Siz hangisini seçerdiniz. Kızlarda cevaplasin erkek olarak düşünüp 😂😇
RUS KIZI
DİLLETE DESTAN MAŞALLAHLIK TÜRK KIZI
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bizim yellozlar güzellikten açığını bulamadıkları için karakterine laf söz etmişler.
kaç rus tanıdınız?
ben yeterince türk kızı tanıdım. yurt odamdaki her hafta farklı bir TÜRK kızının inleme seslerini ben duydum ama :D
burada artislik yapmıyorum, zaten sesin kaynağı ben değildim, yan odaydı asdf.
hani birilerinin anasına bile burada söz söylüyorsunuz kendinize yediremediğinizden, çünkü dış görünüşünüz değil; beyniniz kezban. iğrenç mahlukatlarsınız.
kezbansınız kabul edin işte :D
bunu sadece kezbanlar üzerine alınsın. eksiciler + diğerleri kendini biliyor zaten :)
Simonpaula diye yazılır adam diye okunur 👍🙏
En buyuk tuketici aldatmasi paketine bakip urun almak.. Unutmaki paket acilir icindeki kullanilir.. Rus kizlari cok guzel ama temizlikleri yok ayrica turk kizlari kendine bakmaya basladigindan beri cogu rusa tas cikartir hale geldiler :) :) Yasasin turk kizlari :) :)
Yaşasın tabi knka onlar yasamicak bizmi yasicaz😇
turk kizi degilki o? ahsjaja turk erkekleri kendine bakmiyo bize laf soyluyolar.. ama biz gene de sonumuz turk bilyoz kabul ediyoz😂😂
Sen benim seksi vücudumu gordun mü ki öyle diosun :)
Gordun mü bişi sordum sana :)
@eşekliprens111111 Görür veya görmez sanane oğlum? Adam gibi dur her gördüğün kıza yvşama. Master olmuşsun adam olamamışsın. Seni fena adam ederim.
Yavsama ne alaka bu 1. İkincisi beni bursa bilen bilir espiriki kişiliğe sahip oldugumu bilir. 3 uncusu sen kimsin adam edeceksin ince sen adam ol kaç paralık adamsın 4 uncusu klavyenin arkasından tanımadığınız birine saklamayı adet etmiştiniz ama reelde öyle değilsiniz eminim siz cocuksunuz yaş olarak değilse de beyin olarak. Sanaldaki birini adam edecekmissin önce sen kendin adam ol adamligindan tartışılır sanal bebesi
Hayır anlamıyorum, özünüzü yaftalamak niye? Yanından geçse dibin düşecek bir ton kadın görürsün Türkiye'de. Hadi oradan ya.
Tabiki. Mesela seni görsem ciddi ciddi dibim duser 😇
Cevap
20Cevap
On tane Rus kızı yanında hava gazı kalır.
En sinir olduğum kız :))
la bizim millet kadar kendi insanini asagilayan bir millet yok her seyi hakediyoz bu halimizle surekli ezik gostermeler eksik bulmalar agiz dolusu kufur edesim var
Helal olsun çok haklisin valla bak
Böyle ayrımlar çok gereksiz. Rusları da severim Türkleri de. Büyüyün biraz.
😘😘😘
Buda soru mu tabiki rus kızı hem rus kızından olan bebekler çok güzel ve sevimli oluyorlar maviş maviş gözleri oluyor türk kızları doğum yaptıktan sonra g*t göbek oluyor ve türk kızları çok egolu en çirkini bile kendini bir şey sanıyor yarıdan çoğu paragöz ve senden daha yakışıklı gördüler mi seni hemen boynuzlarlar böylede zayıf karakterleri var
Sen kendini öyle mi görüyorsun bizim kızlarımız senin gibi değil k... tk
Helal knkama be aferin savun Türkleri böyle koccum benim :)
İnsan kötude olsa kendini düşükgostermez amacı ne anlamadım resim olmadan sorsa tamam derdim ama resim tam ilezirlik
Takılıyorum be bakalım. ne dicekler. Bazısı ciddiye alıyor sen gibi. Bazısı dalga geçiyor :)
^_^
ay baktin ruslar türklerin tirnagi etmiyor ihraç fazlası resim mi koydun 😂
Yaaaaa bak sen :)
Vayyy maykil sevdim seni dostum doğru diosun. Ama sen güzelsin yalan yok 😂😂
Her fırsatta Türk kızlarını küçük düşürüyorsunuz ama sıze rus değil Türk kızı bakar maalesef.
Ee ya biz turke bakmiosak ne olcak 😇😂
Doğrudur canım evlenmeyi dusunmuyorum zaten :)
Genelinin fazla dominant olmalarını göz ardı edersek Rus kızı.
Ne güzel işte
Sana göre ne güzel. Bana göre baskın olması gereken erkektir.
Ya karşılıklı olsun iste. Ama ben masaya yumruğu vurdummu kadın susar merak etme
Seni niye merak edeyim, soru üzerinden konuştuk sadece
Ya ne komiksiniz siz ya 😂😂😂😇
erkek olsam dis gorunus olarak kesinlikle rus kizini secerdim ancak karakter olarak rus kizlari turk kizlarinin eline su dokemez hicbir anlamda.
Rus kızları güzel ama zevksiz. Genellikle çirkin giyinirler ve Türkiyenin yazlık beldelerine geldiklerinde genellikle çulsuz kapkara kro tiplerle takılırlar güzellik evet zeka olarak hayır
Kanka türk kızı tabiki sen bide bunu makyajli gör 😂 gerçi bu makyajli hali vazgeçtim görme kanka
Engellemiş knk :)) ya boşver zeki değiller zeki olsalardı şaka olduğunu anlarlardı saol knkacim çok saol adamsın 👍😇😂
Eyw kardesm benim :)
Tabiki rus kızı turk kızının tribini felan kim çekecek hani görmüyormusun ataların Asya hun felan nie Çinli prenses almış atamızın yolundan gidip başka ırk kız almalıyız :))
Beyaz atın olmadığı sürece Türk kızına mahkumsun eşşşekli prenscik cik.
Doğru diosun. O yüzden evlenmicem elime mahkum olcam. Nasıl fikir 😇😂
Bu kadarı abartı olmamış mı sence 😊 tamam çirkiniz de bu kadar da değil.. 😁
Yok seni kastetmedim seni kastedseydim Miss turkey ile kıyaslama falan olurdu yani başında Miss olurdu :) ayipsin
Ahahsh güldürdün ya sağol ama keşke dalga geçmesen 😁 ama komikti gerçekten sağol 😊
Ya canım knkam senin kalbin yeter :)
Teşekkürler prens 😅
Irk ayrımcılığı yapmıyorum. Guzel Rus kızları var. Ama Turk kızlarını neden kucuk duşurmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum
Türk kızo candır :) Rusu kim napsın nataşalığıyla adı çıkmış sarışınlarıyla bizim insanımızı kıyaslıyorsunuz :)
Ya şimdi öyle bi' soru ki bu, resmen yavru minnoş kediyle, aynı şekilde diğer yavru minnoş kedi arasında seçim yapmayı zorluyorsun. Cık.. Cık..
Türk kızları tabikide , en asil ve en güzel kızlar bizim kızlarımızdır
Türk kizi o mu allah askina sen türk kizini asaglarken türk erkegi nasil peki?
Kıskanma
Et de 1 çirkin eksilsin en azından
Ben mi. Yolda görsen imza istersin : )
Kalem ver. Göbüşüne imza atıcam : )
Bana gelen kalemiyle gelecek öyle olmaz... Neyse sana özel bir yerden kalem bulurum, silinmeyen kalemle atıcam göbüşüne baktıkça beni hatırlarsın :/
Seni daha önce gördüm sanki ama exper 1 değildin? Silip tekrardan mı geldin noldu
Şifremi unuttum yeni açmak zorunda kaldım. Gerçi o zaman da exper ya 1 di, ya 2.
Ama seni görür görmez saniyesinde hatırladım
Takibimde kal
Ogurecem simdi suralara alin lan bunu burdan 😝😝😝😝😲😖
Neden Türk kızını yerdin bide koyduğu resme bak rezil
Tadı güzelde yerdim tabi. Ama sarı olması lazım siyah kızlar acı olur 👍😂😂
İspanyol erkeği.
Rus kizlari guzel ne yapalim 😄 ama türk kizlari o kadar da cirkin degil abartmayin
Kız haklı dagılın
Melez siyahiler ezer de geçer
Kiskanc
Hiç sorma baya kıskancım şıklarda benim ırkım olmamasına rağmen😂😂😂
Senin ırkın ne :)
İran Bulgaristan Yunanistan ortaya karışık bir şeyler😂😂😂
Yunan kadınlarını da severim. Ama Bulgar iran nefret ederim :)
Irkçı😂😂😂😂
Evet, 😇
Alttaki Türk kızı mı 😄
Ne sandın 😂😂 nasılda biliosun ama
Hayır, Türk değil de ondan 😄
Nerden bilion Turk olmadığını çok güzel tabi şaşırdın dimi :)
Değil
😂😂😇👍
turk kizlarini bu sekilde asagilaman serefsizlik !
😂😂😂😂
oyle ama
:)) helal si, e be aferin. Böyle sabunun milletimizi koclarim turklwr sizin gibiler var oldukça var olucak 😇
ne diyon kardesm
Helal olsun diom knka bişi demiom taktir ettim sizi :)
Adam trolluyor yani milleti
farkindayim kardea
Türk kızı diye ananı koyman hoş olmamış...
Ayrıca dindar takılan sen.. rus kızlarına hallenmeye utanmıyor musun?
Hallendigimi nerden biliosun. Sen baş ortulusun ama ana bacı niye katiosin. Hem. mahrem değilim bunca erkeğe fotonu atman?
Ben insanlara din dersi verip kendim o dersten nasiplenmeyi unutmuyorum anneni çok seviyorsan başkasının annesine kızına laf söylemezsin söylersen böyle ağlatırlar ^_-
Yav he he. Kimin annesine ne demisim ben uydurup durma he yav he :)
Hem belki herkes iyi ben kötü olmak istiom kimi ilgilendirir :)
Bizim annemiz TÜRK azcık zeki olsaydın konuşmayı devam ettirmek isterdim ama engel 😎
Ruslar e5 karayolu gibj 😂
Aferin :) sevdim seni
Tabi ki sevecen kanka. Çünkü hurremim ben 😂😂
Yaaa hadi be ciddi misin :)) bak kan kanı çekiyor gordun mü 😂😂😂
Dur gizliden çıkayım 😂
Vay be aslan knkam 😂😂
Sizin yedikleriniz Türkiye'den Rusya'ya yol olur... Onlar en azından güzel. Sizde tip de yok
Nicin kadar varsın da bir prensin eksik
Ayy yesinler 😇
Turk kızını ama bunu değil 😀
Kardesm benim ya 😂😇👍
Pardon. Da baro bu eşşek gibi yav
Türk kızı🤘🏻 Tanrı Türk'ü korusun
Allah dicen tanrı değil canım benim
Komik değil. Türk
😂😂😂
Erkek olarak düşünüyorsak Rus olsun Rus tövbe Allahım yanlış yazdım Türk ü
Tabi tabi :)
Rus kızlarının genlerinde var güzel olmak