Bu yaşıma kadar hep küçük göğüslere sahip kızları itici buldum, sonuçta göğüsler fiziksel olarak kadını kadın yapan en önemli şeylerden biri bana göre. Geçenlerde bir tartışma içinde ''Göğüsleri büyük olmayan bir kadınla asla evlenmem'' diye bir çıkışta bulundum yani bir nevi büyük konuştum. Arkadaş da sen büyük konuşmaya devam et bak gör sen böyle bir kadınla evlenemeyeceksin dedi. Sizce ben küçük göğüslü bir kadınla mı evleneceğim, cidden tutar mı bu bana saçma geliyor ama insan tırsmıyor da değil. Sırf bu yüzden evlenmekten vazgeçebilirim.. Buyrun beyler sizi de unutmadım, hadi yine iyisiniz.
Büyük konuşmak olayının başına gelme olasılığı yüksek midir?
Sen sarkıkda sevmezsin evleneceğin kadının ömrü boyunca sütyen kullanması gerek. Böyle bir kadın bulursun ama küçük göğüslü bir kadınada aşık olma ihtimalin yüksek. O zaman göğsünün büyük ya da küçük olması senin için bir kriter olmaktan çıkacaktır.
Büyük lokma ye, büyük laf söyleme. Hikmet midir nedir bilinmez ama insanın başına çok gelir. Belki de küçük göğüslü kadınları kinamandan falan olabilir
büyük lokma ye büyük konuşma demiş atalar. ağzından çıkan anlina yapışıyor. bugün değilse yarın aynısını yaşıyorsun. ben ne konustuysam tozu toprağı ile yaladim..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Arkadaşın büyük konuştuğu şeyin başına gelmesinden korktuğuna bakın?:) küçük göğüs.. Ben neyi büyük konuştuysam başıma geldi. Gelmeye de devam ediyor. Bu kadar büyük konuşmasaydım da küççük göğüslü kızla evlenseydim razıydım:))
Kesinlikle bir kadını en seksi gösteren şey göğüsleridir. Olmazsa olmaz diyebilriz. Bence büyük konuşma derim ama o an ki sinirle söylemişsin o yüzden geçerli olacağını sanmıyorum:)
En İyi Cevaplar