köpeğim özel bölgemi koklayıp yalamaya çalışıyor. Nedendir acaba? Uyurken gelip koklayıp yalıyo ıyanıkkrnfde yapmaya çalışıyo kızıp kovuyorum küsüyo bir iki saat sonra yine aynı? Ne yapmam gerek?
Cevabın nedir?
- Evcil Hayvanlar konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılköpeklerin belli dönemde kızışmaları olur, 1 ay kadar sürer normale döner merak etme, 6 ayda bir olan durum, dişilerde 6 ayda bir regl olur ve üreme dönemleridir, muhtemelen dişi köpekteki regl kokusunu aldı sende içgüdüsel olarak yapıyor hayvandan anlayanlar yanlış anlamaz merak etme...
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de bazı pislikler yalnız bırakalım mı diyo
Soran+1 yılKızıyorum hrmrn yapınca ama
- +1 yıl
cahiliyet işte, 6 ayda bir dişi köpekteki regl kokusunu alınca erkek köpekte cinsel ihtiyac duyar, genelde 1 ay kadar sürer o erkek köpeklerdeki azgınlık, normale döner merak etme, o yanlız bırakalımmı filan diyen grizekalılarla arkadaşlığınıda kes, emin ol o hayvancağız bile o tiplerden daha zeki.
Soran+1 yılÖyle ya mecburiyetten aynı ortamda bulunuyorum zaten görüşmüyorum tek
En İyi Cevaplar
köpek bilir orada ne olduğunu. bir de adet dönemindeysen eğer koku da alır. normal yani. kısırlaştır yapmasını istemiyorsan.
417 Yorumla
Soran+1 yılKısırlaştırıcam yakın zamanda
Soran+1 yılArkadaşlarımın yanındada yapıyo herkes yanlış anlıyacak
- +1 yıl
seni kısırlaştırsınlar olmaz mı?
- +1 yıl
seri eksileyin bu bin kurusunu
Soran+1 yıl@WestDeustchland kısırlaştırmayı bir araştır istersen faydalarını
Soran+1 yılKısırlaştırmak sağlığı içinde iyi
Soran+1 yıl@Y_AbSiNth sokakta o kadar yuva bekleyen açlıktan insanlardan ölen yavrular varken ben niye yenisini ölüme ekliyim ki
Soran+1 yıl@Y_AbSiNth her gün görüyoruz işkence edenleri yavrulatacağıma sokaktan barınaktan kurtarırım
- +1 yıl
Duyarlı olmanı anlayabiliyorum ama çözüm neden Kisirlastirmak olsun... aynı şey biz insanlar içinde geçerli mesela bir kisir kadın ya da erkek düşün evlendiği esine çocuk verememek onun için o kadar ağır bir yük olur ki zamanla... evlenmek istemez...
Şimdi biz empati yaptığımızda kendimiz için felaket senaryosu gördüğümüz kisirlastirmayi neden onlara uygulayalim?
Biraz empati...
Dediğin sorunların çözümü halkı bilinçlendirmek le... Devletin insanlar kadar hayvanlara da değer veren yaşam alanı üreten projeleriyle olur...
Şu an ki Türkiye de bunlar hayal gibi ama bu sorunları çözmeye ugrasmak yerine onları Kisirlastirmak... bAna onlara yeteri kadar değer vermedigimizi düşündürüyor...
Soran+1 yıl@Y_AbSiNth hayvanlarda aile ilişkisi yoktur. Mesela bir kediyi oğluyla aynınevde tut çiftleşir ve yavrular sakat doğar bu türkiyede hayvan değeri olana kadar yavrulatmama taraftarıyım
- +1 yıl
Aradığım cevap bu değildi... senin onları sahiplenmen. .. Onların üzerinde her türlü kararı vereceğin anlamına gelmez... böyle bir kararı hayvan üzerinde anca veteriner hekim uygulayabilir... o da uygun görürse... ne senin ne başkasının onların yerine karar verip kisirlastirmaya hakkınız yok... böyle bir hakkı kimse alamaz... Doğanın kanunlarına ters
Soran+1 yıl@Y_AbSiNth veteriner söylüyo zaten kısırlaşmadıça hastalık riski artıyo. Benim oğlumun böbreğinde kristalleşmesi var vet ilaç bitince acil kısırlaştırmamız lazım diyo. Ayrıca bütün vetler kısırlaşmasından yana hayvan sağlığı için. Yaşı ilerledikçe testis rahim meme kanseri oluyolar
- +1 yıl
ya takmışlar yok özgürlük yok hayvanı kısıtlama falan diye hastalık filan umurlarında değil. bir de gelmiş sen karar veremezsin diyor. hayvan mı karar verecek elbette sahibi karar verecek. veterinerin onaylamadığı bir şeyi sahibi tabi ki yaptıramaz. aksini söyleyen yok zaten. kısırlaştırmaya karşı olunca hayvan sever olunmadığı gibi kısırlaştırma yapan da hayvan düşmanı olmuyor. sığ düşüncelerinizi kendinize saklayın.
Soran+1 yılÖyle valla
+1 yılkopeklerin burunlari cok hassastir regl donemi oldugumda o bunun kokusunu alir ve ciftlesmek ister kopeklerin ic gudusel olarak yaptfi bsy bide ciftlesme zamani ise benim kopegimdede aynisi var bu onlarin genetiginde var
30 Yorumla
+1 yıltüm yorumları okudum da ne iğrenç şeyler yazmışlar okurken midem bulandı 😤 bence en iyisi bir eğitmen ya da veterinerle görüş çocukcağızı da sokaklara bırakma lütfen
21 Yorumla
Soran+1 yılBırakmam ya oğlum o brnim insanlar aptal olunca diyrn çok oluyo
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
52Cevap
- Evcil Hayvanlar konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılgörüşleri okudumda bu kadar abaza azgınlıktan gözü dönmüş insanlar dolu , köpekle farklı odalarda yatmanı ve tasmasını bir yere bağlamanı öneririm en azından sıkıntı yaşamazsın bu süre zarfında
17 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar aptal köpek eğitmenine sorucam bide
- +1 yıl
bence de öyle yap yoksa çok sıkıntılı bir durum
Soran+1 yılÖyle ya bazı gereksizler şey diyo görünce yalnız bırakalım falan
- +1 yıl
beynini kullanamayan engellilerden onlar
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
neyse umarım sıkıntını çözersin
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılKızım sen istediğin kadar kısırlaştır, kısırlaştırdığında köpek yine gibiş peşinde koşar çünkü köpeğin yanlızca testisinden değil böbrek üstü bezinden de testosteron salgılanıyor sadece seni giberse ve senin içine boşalırsa hamile kalmazsın onun dışında yine aynı azgınlıkta devam eder, bence sen köpeği değiştir ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç bir durum onu terkedemem de
- +1 yıl
yani araştır istersen testosteron böbrek üstündede üretiliyor, önüne geçemezsin.
ayrıca hayvanın karakteri abaza demekki, şimi sen gel benim testisimi kopart ama aklımdaki seks düşüncesini yok edemezsin. birazda beyinde olacak.
cinsi ne peki?
Soran+1 yılRottweiler
Soran+1 yılErkek
- +1 yıl
sana bir şey söyliyeyim mi o köpeğe istediğini yap istersen testislerini kopart o köpek kafaya koymuşsa seni şey yapar bence ver gitsin. O köpek almasını bilen köpek ona gücün yetmez.
Hadi golden desen neyse. Bu golden değil ki. Dikkat et çatır çatır geçirir affetmez.
Soran+1 yılSöz dinleyen bir köpek bebek gibi büyüdü küsüyo kızınca terkedip psikolojisini bozamam
- +1 yıl
bence köpeğe 31 çek boşalınca otomatik olarak rahatlar yakandan düşer.
+1 yılKöpeklerin normalde yaptığı bir eylem bu hatta idrar kokusundan yaşları vs tahmin ettiklerini bunun bir iletişim yolu olduğunu okumuştum ama bir veterinerle iletişime geçerek daha net bir bilgi alabilirsin sanırım
10 YorumlaRegl olduysan son dönemlerde... onunla alakali olduğunu düşünüyorum... siz daha iyi bilirsiniz regl kanının sert bir kokusu var... sen her nekadar bastirsanda o bunu duymuş olmalı...
