Arkadaşımın telefonunu kırdım. Ne yapmalıyım?

Bugün arkadaşımla dışarı çıktık. Yolda telefonunu bana verdi. Elimde onun cüzdanı ve benim telefonumda vardı. Markete girdik, marketten çıktıktan sonra bana parayı verirken telefonu düşürdüm. Telefonu aldığımda ekranı kırılmıştı. Aileme söyleyip ödeyeceğimi söyledim. Fakat gerek olmadığını söyledi. Annesinin yanına gittik. Elinden kaydığını ve telefonu kendi düşürmüş gibi söyledi. Annesi tamiri için çok fazla para gerektiğini, dokunmatiği çalıştığı için böyle kullanması gerektiğini söyledi. Ayrıca oldukça sinirlendi. Annesine benim düşürdüğümü söylemek istedim ama baya sinirlendiği için söyleyemedim. Babasına verirse yaptıracağını söyledi ve eve gitti. Ben de eve gittiğimde telefonun çalışıp çalışmadığını sormak için bir mesaj attım. Fakat bakmadı bile. Sonra 4 kez aradım. İlkinde açtı ve hemen kapattı. Diğer 3 aramaya cevap vermedi. Oldukça moralim bozuldu. Telefonun parasını ödemek istediğimde kabul etmemişti fakat şimdi mesajlarıma bile bakmıyor ve ailesi telefonu yeni aldığı için ona kızabilir. Kendimi suçlu hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Arkadaşımın telefonunu kırdım. Ne yapmalıyım?