@beyz23
@Biigbangd
@nanca
Nice yıllara...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugünün anlam ve önemini kısaca açıklayayım ; Bugün ks den dört kişinin doğum günü bildiğim kadarıyla ben dahil, hepsiciğinin doğum gününü kutlarım buradan 🎁🎉🎈😂 aramızda bir yıl olan Fatih abimin de doğum günü tabiki , bu Fatih abim eğlenceli , zeküü , temiz yüzlü bir federaldir ve daha nice iyi kötü 😈 😅 özelliklere sahip bir kişi 😂 ilk karşılaşmamızda beni ürkütmesi ile ondan kaçmıştım açıkça söyliyim sonra bir daha ki stres çarkıyla gitar çalan adam sorusu ile tekrar karşılaştık (hafızam çöplük gibi 😂) oradan itibaren bugüne kadar yorumlarda güldük eğlendik arada gıcık etti gıcık ettiğimde olmuştur orası kesin 😁 Ks nin abazan sapık manyak sayko insanlarına rağmen içinde iyi insanlarda barındırıyor o insanlar biridir Fatih abim iyi ki doğmuş nice yıllara yıllarımıza 😂🎉🎈🎁 (Bugün pasta yiyemeyecek olmam benim için büyük bir acı bunu demeden geçemicem almadı vijdansızlar 😢🎂)
Hey masallah abisi roman yazmis eline saglik ben tesekkur ederimm ne demek sfgdg 😂
Aman bos ver pastayi yine yersin canin sagolsun 😂
Ben bayramdada yalnizim kendi tercihimdi ama sıkıldım 😒😂
Evet 😂
2 abim var biri ayri yasiyor digeride baska bir yere gitti 😂
Oyle olacak neyse bari erkenden yatayimda bayram namazina gideyim yoksa tek basima cok zor kalkarim 😂
Doğum günün kutlu olsun Fatih:)
Happy Birthday To Youuu 😁
Mutlu bir ömür geçirmeni dilerim, umarım Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşta, sen de hayatının önemli bir kısmını kapsayacak olayları fethedersin.
Bak bunu da 8 aydır aralıksız her gün dinlerim, benim için çok önemli bir yere sahiptir bu şarkı.
Değerli bir arkadaşım haricinde kimseyle paylaşmadım, paylaşamadım bu şarkıyı, sen de ikinci kişi olacaksın. Umarım şarkıyı beğenirsin, yani açıkçası beğeneceğine emin gibiyim
Tekrardan iyi ki doğdun
Soluksuz dinledim dedigin kadar basarili bu icten mesajin icin cok tesekkur ederim umarim bu degeri hakedecek sekilde deger gostermisimdir size tesekkur ederim...
Tanışmıyoruz
Rica ederim.
O zaman umarim bir gun guzel bir sekilde tanismak nasip olur yinede tesekkur ederim tekrardan 😊
İlk olarak Doğum günün kutlu olsun Bihter ölmüşmüdür bilmiyorum ama şunu söyleyeyim bugün aynı zamanda 2. dünya savaşının yıl dönümüymüş yani tamda 2. dünya savaşında doğmuşsun bide ünlü oyuncu messinin de doğum günüymüş bugün baya iyi günde doğmuşsun desene
Messiyi severim ama savas baslangici pek hos degil ya 😂 neyse en azindan onemli bir tarih cok tesekkur ederim dileginiz ve bilgileriniz icin 😊
Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Umarım önündeki her engeli, isminin hakkını vererek aşarsın. Mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim.
Tesekkur ederim dostum 😊
Cevap
8Cevap
Fatih Sultan Mehmet'in doğum tarihi mi diye düşünmedim değil.😂İsmin de güzelmiş. Doğum günün kutlu olsun şeker çocuk. İyi ki seni tanımışım.😎
media1.giphy.com/media/l3vRebb6HyeIgvmQ8/200w.gif
Teşekkur ederim şirin kız, bende iyiki senin gibi iyi kişilerle karşılaşmışım tanısmısım. Bu arada gif harika olmus cok guzel hediye. Tum yanlis giflerini unutturdu en iyi gif atan kisi oldun gozumde simdi 😂
Ahaha bak buna sevindim.😂
Doğum günün kutlu olsun Fatih 😄 Benimde sadece 3 kişi kutladı doğum günümü. 😄 Sağlık olsun. Çokta takmamak gerek. Aslında ben senin doğum gününü kutlayacaktım eski yorumlarımızın olduğu yerde fakat sonradan vazgeçtim sanırım. Neden vazgrçtiğimi de bilmiyorum. Ama bu soruna denk geldiğim iyi oldu 😄 Bu arada bugün Dünya Ablalar Günü imiş ayrıca. Bende bir ablayım. Hem doğum günümü hem onu kutladım 😄😄 Çifte kutlama 😂
Haha seninde dogum gunun kutlu olsun az sonra 2 kisi daha var ayni gun olan onlarla birlikte guncellemeye yazacaktim bilgisayara gecip seni buradan kutlayacaktim ama yinede yazacagim bakalim o 2 si yazmadan gelecek mi 😂😂
Rica ederim 😊
Hay maşallah be, II. Mehmed'den sonra gelen en büyük Fatih doğmuş bugün, çalsın sazlar oynasın kızlar!