Köpek kan kokusuna her zaman duyarlıdır10 Yorumlaahahah durum iyi değil uyurken alma odana nolur nolmaz :D
40 Yorumla
+1 yıliyide doasında var ne bekliyorsun ki. bunu yapması normal. aylık durumlarda kan kokusunu alıyor hayvan. aslında hayvanını niyeti tamamen masumane temizlemek
013 Yorumla
Soran+1 yılNormal zamandada yapıyo akıntıdan galiba
- +1 yıl
ya birşey sorsam özür dilerim cinsiyeti ne
Soran+1 yılErkek
- +1 yıl
ya. ya üzgünüm ama çiftleşme dürtüsü. eğerki dışı olsa idi temizlik derdim ama erkek genelde ciftlesmeden önce öyle yapıyor. ben dogo Arjantin besledim uzun zaman ciftlestirmeye götürüyorum ordan biliyorum
- +1 yıl
bir de bunu ilk ne zaman yaptı ne ara başladı buna. o köpek çünkü senin oranın ciftlesmeye giden yol olduğunu bilemez bile. bir sıkıntı var bu konuda
Soran+1 yılVet bir arkadaşım var sordum hormon kokusu salgışadığımızmiçin bilirmiş orayı 1-2 ay önce ben tatile gittim geldim yapmaya başladı
- +1 yıl
bak şimdi sen gidiyorsun geliyorsun hayvan buna başlıyor doğrumu anladım? Bir diğer konu köpeğe kim baktı
Soran+1 yılKuzenimin arkadaşı
Soran+1 yılVardı o çiftleşme dürtüsü yinr kokluyodu ama hiç yalamaya kalkmamışyı üstüme çıkmaya çalışıyodu önceden bacağımı şey yapmaya çalışıyodu
- +1 yıl
gönder köpeği ya da sağlam bir ceza ver
Soran+1 yılGönderemem bebeklikten alılık psikolojisi bozulur bir köpek eğiticisiyle konuşucam
- +1 yıl
bak köpek cinsleri hormon kokularını alsada bu şekilde yapmaması lazım hayvanı ya yalıklama zamanı ciftlestirmeye götürür ya da ver birine. muhtemelen evde bakıyorsun derin uykulara girmemeye dikkat et. birde bu şekilde gelirse sağlam bir ceza ver küsüp bir kenara gider sana doğru bakar ordan sakın affetme tekrar yaparsa gene aynı cezayı ver. ama ağır olsun biraz
Soran+1 yılCezayı denicem
+1 yılBir şey olmaz bırak koklasın, hayvan'da şaşırmıştır bu sıcakta ne yapacağını
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin yanındada yapıyo yanlış anlayacaklar
- +1 yıl
hmmm, o zaman mevzu büyük.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHormonaldir o çiftleştir hayvanı bir köpek bul hormonal dengesi kendine gelsin
10 Yorumla
+1 yılBence bir dene bakalım napmaya çalışıyor bende merak ettim 😁 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşini biliyor. Köpeğin bile sana bunu yapıyorsa sende iş var 😂
20 Yorumla
+1 yılKöpek le insan ayrı bir tür onunda kendi türüyle yaşaması gerek bı dişi köpek falan bulması çiftleşmesi gerek yoksa böyle olaylar kaçınılmaz sende sadece bir köpekle yaşarsan sen bile yaparsın soylim
00 Yorumla
+1 yılHollanda kopekle sevisen Cok var... hayvan p*rnosu eskiden satilirdi
10 Yorumla
+1 yıldemek ki hoş kokuyu almış burnu. duyuları güçlüdür onların
135 Yorumla- +1 yıl
daha önce yaladı mı hiç
Soran+1 yılgüçlü bir köpek rott yaladı birkaç defa kızdım hemen
- +1 yıl
ondan dolayı tadını almış ve sürekli istiyor. dikkat et canını yakmasın
- +1 yıl
dışarıda mı yapıyor
Soran+1 yılHeryerde
- +1 yıl
çamaşırın elbisenin üstünden de mi yalıyor
Soran+1 yılEvet zaten onun yanında çıplak kalmam
- +1 yıl
kokusunu bastıracak birşeyler sür belki uzak durur
Soran+1 yılNe gibi mesela bana koku gelmiyo kokuyo mu diye bsktım koku yok
- +1 yıl
o köpek duyuları daha güçlü işte. tütün kolonyalı pamuk koy dene
Soran+1 yılBana zararı olmaz mı
- +1 yıl
ya iççamaşırı ile pantolon veya taytn arasına koy
- +1 yıl
bazı durumlarda olur tabi
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
daha kokluyor mu
Soran+1 yılBiraz biraz cexadan anlamaya başladı azalttı
- +1 yıl
neyden
Soran+1 yılCeza
- +1 yıl
ne ceza verdin
