlerimiz var :))
Baya büyükmüş :) o unutmuştur bunları ya hem de nası ağlatır :) ne ki dersiniz sünnet
Unutmamış zehir gibi hafızası var sen ne diyorsun :) bizlerinki de hassas tamam da sizlerinki milyon kat daha fazla Allah böyle büyük sorunlar vermesin kimseye erkeklerin acıdan hastaneyi inlettiğini duydum o gün keşke erkek doğsaydım lafımı geri yuttuğum gün oldu benim için bir de üstüne bunları bilip top oynuyorsunuz ona ifrit oluyorum asıllll :D
Kimmiş o inletenler ya sünnet olanlar mı :)) oynarız ya ne varki hep oramıza top gelecek değl ya. sn bizi baya gözünde büyütmüşün :)) kadınlık daha zordur
Sünnet olanlar, kasık fıtığı ameliyatı olanlar abimle beraber 3-4 kişi daha olmuştu hastanede odaları birbirlerine çok yakındı geceleri inleme sesleri geliyordu ben erkek arkadaşlarıma yasakladım top oynamayı biri menisküs ameliyatı olunca acısını da çifte kavruk görünce futbolu sildi hayatından şimdi bir tek en büyük cimbom diyebiliyor :D Kolay olan ne var ki bu hayatta :)
Onlar olablr hatalar , ameliyatlar. Korkunun Ecele faydası yok futbol oynamasın onu bunu yapmasın demek doğru düşünce değl. Hayat zor tabi cinsiyet acısından dedım ;) :)
Evet. Hayır sadece futbol oynamıyorlar yoksa fitness, body yapıyorlar ikisi de model gibi adamlardı 2. ise zaten model ben spor yapmayan erkek gezdirmem yanımda ama vücut çalışacak öyle ayak kasının kime ne faydası var zarardan başka dikkatli olmak gerekiyor menisküs bende de var dans etmekten çok fazla spor yapmaktan dolayı doktor ameliyat dedi şu an çok iyiyim yani eğer dediğin gibi yüklenseydim korkunun ecele faydası yok deseydim kesilip biçilmiştim :) Bende cinsiyet açısından dedim insan olan için her şey zor hayat kadar :) :)
Benım bir arkadasımın şeyi fermuara sıkıstı cok kötüydü
Sen gördün yakından
Evet
Baktınmı öyle . Utanmadımı yanında
Cıkarmaya calıstım ama cıkaramadık hastaneye gittik
Sende mi uğraştın bı de :) 😨 hastanelik olmuş iyice rezil
Ugrastım evet ama daha kötü oldu o halde götürdük hastenye
Bravo SNA :)
Sünnet olmuştum. Beybladeler vardı o zaman. Arkadaslarla carpistirirken biri firlayip altima girdi. Ağlamiştim 😂😂😂
:))) komkmiş seninki.
Çok yanlış yere gitmiş:) bşe oldumu dye baktın:)
Yarısı çöpe gitti maalesef :ASD yok bir şey olmadı, sapasağlam şu an 😂😂😂😂😂
:))) iyi dikkat et aman
Sünnetten sonra etek yapışmıştı lan faaaak
:)))
Ağladınmı naptın o an
Aga sünnette azıma sıçtılar benim mahalleden bulmuşlar denyonun birini güzelim çükü ne hallere soktu adam 😂😂 sürekli bişeyler sarıyodu çıkarırken yapıştığı için soyuluyodu falan ıyy neyse yeter sızlatmayalım durduk yere
:)) tm
Cevap
9Cevap
Bisikletten düştüm benim 2 kafadar bisikletin gövdesine çarptı çok acımıştı ama anlatırken resmen bir daha yaşadım o zamanı.
Hmmm :)
Çocuummgibi bakıyorum ben ona 😂 Sıkıştırmadım hiç bir yere.
Zor günlerinde hep destek oldum 😂😂
Hiç mi olmadı:) sünnet zamanı bile
İyi yapmışın:))
çok yaşadım başı fermuara takılırdı bende donar kalırdım. hareket etmezdim, korkardım kopar diye :))
Küçüklükten kalan şeylerdir sonradan dikkat etmişindir
aynen. küçükken olan şeylerdi zaten
herkes gibi bende fermuara sıkıştırdım
sünneten sonra pansuman bezi yapışmıştı çıkartırken öldüm sandım
bide kızın biri sert bir tekme atmıştı
Kız niye tekme atmıştı
kardeşiyle bir çocuk kavga ediyorlardı bende ayırdım bitanede korkutmak için tokat attım görmüş ve olayı yanlış anlamış
Tekmeyı geçirmiş sonra noldu kıvrandın özür dıledımı
yok ya aldı kardeşini gitti ben orda kıvrandım
İnsan bir özür dilerdi hayvan mış
aynen hayvan ya insan bir olayın iç yüzünü araştırır
Onu nu düşüncek
zaten düşünse vurmazdı denyo
Benımkı sıkısmıstı fermuara of nası yanmıstı canım sonra sünnet ettirdiler zaten
Hatırlatmasan iyiydi 🔫🔫🔫
Oldu artık :)
Şu an yüreğimde hissettim..
Sana noldu :)
TM :))
2 ay once oldu cok kotu bisey :D
Kıstırmış mıydın:)
olmaz mi
Nasıl olmuştu
sorma hacı ben cocukken cok oluyor ama 2 ay once fermuara sıkıştı
2 ay önce 😨☺hemde. nasıl sıkştırdın da. Snra nası kurtardn:)
orasi daha aci is yerinde 3 arkadas ugrastik zor cikti ama cok aci veriyor 😢 yani sıkıştıktan sonra nefes alsan canin aciyor onlarin yuzunden oldu birde acele ettirdiler bende cis yaptim aceleyle cektim birazda moral bozuk tabi o sinirle cektim yukari gozumden yas geldi
Ayy yazık sana ya okudum da :(
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar