Merhaba değerli arkadaşlar. Bugün çarşıda yürürken renkli civcivleri gördüm daha önceden de görmüştüm de yakından inceledim Ya ne kadar tatlılardı❤️😂 Sizde civcivleri seviyor musunuz?

#Subarusti

#Subarusti

Yavruların hepsi sevilir. Lakin milletin dikkatini çeksin diye boyaların içine konulup hamur yoğurur gibi boyalanıyorlar. Hoş bakmıyorum. Alanlarda kabahat. Civcivleri ele almamak gerekiyor. Sevmek amaçlı ele alınan civcivcler ölüyor.
Her halleri çok şirin ama boyamasalar daha iyi olur
Bir de bu açıdan bak istersen
https://www.youtube.com/watch?v=ApiAyy-3KiMSanki hamur yoğuruyor adamlara bak yha
Görmesi güzel de yaşamıyor maalesef o hayvanlar.
Cevap
11Cevap
NESİ TATLI BUNUN! HAYVANLAR ENFEKSİYON KAPIP ÖLÜYOR! RESMEN CANİLİK VE CEHALET BU!
ayrıca bundan iki sene önce bir duvara kocaman 'civcivleri boyamasanıza' yazmıştım gerçekten uyuz oluyorum hayvanlara para gözüyle bakıp satmak için sağlığından eden gereksizlere
siz onları beğenip tatlı buldukça o şerefsizler minicik hayvanlara eziyet etmeye devam edicek
Nesi tatlı ya o güzelim hayvanın çok güzel bir rengi var ve o hayvanları boyamak için bildiğin canlı canlı boyaya sokuyorlar.
Nasıl boşandıklarını boyanırken nasıl öldüklerini bilsen onlara bu zülmü yapanı öldürmek istersin 😡
Hayır sevmiyorum. Hayvanlara bu şekilde saçma sapan şeyler yapılmasını da kaldıramıyorum ayrıca. Doğasına aykırı bir kere.
Renkli olmaları gerçekten çok hoş fakat bence yapılmamalı. Oyuncak gibi boyuyorlar hayvanları.
Bunları almayın lütfen. :(
Sırf talep var diye o civcivlere resmen işkence yapıyorlar. Nasıl boyandıklarını görseniz eminim çoğunuz almaz.
Aylar oldu ama teşekkür ederim. :D
Civciv severim , beslemişliğim de var ama boyamasınlar.
Bu civcivleri bir ben bulamadım yahu bir tane de bana fırlatın :(
Nasıl boyandıklarını görsen çok üzülürdün ama. Ayrıca boyanmaları güzel olmuyor doğal halleri daha sevimli.
kardeşim o hayvanları zehirli boyalarla boyayıp satıyolar en fazla 15 gün yasiyor yazık.
Civcivler güzel ama böyle boyanmalarini sevmiyorum.. :/
Aman Allahim çok sevimliler 🙆 renkli renksz ne farkeder. Aşk bunlar 💕💕💕💕💕
Çok sevimli ama boyamasınlar, oyuncak değil bunlar. :d
Ya hep zarar görüyorlar hemencecik ölüyorlar sarı kendi rengi en güzeli
Hem de çok seviyorum. Çok tatlı oluyorlar.
Sevmiyorum yanlış buluyorum
ay lav yu da vardı :D
Sevmem, eziyet ediyorlar.
Bence doğal renkleriyle çok daha tatlişkolarr
Civcivi severim de. Boyayinca güzel olmuyor
Onu nasıl boyadıkladından haberin var mı peki
Nasıl boyandıklarını izledim yazık hayvanlara
ohaa çok şirin
sewmiyorum ölüyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar