Yardım edin lütfen annem intihar etmek istiyor..

Su an burdayim ve sizlerden baska kimsem yok ne olur veni dikkate alin erkek arkadasimi uyandirmaya kiyamiyorum bu saatte yanimda olup destek olabilecek siz varsiniz yardim edin bana.. Su an annem odada babama ben cok bunaldim intihar etmek istiyorum geceleri geliyolar bos yasiyormusum gibi geliyor napicam bilmiyorum kendimi aticam camdan kendime bir sey yapcam çok yalnizim diyor halbuki bahsettigi bir yalnızlık yok biz yanindayiz ama babamin sakladigi borclar yuzunden cok yiprandi zamaninda.. psikolaga gotur beni diyor babama babam kabul etmiyor. Surekli inis cikisli bir ruh hali icersinde kendisi en basit örneği bir gun erkek arkadasimi yerip yarip kotulerken diger gun hadi ona borek yapalim diyor ben napicam nasil kurtaricam annemi şu an agliyo odada ve bu gece degilse bile kendine bir sey yapar diye korkuyorum nasil kurtaricam onu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bos yorum yapacaklar hic yorum yapmasin lutfen eger basindan boyle bir sey gecmis olup atlatan ya da bu depresyon hakkinda bilgi sahibi olanlar yazsin lutfrn dalga gecilecek bir konu degil
Yardım edin lütfen annem intihar etmek istiyor..