Soran+1 yılEğitmenle konuştum yaptığı her an hayır diye kızıp odadan çıkardım güzel bişey yaptığında ödül verdim anlıyo baya yapmamaya başladı
- +1 yıl
o zaman sürekli gelip kokluyordu
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
işini biliyormuş :)
Soran+1 yıl😒😒
- +1 yıl
bilmese koklar mı
Soran+1 yılHormon kokusu içinmiş
- +1 yıl
ne hormonu
Soran+1 yılKafınlarda salgılanan jormın kokuları işte. Dişi köpeklerde de varmış o koku
- +1 yıl
bıraksan devam edecek yani
Soran+1 yılBüyük ihtimal
- +1 yıl
gerçek doggy i yaşatır :)
- +1 yıl
al öyle olmaz böyle olr der eminim
Soran+1 yılOff
- +1 yıl
ne oldu :)
- +1 yıl
güçlü de köpek seni kıpırdatmaz
+1 yılEski sahibinden alışmış olabilir
23 Yorumla
Soran+1 yılYavruluktan bende ama 1-2 hafta arkadaşımda kaldı sanmıyorum olacağını
- +1 yıl
Detaylı bilgi vermek istiyorum
Buradan yazamam
Sana neden mesaj Atamıyorum kiii - +1 yıl
Suclu bulundu.. demek arkasin kope niyetini bozdu.. Suclu o
sakın kısırlaştırma buna hakkın yok. Köpeğin üreme yetisini kaybetmesine sebep olman doğru olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılSokakta binlerce yavru var ölen bir 10 tanede ben katmak istemiyorum içine
+1 yılbenim yavru köpeğimde öyle daha 4 5 gün oldu alalı neden yapıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Erkek demi köpek
- +1 yıl
Kaç aylik
Gizli Üye(36-45)+1 yılSokecek seni demekki. Azmis kardi cinsinden bul ona 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekse disi kopek bul
20 Yorumlaiç camasirini degistir. idrar kokusu aliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDuştan yeni çıktığımdada yapıyo onla alakası yok
- +1 yıl
Vajinandan koku yayiliyo insanlar bu özelliğini artık kaybetsede hayvanlar kaybetmedi o kokuyu alıyor açıkçası iki farklı tür birbirine bu kadar yakın olmamalı sonuçta o bir köpek başka köpeklerle birlikte yaşaması gerek sürekli bir köpekle aynı evde yaşarsan bu gibi durumların yaşanmasi normal.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiranönce evermelisin köpeğini 😊😉🖐
10 Yorumla
+1 yılözürlü müsün sen a*k ortalık pis abaza kaynıyor burda dediğin şeye bak s. git arkaşınla paylaş yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılS. ktirip gidebilirsin sorumdan burada yaşayan var mı diye soruyoruz senin yazdığına bak ya aptalı
+1 yılBu nasil soru la?
Naptin kopegi vajina bagimlisi mi yaptin insafsiz
Yazik ulan yazik
Hayvan o
Bu kadar duyarlilik yeter05 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmış olsam bursya yazmam heralde boş yorum yapma
- +1 yıl
Senin sorun bos değil de benim yorumum mu bos
Vay mkk
Gorende sanacak ulkedeki butun kopekler vajina yaliyor
Soran+1 yılErkeklerin bazıları öyleymiş napılabilşr onu aoruyorum defolup gidebilirsin
- +1 yıl
Kopegi barinaga falan gotur bari
Phic etme hayatini
Soran+1 yılBarınak çok mu iyi sanıyodun ölüm yuvası orası bişey bilmeden anca konuş
+1 yılKoku duygulari hassas onlarin. Cezbediyor demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKopegin cinsiyeti ne 😂😂😂😂😂
011 Yorumla
Soran+1 yılErkek
Cevap sahibi+1 yılBirde disi kopek bul, onunla oyalansin senle degil 😂
Soran+1 yılYavru istemiyorum yazık sokakta birsürü var
Cevap sahibi+1 yılKisirlastirmadin mi, yazik hayvana ama ya.. Egitmeye çalış ceza falan ver ogreniyorlar zamanla yok bemleyemen diyorsan barinags falan götür
Soran+1 yılBarınak ölüm yuvası olmaz biz ordakileri kurtarmaya çalışıyoruz siz barınağa ver diyorsunuz böbrekte kristallenme vardı ilaç bitsin yapıcam zaten
Cevap sahibi+1 yılKötü mu bakiyorlar ki... İsteyen birileri de cikabilir belki hani ben ugrasirim diyen. Kisirlastirmak kötü ya..