Nİce yıllar gardaşuma.. :)
Allah razi olsun estagfurullah adima yakistirin yeter 😊
Fatih Sultan Mehmed Han adamdır mikemmeldir
bıhterı bılmıyomda bugun Dunya ablalar günüymüş.
neyse ıyıkı dogdun kanka mutlu huzurlu nıce yıllara :)
Tesekkur ederim evet ablalar gunu ayrica super tesaduf 😂
Şeker gibi çocuk yav, doğum günün kutlu olsun kardom, Fatih Sultan Mehmed Han adamdır. Cihan hükümdarıdır. Adeta cesaret abidesidir.
Aynen oyle sagolasin dostum benim 💕😊
sende knks :)
Atam Fatih Sultan Mehmet selamlar sana dualar sana Allah bin kere razı olsun sen ve senin gibi hükümdarlardan.
Amin knk adamsin...
Sfsf 😂 sagol ablalar gunumuzude kutla knk sende vur 😂
Aynn gitmis 24 hazirani bulmuslar bide 😂
Doğum günün kutlu olsun. Diğer kişilerin de doğum günleri kutlu olsun. İyi ki doğmuşsunuz. :))
Tesekler z😊
Doğum günün kutlu olsun canım ya önceden haberim olsaydı sen sormadan ben kutlardım doğum gününü :) :)
Tesekkur ederim biliyorum sağol 😊
Hapi bördayy fatihhhhh hapi bordday hapi bordday hapi bordday tu yuu
Tesekkur ederim zorla yonlendirme konusunda yalniz degilsin bu arada imladan kaldirmasinlar 😂
Doğum günün kutlu olsunn.. nice mutlu yıllara inşallah🤗🎀
Tesekkur ederim amin 😊
Bihter ne alaka çözemedim ama doğum günün kutlu olsun 🎉
Tesekkur ederim olum yildonumuymus hep o sorulunca oyle dedim 😂😂
Bilmiyordum nice yaşlara doğum günün kutlu olsun 😄🎊🎉
Teşekkur ederim 😊
İyi doğmuşsun @Şekergibiçocuk🎂🎁🎇🎉🎊🎆
Bugün aynı zamanda Messi'ninde doğum günü burdan onunda doğum gününü kutluyorum
Tesekkur ederim messiye de selam gonderiyoruz 😂👋🎉🎉
Güzel hatırlatmaydı, teşekkürler :)
Ne demek efendim onemli bilgi tabi 😏
Doğum günün kutlu mutlu olsun ! :))
Tesekkur ederim 😊
dünya ablalar günü imiş
He birde o var sağol knk daha bir anlam kattın 😂
doğum günün kutlu olsun
Tesekkur ederim 😊
Doğum günün kutlu olsun biraz geç kaldım ama 😄
Tesekkur ederim olsun onemli degil 😊
ah fatih ah :D ne diyim simdi sana :D
Iyiki dogdun?
Nice yillara?
Allah suanki issizliklerinden ve yanlizligindan kurtarsin?
Ne dilersen svgs 😂
Öncelikle iyi ki dogdun kardesim :D mutlu mesut ca uzun uzun 95 yasinda hafif göbekli ve sürekli "uy habu tabacami geturuun vuracagum oni" diyen bir laz dedesi olana kadar yasarsin umarim :D
issizlikten, dertlerden skntidan hayat boyu uzak olup en güzel ve musmutlu yasamani diliyorum su mübarek Arefe gününde :D Bak ne mübarek insan Arefe de dogmus haha :D Oralari feth etmeden de gözüme görünme ama önce smuledan basla fetihe :D :D
Haha tum guzel dileklerin icin tesekkur ederim insallah sozlerine layık olabilecegim.😂
Mıtlı yıllır. Ama bihterime laf yok şimdi 😒
Tesekkurler benden cok konusuldu laf etmezsem olmazdı 😂
doğum günün kutlu olsun ofluu😂😂
Tesekkur ederim urfalı 😂
Iyi bayramlar 😊
rica ederim, iyi bayramlar😂
Doğum günün kutlu olsun
Cok tesekkur ederimm 😊
Doğum günün kutli olsın
Tesekkur edrim iyi bayramlar 😊
doğum günün kutlu olsun
Tesekkur ederim 😊