Vodka'ya su ilave edip, alkol oranını azaltıp içebilir miyiz? Yüzde 40 alkol çok acı geliyor tat olarak.
Su ilave ederek Vodka içilir mi?
Su ilave ederek Vodka içilir mi?
Bu gibi durumlarda vodkayı inceltecek yani yoğunluğunu düşürüp içimini kolaylaştıracak ikinci veya daha çok bir sıvı ihtiyacı duyulur. Ben genellikle taze sıkılmış portakal suyu tercih ediyorum. Ayrıca vodka ve tekila ile yapılan margarita da güzel olur.
visne suyu nedir ya öksürük surubu gibi? blenderdan buyuk bir bardaga girecek kadar buz parcala. biraz portakal suyu. az tekila. cok az visne suyu. az karamel. koc gibi icki iste 😊
Suyla olurmu be vişne suyu ekle
Meyva Suyunda kalori var. Sadece Alkol'den kalori gelsin istemiştim ben. Ondan Su ile olur mu diye sordum.
Ondan sonra kilo alıyoz dana gibi oluyoz. Kilo verdim, geri almak istemiyorum kiloları. En az kalori ile sarhoş olmak istiyorum.
O zaman kesilmiş limonu emerek içmek en mantıklısı gibi.
Cevap
12Cevap
Ben vodkaya biraz su ekleyip icerim genel olarak meyve suyu filan sacma geliyor
Bi tık mide bulandırır ama acı olmaz kafası da normal karıştırdığın meyve suyu olsun enerji içeceği olsun soda olsun daha yüksektir ben hep böyle içerim devam ettt
Su olmaz sakın ha :D Meyve suyu ekle
Limon emerek içerim o zaman. Meyva Suyunu alarjim var. Sevmiyorum.
Meyvasuyuna alarjim var. Sevmiyorum.
Aldığım kalori miktarı mümkün olduğunca düşük olsun diye Su dedim.
Meyvasuyu koyacağıma , Sek içerim daha iyi. Limon emerim.
Yok. Kalori miktarını mümkün olduğunca düşük tutmak istiyorum. Şişmanlamak istemiyorum. Sek içecem o zaman.
Limon emmekten başka seçenek kalmıyor. Limon emecem.
vişneli cappy iyi gelir 😉
Meyva Suyunda kalori var. Sadece Alkol'den kalori gelsin istemiştim ben. Ondan Su ile olur mu diye sordum.
Soda ekle ve farki gör
40 cok mu? Hiç içme daha iyi dostum
yıllardır barmenim böyle yaratıcılık görmedim :)
Su katıp, içsek nasıl olur? Olmaz mı?
Meşrubat ilave etmek istemiyorum ben. Su ilave etsek, kusar mıyım yani? Neden içilmez?
Amaç sarhoş olmak. Saf alkol acı oluyor. Su'da kalori yok. Meyvasuyu, Kola Tüketmiyorum ben.
Şişmanlamamak için alkol dışında başka kalori tüketmek istemiyorum. O yüzden Su dedim.
Tamam. Kusarsın diyorsun yani. Anladım. Bunu soruyordum ben de.
Önceden limonu kemirerek içiyordum. Yanımda kesilmiş liman oluyordu. Merak ettim sordum sadece Su ile nasıl olur diye. O kadar yani.
Niye boşa sordum ki? Merak ettim nasıl olur diye. Sordum.
Biz de biliyoz meyva suyu ve kola ile içildiğini. Ben kilo almak istemediğim için Meşrubat tüketmiyorum. Dünyanın kilosunu verdim, tekrar bir daha geri alamam o kiloları. En az kalori ile sarhoş olmak istiyorum. Sadece Alkol'den kalori gelsin. Meyva suyu ile karıştırıp, iyice kalori miktarını uçuramam.
Sacmalama. Visne suyuyla ic.
Vücuda çok fazla kalori giriyor öyle. Su ilave etsek, neden olmaz?
Tadi kacar
Mide bulandırır diyorsun yani?
Aynen.
Tamam. O zaman. Kesilmiş limonu emerek içmeye devam edecez.
Icemiyorsan Jäger diye bir icki var onu tavsiye ederim. Tadi aci degil.
Olurda bir anlamı kalmaz öyle soda kat bari
ben denedim ama kustum 💥
hiç denemedim
evet içilir
Tinerle inceliyo
İçilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar