Diğer Gün sahiden aydın mı 😕😕 Günaydın? _-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya sabah 8 buçukta kalktım ama soruyu soracağım yeni aklıma geldi 😂 hem daha yeni kalkanlar daha çoktur 😂 Evet ikinci sorumuz , bana sabah Günaydın mesajı atacak kızı nereden bulabilirim 😱😱 ?#Joker Gün sahiden aydın mı 😕😕 Günaydın? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Peutz_jeghers Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Ben de diyorum bu soruyu joker mi sormuş inanmam nerede bu kiz :D 1 2 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Bende bilmiyorum Nerede Yorumla Peutz_jeghers +1 yıl Turkcell e sevdigim nerede diye sor :D Yorumla
MyDiArYdArK Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Gün bana aydın 😂😂 mini mini bir kuşu söylemiyorum yaşsınnn 1 18 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Yo söylicen😂 Yorumla MyDiArYdArK +1 yıl Yoo söylemiyorum baksana ortada hiç bir şey yok 😂😂 Yaşasınnnnn Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Sen öyle san 😂 Yorumla MyDiArYdArK +1 yıl Yaa 😨😱😵 var mı yoksa ¿ Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Oho 😂 Yorumla MyDiArYdArK +1 yıl Ohoo tabii canım etrafında kızdan bol ne vardır şimdi dimi 😒 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl 😂😂 akraba bulsaydin yabancıya gitmicektik😂 Yorumla MyDiArYdArK +1 yıl Bulmam benanee 😂😂 sen evde kalıcaksın bir kere ben buna inanıyorumm 😂😂 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Sen öyle san ki 😂 Yorumla MyDiArYdArK +1 yıl Sanıyorum benane ki 😂 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Höö Yorumla MyDiArYdArK +1 yıl Asıl sana höö seni ellere bırakmam akrabalara hele hiç bırakmam 😂😂 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Çok geç kaldın😂erken dogmaliydin😂 Yorumla MyDiArYdArK +1 yıl Ya anama olmayan çocuğu mu doğurtacaksın sen illa şimdi geçmişe gidip doğucam heaa😂😂 aynı asırda yaşıyoruz farkındaysan ben ninede değilim arkeolojik kazılardan çıkarılan iskeletde 😂😂 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Sus ezik 😂 Yorumla MyDiArYdArK +1 yıl Kes sesini dede😂 Yorumla MyDiArYdArK +1 yıl Ya tamam tamam kesme 😂😂 Yorumla MyDiArYdArK +1 yıl Ben susarım Yorumla
aysişma Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Valla gayet de aymış. Gerçi bu saatte bir zahmet aysın yani 1 0 Yorumla
amanhesap1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Günaydııııın saanaaaa 8de kalktım ben de🙄🙄 1 20 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Aksam kaçta yattın 😂 ben 3 e geliyordu 😂 Yorumla amanhesap1 +1 yıl 1olmamıştı bilee😂 sıcak bacağıma vurdu diye kalktım uyurdum dahaa🙁 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl 😂😂 evet çok ısındı hava ya 😢 ne güzel serindi Yorumla amanhesap1 +1 yıl İzmir 42dereceymiş cuma cumartesi😂😂😂 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl 😱😱😱 ora burdan sıcak ya 37 yazıyor baktım da bura 😂😂 42 ne ya 42 😱😱😱😱 lan kafayı yerim Yorumla amanhesap1 +1 yıl İzmire döniyim nanayı yicem 😂😂😂 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Çok sıcak , cok cok yaşanmaz orda 😂😂 bence gitme 😂 Yorumla amanhesap1 +1 yıl Yaz aşkım var izmirde😒 Adı klima serinletir ağdöqşçzğad Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Hee klima 😂😂 ama onun yanından öteye gidilmez 😂 o da çarpar 😂😂 Yorumla amanhesap1 +1 yıl Buahahaa😂😂 Burda internet de yok internetin dibini kuruttum fatura 51lira gelmiş öağqğqşq Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Senin gibi kız düşman başına 😂😂 seni alacak kocaya yazık 😂 Yorumla amanhesap1 +1 yıl HAJSODŞAKAĞSLDP yaa niye öyle diyosun çok ayıp 😂 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Ne bilim 😂😂 izmirde kızlar güzeldir 😂 oraya gidince bana Günaydın mesajı atacak bir kız bulsana 😂 Yorumla amanhesap1 +1 yıl Buliyim ayıpsın sisçğdşcv Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Oo 😂 bak bulmzsan gider dava açarım 😂 kimseden Hayır yok sen bul bari 😂 Yorumla amanhesap1 +1 yıl İzmire gel az parayla hava yap kızlar kuyruk olur aşaapaidğğsğd Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Haydaa ama ben fakir adamım 😢😢 ileride zengin olcam 😂 geleceğe yatırım yapsınlar bence 😂 oraya nasıl geleyim sıcakta ölürüm Yorumla amanhesap1 +1 yıl Bayahajajha kanka kşrlar erimeden gel ajhahasıah Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Ya benim kaşar ile isim ne 😂 bana temiz düzgün kız lazım 😂 Yorumla amanhesap1 +1 yıl Çok zorrr dşdçx Yorumla
Kickgirll Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Duzgun bir insansan atarlar zaten 1 2 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Allah bilir Yorumla Kickgirll +1 yıl Aynen 😂😂 Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Ah ah Joker evde kaldın ya hala kız mı arıyorsun 1 0 Yorumla
Dengesizgirll Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Gunaydn ınsallah aydındır cıdden gunler 1 0 Yorumla
Aşk_ı_Sükût Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Baba ayıldı bayıldı 😊 1 1 Yorumla Aşk_ı_Sükût +1 yıl Bana ** Yorumla
Bxbxjdnfjj Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tünaydın günaydın olmaz bu saatte 1 0 Yorumla
Leylaninkafası Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. günaydın 1 0 Yorumla
körlükk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl aşk olsun 2 16 Yorumla körlükk +1 yıl günaydın günaydın günaydın Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Günaydın 😂 Yorumla körlükk +1 yıl niye beni umursamiyorsun Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Bilmem 😕 görmedigim için 😑 Yorumla körlükk +1 yıl görmedin mi Yorumla körlükk +1 yıl bundan sonra seni sürekli rahatsız edeyim de nasıl görmedin görelim Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Ya benle derdin ne 😂😂 sana yazan kişi ile konuş işte be güzel Yorumla körlükk +1 yıl banane ben seninle konuşmak istiyorum Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl O neden 😂 ne fark var 😂 Yorumla körlükk +1 yıl sen jokersin Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Söyle o da Joker hesabı açsın 😂 Yorumla körlükk +1 yıl olmaz ben orijinal jokeri istiyorum oda sensin Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Ben mi orjinalim 😱😱 Yorumla körlükk +1 yıl evet Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Nasip 😕 ne desek boş Yorumla körlükk +1 yıl öyle tabi Yorumla
En İyi Cevaplar