Soran+1 yılAç bir bak barınaklara 20 köpek aynı küçücük kafeste hadtadı saldırganı açlıktan birbirlerini yiyolar sahiplenilmeyince uyutup mama yapıyorlar
Cevap sahibi+1 yılValla su alttaki west deustchland in söylediği dogruysa bence hic düşünme at sokaga. Hayir yani hayvanlari severiz de bu ne.. Valla tecavüz fakan eder bu sana benden soylemesi 😂
Soran+1 yılÖf saçmalıyo o hayvan brslemeyen anlamaz ona bağlılığı bikaç yerde daha okudum eğitimciyle konuşucam bide
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi.. Gercekten zor durum yani.
- +1 yıl
Azmis senin k0pek. bana cekmis firlama
Evcil Hayvanlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Köpeği daha önce alıştırmışlar mı acaba :D
15 Yorumla
Soran+1 yılYavruluktan bende kimse yapmadı öyle bişey
Soran+1 yılNasıl yapsam ki küsüyo hemen
yakında zikerde seni :D
10 Yorumla
+1 yılAllah Allah köpeğe bak :D
00 Yorumla
+1 yılKöpek iyi koku alıyor demek
00 Yorumla💩 kokuyordur ondan belkide
10 Yorumla
+1 yılHayvanı sat bence niyeti bozmuş :)
00 Yorumla
+1 yılbir duş almaya ne dersin?
00 Yorumlaite bak sen iteleyecek sana belliki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalasın koklasın boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence ver kurtul.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöpek bu ne anlasın, belli ki istek var sende
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece millet yanlış anlıyo nasıl engelleyebilirim onu soruyorum
Cevap sahibi+1 yılSürekli kız başka türlü anlamaz, dediğim gibi isteklisin
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılKöpeğe karşı değil yani, normal cinsellik olarak isteklisin
- Evcil Hayvanlar konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılver gitsin :D
00 Yorumla
+1 yılRegl donemindeysen kan kokusuna
00 Yorumla
+1 yılSen temizlemezsen o temizlemeye çalışıyo yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun? Duştan sonrada yapıyo boş konuşmayı çok seviyosunuz
- +1 yıl
Bacım köpeğim neden genital bölgemi yalıyor sorusuna ciddi bir cevap almayı mı umuyordun sen?
azmis kopek...
01 YorumlaKöpeğin erkekse onu ciftlestirmen lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal bu aslinda sorun yapma kendine
03 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin yanındada yapıyo yanlış anlaşılacak
Cevap sahibi+1 yılDikkat etmen gerek gercekden zor bir durum
- +1 yıl
Ver kurtul dicem de Kizicaksin demiyorummm...
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye kızıyosunki ne güzel işte
02 Yorumla
Soran+1 yılNeresi güzel
Cevap sahibi+1 yılKoklayıp yalaması işte
Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. kokuyodur belki oran
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır duştan sonrada yapıyo
- +1 yıl
dusun dun mu kopenle sevismeyi?
Soran+1 yıl@Hollandman öf saçmalama
- +1 yıl
sorduk ya... Niye kiziyorsun ki... ask olsun... . demekki senden ates aldi
Dişi köpek bul
00 Yorumlabozdun tabi köpeği
30 Yorumla
+1 yılyalat send
00 Yorumla
+1 yılKokusunu alıyor.
00 YorumlaOdanı kitle uyurken
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılhosunami gidio :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek mi
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKülotu değiştir her gün
Soran+1 yıl@Sinsman iğrenç
Cevap sahibi+1 yıl@Sinsman ne saçmalıyorsun sen beyinsiz abazann
- +1 yıl
@Sinsman Pis herif
+1 yılCiftlesme zamanidir
00 YorumlaDişi köpek bul.
00 Yorumla
+1 yılNasil yaa
00 YorumlaEvcil Hayvanlar konusunda 25,7b cevap paylaştı. Sevmek ister
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇiftleştir.
00 Yorumla - Evcil Hayvanlar konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yıldikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de onunkini yala. A.. kodugumun şıllıkları
13 Yorumla
Soran+1 yılTam bir gerizekalısın burda çözüm istiyoruz ya kaşarı
Cevap sahibi+1 yılÇözüm istiyorsan burda bin tane erkeğin olduğu yere değil, veterinere danışacaksın.
Soran+1 yılSöyledik heralde erkek köpeklerde görülebilirmiş burda başına gelen var mı diye yazdık belki çözümleri vardır diye
+1 yılKoklamak yer zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana göz koymuş 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende koklar yalarım
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi